De beste ideeën voor industriële decoratie op de bruiloft!

Haal je hart op met deze galerij en vier jouw bruiloft op een andere manier! De industriële bruiloft, het thema voor een bruidspaar dat net even iets anders wil.

  • Decoratie stijlen
  • Aanbeveling
  • Ceremonie decoratie
  • Thema Bruiloft

Het kiezen van een thema voor je bruiloft, passend bij jullie stijl, de locatie en het seizoen is elke keer makkelijker. Er zijn veel opties maar er is zoveel inspiratie te vinden, je kunt je bruiloft helemaal customizen naar jullie smaak. Tussen alle soorten stijlen zijn er de afgelopen seizoenen twee grote winnaars aan te wijzen. De buitenbruiloft en de vintage bruiloft zijn de absolute winnaars. Maar in deze galerij gaat de aandacht naar een stijl die steeds meer terrein wint: de industriële bruiloft. Hoe creëer je een bruiloft in deze stijl? Kijk snel verder en doe inspiratie op voor de decoratie van een industriële bruiloft!

Adverteren

Antiek en vintage geven altijd al een bijzonder gevoel, en als we daar nog een industriële touch aan geven,  wordt dat gevoel nog vele malen versterkt. Een ceremonie in bijvoorbeeld een oude fabriek, stijlvol gedecoreerd, geeft die twist aan het thema. Of een verlaten gebouw met chique gedecoreerde stoelen,  metalen tonnen, oude bolletjes als slingerverlichting en duizenden andere details die net voor de perfecte look zorgen. Ontdek de voordelen van het hergebruiken van industriële materialen en andere opvallende gebruiksvoorwerpen, die tijdens jullie bruiloft weer op een heel andere manier worden gebruikt.

Haal je hart op met deze galerij en vier jouw bruiloft op een andere manier! De industriële bruiloft, het thema voor een bruidspaar dat net even iets anders wil. Wil je nog meer inspiratie op doen? Lees dan dit artikel over de leukste decoratie in marinestijl!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De beste ideeën voor industriële decoratie op de bruiloft!