De 100 leukste dansnummers voor op de bruiloft!

Bij een bruiloft draait alles om jullie liefde voor elkaar en dat zullen jullie vieren met de gasten. De perfecte manier om dit te vieren is uiteraard door middel van een knallend feest. Wat voor een trouwfeest jullie willen geven ligt natuurlijk helemaal bij jullie. Kiezen jullie voor livemuziek of huren jullie een DJ in en gaan jullie dan voor muziek van deze tijd of nemen jullie de gasten mee terug in de tijd?

Foto: Selijn Fotografie
Foto: Selijn Fotografie

Een aantal klassiekers 

Het is best lastig om te beslissen wat voor een muziek jullie op de bruiloft willen horen, aangezien ieders muzieksmaak verschilt. De een gaat los op happy hardcore terwijl de ander het liefst dagenlang naar muziek van ABBA luistert. In deze Spotify afspeellijst vind je een gezonde mix tussen alle soorten met nummers waar niemand stil op kan blijven staan. Met deze 100 nummers heb je gegarandeerd een feestje. Benieuwd? Volg de lijst nu op Spotify!

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
Op zoek naar bruidsaccessoires? Dit zijn de trends voor 2018!
Om jouw look compleet te maken stijl je die prachtige trouwjurk af met een aantal mooie accessoires. Waar de meeste bruiden in 2018 voor kiezen? Dat lees je hier!
Foto: Beleef je Portret
Tips voor de leukste groepsfoto´s op jullie bruiloft!
Wat voor familiefoto´s laten jullie maken? Traditioneel of gaan jullie voor een andere aanpak? Hier de beste tips!
Foto: Jessica Fotografie
De leukste ideetjes om jullie eigen tafeldecoratie te maken voor de bruiloft!
Ben jij creatief? Lees hier een aantal ideeën voor het zelf maken van de tafeldecoratie op de bruiloft!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie