De beste ideeën voor een echte marine bruiloft!

Willen jullie een bruiloft met een thema organiseren? Doe inspiratie op in onze galerij en ga voor een marinebruiloft! Ahoy!

  • Decoratie stijlen
  • Aanbeveling
  • Zomer

Steeds vaker zien we bruiloften die gebaseerd zijn op een bepaald thema. Thema’s worden gekozen op basis van de hobby’s, voorliefdes of passies van het aanstaand echtpaar en er wordt natuurlijk gekeken naar het seizoen. Elk detail wordt eigen gemaakt en er zijn dan ook veel soorten decoraties te vinden voor de bruiloften van komend seizoen. Je kunt het je zo gek niet bedenken! Veel bruiloften worden georganiseerd volgens de laatste trends zoals een vintagebruiloft of een industriële bruiloft, maar er zijn ook veel specifiekere thema’s te bedenken voor koppels met niet doorsnee hobby’s. Een thema dat tijdens de zomerdagen erg populair is, is de marinebruiloft. Of je nu trouwt aan de kust, in een zaal of in het bos, deze decoraties voor een fantastische marinebruiloft passen overal. Doe inspiratie op in onze galerij en ga voor een marinebruiloft! Ahoy!

Adverteren

Blauwwit, nude, een roer, vuurtorens, zwemvesten, ankers, visnetten, zeilboten en kompassen. Slechts een greep uit de details die je kunt gebruiken voor je uitnodiging, de center pieces van de tafel, als stoeldecoratie, op de tafelloper, of als gekke accessoires in de photo booth. Een originele bruiloft waar je je gasten mee verrast! 

Ga voor de marinestijl bruiloft als je volgende zomer trouwt! Elegant, origineel en vrolijk, alles wat je wilt voor jouw grote dag! Bekijk voor meer inspiratie de leukste Real Weddings van 2019.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De beste ideeën voor een echte marine bruiloft!