Geef een speciaal tintje aan je bruiloft door spiegels als decoratie te gebruiken!

Een decoratie aan spiegels op uw bruiloft is een elegant alternatief om uw bruiloft een speciaal en uniek tintje te geven..

  • Decoratie stijlen
  • Receptie decoratie
  • Origineel

Er zijn natuurlijk tig ideeën om je bruiloft te versieren en perfect aan te kleden, maar dit keer komen wij met een uniek idee om jullie speciale dag een orginele tint te geven: decoratie van spiegels. Je maakt er een creatief idee van, door gebruik te maken van spiegels in verschillende vormen en maten. Het fijne aan dit idee is ook, dat het niet veel hoeft te kosten!

Adverteren

Spiegels zijn perfect voor het verfraaien van kleine ruimtes, want deze zorgen ervoor dat de ruimtes groter zullen ogen en een mooiere helderheid aan de ruimte geeft. Ze zijn ideaal om je bruiloft een elegante en verfijnde touch te geven. Het zijn veelzijdige objecten, want afhankelijk van de stijl, de type frame en de groottes kun je goed spelen met deze versieringen. Ze kunnen gebruikt worden om verschillende hoeken of ruimtes op te vullen, teken de plattegrond van je locatie op een spiegel voor de gasten, kleine spiegels op de tafels als naambordjes of versier een ruimte met grote en kleine spiegels bij elkaar. Een ander leuk idee is het maken van je gastenboek door middel van twee grote spiegels waar gasten op kunnen schrijven, dit is leuk om later in je huis op te hangen.

Doe verschillende ideeën op door het bekijken van de gallerij die wij voor jullie hebben klaargezet en ontdek de bijzondere sfeer die spiegels aan je bruiloft kunnen geven!

Wil je mee inspiratie op doen? Ontdek dan ook de tafeldecoratie voor je bruiloft in 2016.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Geef een speciaal tintje aan je bruiloft door spiegels als decoratie te gebruiken!