Een groot feest met ballondecoratie trends voor 2020!

Zijn jullie nog op zoek naar decoratie voor de bruiloft? Overweeg dan eens om voor ballonnen te kiezen. Deze geven je bruiloft gelijk een feestelijke uitstraling!

Een groot feest met ballondecoratie trends voor 2020!
  • Decoratie
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Wij kunnen heel goed begrijpen dat het lastig is om de decoratie voor de bruiloft te kiezen. Om jullie een stukje verder te helpen willen wij graag een aanbeveling doen, namelijk: ballonnen! Wat komt er in je hoofd op als je denkt aan goede feestversiering? Juist, ballonnen! Al vanaf jongs af aan is dit één van de meest gebruikte feestdecoratie en wij kunnen heel goed begrijpen waarom. Ballonnen zorgen voor een vrolijke, feestelijke uitstraling en door de verschillende vormen en kleuren horen ze op iedere feestgelegenheid thuis. Hoe jullie ballonnen het beste kunnen verwerken in de bruiloft? Wij delen wat tips die we hebben gekregen van Toeters & Bellen Styling en WOWballonnen

Organic decoraties

Adverteren

Een trend die WOWballonnen veel voorbij ziet komen zijn de organische decoraties. Hierbij worden ballonnen ongelijk opgeblazen, maar vormen uitendelijk toch één geheel. Dit wordt vaak ook met bloemen en bladeren gecombineerd. Voorbeelden hiervan zijn een boog of pilaar, maar ook een hart dat op een frame wordt geplaatst en zo als fotolijst kan dienen. Door te spelen met verschillende vormen, kleuren en soorten ballonnen kun je bepaalde sferen creëren op de bruiloft en dat zal er super vet uit zien.

opslaan
Organic fotowand. Foto: WOWballonnen
opslaan
Organic boog. Foto: WOWballonnen

Discoballen meets ballonnen & chrome

Een andere trend die Toeters & Bellen Styling ontdekte is: Rond & Glitter it is in 2020! De ouderwetse discobal is een prachtige match met ballonnen, bloemen en groen. Prachtig als plafonddecoratie, floor eyecatcher of backdrop. Glamour en disco krijgen een totaal nieuw leven ingeblazen met deze geweldige glitterballonnen. Wij zijn in ieder geval groot fan van deze trend! WOWballonnen voegde de trend van chromeballonnen hier aan toe. Dit zijn ballonnen die zó erg glimmen, dat je er jezelf in kunt zien! Hoe tof is dat?

opslaan
Pinterest @natalyjphotography
opslaan
Foto: Ruffled
opslaanballondecoratie
Foto: WOWballonnen
opslaan
Foto: Jetjes & Jobjes
opslaanballondecoratie
Foto: Wit Photography
opslaan
DIY Holographic balloon backdrop. Foto: Studio DIY!

Deco bubbles

Daarnaast zijn de deco bubbles erg in. Dit zijn ballonnen waar één of meerdere ballonnen inzitten. Ze worden vaak gebruikt bij de ceremonie en naast de stoelen geplaatst en later op de tafels bij het feest. In 2020 mag de uitstraling van de decoratie allemaal wat luxer, persoonlijker en unieker zijn.  Bovendien ziet het er ook nog eens super tof uit!

opslaan
Foto: WOWballonnen

Ballon pilaren

WOWballonnen  raadt aan om altijd voor ballon pilaren te gaan in plaats van bogen. Pilaren kun je immers eerst buiten zetten bij de entree van jullie trouwlocatie. Daarna kun je de pilaren ook nog gebruiken bij de ceremonie en het feest. Deze ballondecoratie is dus multifunctioneel en zal dé perfecte toevoeging aan jullie bruiloft zijn.

opslaan
Foto: Shutterstock

Ballonnen op tafel

Om de eettafels een extra feestelijke uitstraling te geven kunnen ook ballonnen gebruikt worden. Knoop deze in setjes van drie aan elkaar, vul ze met helium en bindt er een touwtje aan vast. Op deze manier blijven de ballonnen op tafel liggen en dit ziet er super feestelijk uit!

opslaanCredits: Mia’s Rose Gold Garden Party, via: Pinterest
Credits: Mia’s Rose Gold Garden Party, via: Pinterest

Er zijn ontzetten veel manieren waarop jullie de ballonnen een rol kunnen laten spelen in jullie bruiloft. Als jullie zo’n mooie boog willen of andere organic decoraties raden wij jullie aan even contact op te nemen met  Toeters & Bellen Styling of WOWballonnenZij hebben jarenlange ervaring en enorm veel kennis en kunnen jullie zo adviseren wat het beste bij jullie (thema)bruiloft past. Benieuwd naar nog meer trouwtrends? Hou dan ons magazine in de gaten voor de bruiloft trends 2020! 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

WOWballonnen Decoratie verhuur
Toeters & Bellen Styling Decoratie & Styling
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!