De 100 leukste dansnummers voor op de bruiloft!

Als je de bruiloft af wilt sluiten met een knal feest mag je deze nummers absoluut niet missen! Check nu de 100 leukste nummers met de gave Zankyou spotify playlist!

  • Muziek en Animatie
  • Adviseren

Bij een bruiloft draait alles om jullie liefde voor elkaar en dat zullen jullie vieren met de gasten. De perfecte manier om dit te vieren is uiteraard door middel van een knallend feest. Wat voor een trouwfeest jullie willen geven ligt natuurlijk helemaal bij jullie. Kiezen jullie voor livemuziek of huren jullie een DJ in en gaan jullie dan voor muziek van deze tijd of nemen jullie de gasten mee terug in de tijd?

opslaanFoto: Selijn Fotografie
Foto: Selijn Fotografie

Een aantal klassiekers 

Adverteren

Het is best lastig om te beslissen wat voor een muziek jullie op de bruiloft willen horen, aangezien ieders muzieksmaak verschilt. De een gaat los op happy hardcore terwijl de ander het liefst dagenlang naar muziek van ABBA luistert. In deze Spotify afspeellijst vind je een gezonde mix tussen alle soorten met nummers waar niemand stil op kan blijven staan. Met deze 100 nummers heb je gegarandeerd een feestje. Benieuwd? Volg de lijst nu op Spotify!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!