Een groot feest met ballonnen als decoratie op de bruiloft!

Een groot feest met ballonnen als decoratie op de bruiloft!

Zijn jullie nog op zoek naar decoratie voor de bruiloft? Overweeg dan eens om voor ballonnen te kiezen. Deze geven je bruiloft gelijk een feestelijke uitstraling!

  • Decoratie
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Wij kunnen heel goed begrijpen dat het lastig is om de decoratie voor de bruiloft te kiezen. Om jullie een stukje verder te helpen willen wij graag een aanbeveling doen, namelijk: ballonnen! Wat komt er in je hoofd op als je denkt aan goede feestversiering? Juist, ballonnen! Al vanaf jongs af aan is dit één van de meest gebruikte feestdecoratie en wij kunnen heel goed begrijpen waarom. Ballonnen zorgen voor een vrolijke, feestelijke uitstraling en door de verschillende vormen en kleuren horen ze op iedere feestgelegenheid thuis. Hoe jullie ballonnen het beste kunnen verwerken in de bruiloft? Wij delen wat tips die we hebben gekregen van Toeters & Bellen Styling en WOWballonnen

opslaanCredits: Aisle Perfect, via: Pinterest
Credits: Aisle Perfect, via: Pinterest

Organic decoraties

Een trend die WOWballonnen veel voorbij ziet komen zijn de organische decoraties. Hierbij worden ballonnen in allerlei verschillende vormen en kleuren samengevoegd waardoor er een organische vorm ontstaat. Voorbeelden hiervan zijn een boog of pilaar, maar ook een hart dat op een frame wordt geplaatst en zo als fotolijst kan dienen. Door te spelen met verschillende vormen, kleuren en soorten ballonnen kun je bepaalde sferen creëren op de bruiloft en dat zal er super vet uit zien.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ballonnen tassel

Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar wat zijn ze leuk! Toeters & Bellen Styling hebben ze al vaker  voorbij zien komen en na het bekijken van de foto’s zijn ook wij helemaal verliefd. Ballonnen tassels zijn grote, witte ballonnen met een tassel van groen en bloemen. Deze vorm van decoratie is het puntje op de i en zijn ook nog eens op heel veel verschillende plekken te verwerken. Gaan jullie voor een botanical wedding? Dan zijn deze onmisbaar.

opslaanCredits: Deer Pearl Flowers, via: Pinterest
Credits: Deer Pearl Flowers, via: Pinterest

Ballonnen backdrop

Je zult waarschijnlijk al wel eens van de bloemen backdrop hebben gehoord, maar wellicht is de ballonnen backdrop nieuw voor jou. Het is in principe hetzelfde concept als met bloemen, alleen maakt de ballonnen backdrop nog meer een statement. Deze backdrop geeft die sweet table en photobooth nog net dat beetje extra waardoor het helemaal af is. Kunnen jullie niet kiezen tussen een bloemen backdrop of een ballonnen backdrop? Dan heeft Toeters & Bellen Styling de gouden tip: combineer ze en het zal een magisch effect geven!

Ballonnen op tafel

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Om de eettafels een extra feestelijke uitstraling te geven kunnen ook ballonnen gebruikt worden. Knoop deze in setjes van drie aan elkaar, vul ze met helium en bindt er een touwtje aan vast. Op deze manier blijven de ballonnen op tafel liggen en dit ziet er super feestelijk uit!

opslaanCredits: Mia’s Rose Gold Garden Party, via: Pinterest
Credits: Mia’s Rose Gold Garden Party, via: Pinterest

Verschillende soorten ballonnen

Veel mensen zullen ballonnen kennen van de kinderfeestjes vroeger, want hier waren zij bijna altijd wel aanwezig. Waar we ze vroeger in de klassieke vorm en kleuren voorbij zagen komen zijn er tegenwoordig oneindig veel vormen, kleuren, soorten en maten. Zo heb je confetti-ballonnen. Deze zijn, zoals je waarschijnlijk al kunt raden, gevuld met confetti. Daarnaast heb je ook cijfer- en lettervormige ballonnen. Deze zijn helemaal in! Je ziet ze overal: op verjaardagen, bedrijfsfeesten en wie weet ook wel op jullie bruiloft. Daarnaast heb je natuurlijk ook hartjesvormige ballonnen, die zullen hartstikke goed van pas kunnen komen op jullie bruiloft. Denk er anders over na om deze hartjesvormige ballonnen te combineren met jullie voorletters. Dat ziet er super leuk uit!

opslaanCredits: Blog do Elo7, via Pinterest
Credits: Blog do Elo7, via Pinterest

Er zijn ontzetten veel manieren waarop jullie de ballonnen een rol kunnen laten spelen in jullie bruiloft. Als jullie zo’n mooie boog willen of andere organic decoraties raden wij jullie aan even contact op te nemen met  Toeters & Bellen Styling of WOWballonnenZij hebben jarenlange ervaring en enorm veel kennis en kunnen jullie zo adviseren wat het beste bij jullie (thema)bruiloft past. Benieuwd naar nog meer trouwtrends? Wij hebben de top 10 trouwtrends voor 2018 hier op een rijtje gezet.

Voor meer inspiratie en de laatste trends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

WOWballonnen Decoratie verhuur
Toeters & Bellen Styling Decoratie & Styling

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!