X

10 Fantastische ideeën voor op je cadeaulijst!

Het maken van een cadeaulijst is een must tijdens de voorbereidingen voor de grote dag. Gasten kiezen graag iets van de lijst zodat ze zeker weten dat ze jullie een plezier doen. Wil je ze echt helpen en 100% gepersonaliseerde cadeaus ontvangen? Lees dan snel de onderstaande ideeën. Wij bij Zankyou hebben 10 leuke cadeau suggesties voor jou op een rijtje gezet!

1- Een reis naar het einde van de wereld

Credits: Hakuna Matata Zanzibar

Wie huwelijk zegt, zegt huwelijksreis! Maandenlang hebben jullie gewerkt om jullie trouwdag perfect voor te bereiden. Nu is het tijd om te ontspannen. Oké, dit is een vrij duur cadeau, maar het is niet onmogelijk. Opreisalscadeau heeft hier een heel leuk concept voor bedacht: als bruidspaar maak je een account aan en stellen jullie je droomreis samen en familie en vrienden kunnen geld overmaken en zo een stukje van jullie reis cadeau doen. Weg met de peper- en zoutvaatjes en de enveloppen. Dit is een veel leuker cadeau!

2- Wijn in je brievenbus

Credits: Alexandra Vonk Photography

Ken je het principe van een wijnabonnement? Nee? Elke maand of elke twee maanden – afhankelijk van het abonnement-  word je verrast met enkele exclusieve wijnen die een topvinoloog speciaal voor jou heeft uitgekozen. Bij Thuiswijnen kun je kiezen voor een pakket met rode wijn, witte wijn of een seizoensgebonden pakket. Een topcadeau. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan een avondje gezellig wijn proeven met z’n tweetjes?

3- Een artistiek cadeau

Credits: Live Paint

Ooit ervan gedroomd in het bezit te zijn van een kunstwerk, maar was je bang om een galerie binnen te stappen? Het is tijd om jezelf te verwennen … en dat kunstwerk aan te schaffen. Natuurlijk wil je het liefst een persoonlijk cadeau. Met Live Paint komt een schilder ter plekke een schilderij van jou en je geliefde maken. Van tevoren spreek jullie de stijl af en op je bruiloft worde jullie vereeuwigd op het doek. Een fantastische artistieke herinnering.

4- De pracht van dineren

Je zult altijd die oom of tante hebben die graag wél iets van de huishoudlijst voor jullie wil kopen. Geen enkel probleem, want exclusief bestek staat nooit verkeerd! Laat vooraf wel duidelijk weten welke stijlen en materialen je mooi vindt. Zo voorkom je dat je iets krijgt dat je liever direct ver achter in een kast stopt.

5- Trendy, moderne meubels

Zou je, nu je eenmaal getrouwd bent, je huis graag onder handen nemen! Laat je gasten hieraan bijdragen! Ga je voor anders door middel van enkele exclusieve accesoires of wil je het grondig aanpakken? Bij Benchmark kun je met behulp van 3D-tekeningen je huis helemaal opnieuw inrichten, zodat je niet hoeft te twijfelen of het er bij jouw thuis wel net zo mooi uitziet.

6- Unieke sieraden

Credits: Suuz

Dames, de bruiloft is ook een dag waarop jij jezelf mag verwennen. Natuurlijk verwacht je geen robijnen of andere duren edelstenen, maar van een origineel sieraad wordt iedere vrouw blij. Bij Suuz sieraden geloven ze in het maken van persoonlijke sieraden. Alle ringen, armbanden, kettingen en bedels zijn te personaliseren. Maar let wel op: op een trouwdag werkt een armband of ketting waarschijnlijk beter dan een ring.

7- Keuken accessoires 

Als jullie ervan houden om lekkere maaltijden voor elkaar te bereiden, moet jullie keuken natuurlijk uitgerust zijn met de beste accessoires. Laat je gasten daarom het beste van het beste uitzoeken. Multifunctionele tosti-ijzers, een mooie messenset of gewoon een simpele deegrol. Zo hebben jullie nooit meer het excuus om een lekkere maaltijd over te slaan.

8- Een spel tussen vrienden

HEMA Vrienden & Familiespel

Wie zei dat je na het huwelijk zou stoppen met plezier hebben met je vrienden? Niets is minder waar! Of je nu 10 jaar, 20 jaar of 40 jaar bent, iedereen houdt ervan om te ontspannen met goed gezelschapspel. Met een vrienden en familie-spel van HEMA kun je checken hoe goed je elkaar kent. Wie weet leer ja na zoveel jaren nog iets nieuws over je vrienden of leer je zelfs wat bij over je echtgenoot.

9- Een romantisch uitje

Omdat de wittebroodsweken is niet alles zijn, kunt u voorspellen dat jij en je geliefde een paar maanden na het huwelijk tijd nodig hebben om te ontspannen. Denk aan het organiseren van een lekker ontspannen weekend. Doe een soort mini-moon.  dan kunt u ook voorspellen je geliefde, je vliegt een paar maanden na het huwelijk om te ontspannen, vindt u. Denk aan het organiseren van een soepele en ontspannen weekend met uw echtgenoot! PluQ helpt je bij het organiseren van je mini-moon door middel van crowfdunding. Je gasten kunnen geven wat ze willen en jij en je aanstaande sparen op die manier voor een verlate huwelijksreis.

10 Vintage deco
Ben je de IKEA planken beu? Word je gek van de klapstoelen? Waarom wend je je niet tot een stijl die zijn strepen al verdiend heeft? Bovendien super groen! Vintage Rival vind je de mooiste broncanten: heel veel keus en zorgvuldig geselecteerd. Bekijk nu ook de mooiste vintage bruidsjurken van 2017!

Credits: LNRD Photography

Bovenstaande ideeën zullen je zeker helpen extra van je grote dag te genieten. Vergeet de afgrijselijke geschenken en verrassingen, met bovenstaande tips krijg je cadeaus waar jij je echt op kunt verheugen!
Met zulke leuke cadeaus wil je natuurlijk ook jouw gasten bedanken. Bekijk nu de meest originele geschenken voor de gasten!

Auteur: Eline Dabekaussen

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie