10 Fantastische bruiloft cadeau ideeën voor op jullie cadeaulijst!

Weet je niet wat je moet vragen in je cadeaulijst? Bij Zankyou hebben wij een lijst samengesteld met de leukste cadeaus om jullie wat inspiratie te geven!

10 Fantastische bruiloft cadeau ideeën voor op jullie cadeaulijst!
Foto: Weddingplanner Houvast
  • Organiseren bruiloft
  • Adviseren
  • Origineel

Het maken van een cadeaulijst is een must tijdens de voorbereidingen voor de grote dag. Gasten kiezen graag iets van de door jullie samengestelde lijst, zodat ze zeker weten dat ze jullie een plezier doen. Traditioneel gezien wordt de cadeaulijst gebruikt om spullen voor jullie eigen huis te vragen, maar dat is tegenwoordig helemaal anders! Van cadeautjes voor haar tot cadeaus voor hem! Wij van Zankyou hebben 10 leuke bruiloft cadeau ideeën voor jou op een rijtje gezet waar jullie gasten jullie zeker blij mee zullen maken!

opslaanLara Em
Shutterstock. Credits: Lara Em

1. Een reis naar het einde van de wereld

Adverteren

Wie huwelijk zegt, zegt huwelijksreis! Maandenlang hebben jullie gewerkt om jullie trouwdag perfect voor te bereiden. Nu is het tijd om te ontspannen. Oké, dit is een vrij duur cadeau, maar het is niet onmogelijk. Zankyou geeft jullie namelijk de mogelijkheid om naast het maken van een persoonlijke trouwwebsite, gebruik te maken van een cash-only cadeaulijst waar jullie gasten gemakkelijk gebruik van kunnen maken. Geef jullie gasten de keus om een specifiek onderdeel van jullie huwelijksreis cadeau te doen, of geef ze de keuze om een vrije bijdrage te laten doen. Van vliegtickets tot hotelovernachtingen, koppels massages tot zwemmen met dolfijnen – Alles is mogelijk! 

opslaanSean Pavone
Foto: Shutterstock – Sean Pavone

2. Ferrari rijden

Hier had je zeker weten nog nooit aan gedacht, maar waarom eigenlijk niet? Ferrari rijden is een super populair huwelijkscadeau dat onder andere aangeboden word door Cadeautjes.nl. Menig mannenhart gaat hier sneller van kloppen! Met een echte Ferrari 360 Modena de weg op en dan binnen 5 (4,3) seconden al 100 km/uur rijden. Geef jouw gasten de tip om jullie 20, 30 of 40 minuten rijden in een Ferrari cadeau te doen. Wat zal dit een super ervaring zijn!

opslaan
Foto: Cadeautjes.nl

3. Een wijnabbonement 

Dit is het perfecte cadeau voor alle wine lovers! Wat is een beter cadeau dan een wijnabonnement?! Daarnaast kunnen jullie genieten van verschillende wijnproeverijen op verschillende locaties in Nederland óf ga internationaal. Zie je het al voor je? Proosten in het mooie zuiden van Europa… cheers!

opslaanMikhail_Kayl
Shutterstock. Credits: Mikhail_Kayl

4. Overnachting op een luxe yacht

Na alle drukte die een huwelijk met zich mee brengt verdienen jullie zeker een kleine getaway. Of jullie nou kiezen voor een grote huwelijksreis of een weekendje weg (of allebei…)! Voor een ultiem weekendje weg, vraag je gasten om jullie een super romantische overnachting op een luxe yacht cadeau te doen. Dat wordt genieten!

opslaanDaxiao Productions
Shutterstock. Credits: Daxiao Productions

5. Keuken apparatuur

Grote kans dat jullie samen een prachtig huisje hebben dat wel een aantal handige dingen voor in de keuken kan gebruiken! Wat dachten jullie van een senseo koffiezetapparaat, een luxe blender of die éne messen set zodat jij de echte chef uit kunt hangen voor jouw grote liefde. Jullie bruiloft is de uitgelezen manier om deze wensen voor jullie keuken in vervulling te laten gaan. Vind je deze dingen te prijzig om aan je gasten te vragen? Met de Zankyou cadeaulijst kun je jouw gasten om een vrije bijdrage vragen, waardoor zij zelf kunnen beslissen wat ze jullie willen geven en jullie daarna zelf kunnen kopen wat jullie willen! Ideaal.

opslaanGeorge Rudy
Shutterstock. Credits: George Rudy

 6. Barbecue set

Dé perfecte zomerdag is wanneer jullie met jullie goede vrienden heerlijk in de tuin kunnen zitten genieten van het mooie weer, terwijl de barbecue aan staat! Een barbecue kan in niet ontbreken bij jullie thuis, vraag daarom jullie gasten om jullie eentje cadeau te doen. Een barbecue is altijd een goed idee! 

opslaannd3000
Shutterstock. Credits: nd3000

7. Luchtballonvaart

Altijd al benieuwd geweest naar hoe het is om de wereld vanuit een luchtballon te bekijken? Dit is jullie kans! Met z´n tweetjes zwevend boven de grond kunnen jullie van het geweldige uitzicht genieten. En waar anders dan Cappadocië kan je dit doen? Het is dé perfecte bestemming voor een romantisch uitje!

opslaanStandret
Shutterstock. Credits: Standret

8. Een luxe diner

De sleutel in een goed huwelijk is tijd voor elkaar vrij maken en samen leuke dingen doen. Vraag een luxe diner aan je bruiloftsgasten en geniet heerlijk met z´n tweetjes in een restaurant dat jullie al lange tijd wilden uit proberen!

opslaanLucky Business
Shutterstock. Credits: Lucky Business

9. SRPRS.ME

Liever samen het avontuur opzoeken? Dan hebben wij de perfecte optie! Laat gasten via jullie Zankyou Cadeaulijst een vrije bijdrage leveren aan jullie Srprs.me reis! Maar hoe werkt dit? Srprs.me regelt verrassings reizen over de hele wereld – jullie hoeven alleen een thema (backpacken, strandvakantie, citytrip) te kiezen en jullie vertrekdatum en reisduur vast te stellen! Pak je koffers en vertrek vanaf Schiphol naar een onbekende reisbestemming! Hoe leuk is dit!

opslaanKalamurzing
Shutterstock. Credits: Kalamurzing

10. Cadeaubox

Zijn jullie het na deze lijst met tips nog steeds niet eens over wat op jullie cadeaulijst moet komen? Vraag een cadeaubox van The Best Box! Deze box vol met leuke cadeautjes, bruiloft inspiratie en informatie over bruiloftsleveranciers uit jullie eigen provincie word bij jullie thuis bezorgd! Veel plezier met uitpakken!

opslaanThe Best Box
Credits: The Best Box

Met deze verschillende opties zit er vast iets tussen wat jullie leuk vinden! Wat gaan jullie op je cadeaulijst zetten? 

Voor meer cadeau inspiratie lees je ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

The Best Box Cadeaus
ThuisWijnen Cadeaus
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!