Een persoonlijke bruiloft met de leukste trouwambtenaren uit Gelderland!

Jullie willen natuurlijk dat jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven wordt. Wanneer je gaat trouwen kun je een trouwambtenaar door de gemeente toe laten wijzen, maar jullie kunnen ook voor een zelfstandig trouwambtenaar kiezen. Een zelfstandig trouwambtenaar geeft jullie bruiloft een persoonlijk tintje en wie wilt dat nou niet!? Met deze trouwambtenaren uit Gelderland hebben jullie gegarandeerd een mooie trouwdag met een persoonlijke toespraak en een vleugje humor!

Tintelend Trouwen – Bezoek de website

Als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker is Mariëlle van Tintelend Trouwen in staat om te zien wat niet wordt gezegd, om te verwoorden waar geen letters voor bestaan en verschil te maken van hart tot hart. Want met haar hart als zintuig weet ze stem en taal te vinden voor hetgeen zo vaak onuitgesproken blijft, spreekt ze met een grote liefde voor liefde en straalt ze van enthousiasme. Mariëlle blijft aandachtig kijken en luisteren tijdens de reis langs jullie liefde en inspireert om met lef te verbinden op een manier die raakt. Wat dat verdient jullie liefde; een moment om het leven en de liefde te vieren met soms een brok in je keel of een traan over je wang maar zeker ook met de meest trotse glimlach en stralende liefdevolle ogen.”

Tintelend Trouwen. Foto: Geliefd FotografieNeem nu contact op!
Tintelend Trouwen. Foto: Geliefd Fotografie
Tintelend Trouwen. Foto: Bureau CocoonNeem nu contact op!
Tintelend Trouwen. Foto: Bureau Cocoon

Uw Ceremoniespreker – Bezoek de website

Annemarie spreekt jullie onder de naam Uw Ceremoniesprekeraan op een manier die bij jullie past, op de manier waarop jullie dat willen en op de locatie waarop jullie willen trouwen. Zij zorgt ervoor dat jullie méér dan een standaard ceremonie hebben en zal een persoonlijke ceremonie verzorgen op één van de mooiste dagen van jullie leven. Het is haar doel om van elke ceremonie een onvergetelijke moment te maken waarbij iedereen kan genieten, lachen en misschien wel een traantje weg kan pinken.

Foto: Uw CeremoniesprekerNeem nu contact op!
Foto: Uw Ceremoniespreker
Foto: Uw CeremoniesprekerNeem nu contact op!
Foto: Uw Ceremoniespreker

True Love Trouwt – Bezoek de website

Naast wedding- en activiteitenplanner is True Love Trouwt ook actief als zelfstandig trouwambtenaar. Zij schrijft samen met jullie aan jullie ‘True Love’ story en zal zorgen voor een uitgebreid liefdesverhaal door ook in contact te komen met jullie dierbaren voor mooie anekdotes. Jullie ceremonie die gevuld zal zijn met een gulle lach en een stille traan.  Zij kan jullie binnen Nederland trouwen en kan zelfs actief zijn als ceremoniespreker in het buitenland. Voor de internationale koppels: naast een Nederlandse ceremonie kan zij deze ook in het Spaans, Engels of Duits verzorgen.

True Love Trouwt. Foto: Serge Smulders FotografieNeem nu contact op!
True Love Trouwt. Foto: Serge Smulders Fotografie
True Love Trouwt. Foto: Marnix de Stigter BruidsfotografieNeem nu contact op!
True Love Trouwt. Foto: Marnix de Stigter Bruidsfotografie

Jeanette de Vos-michel – Trouwambtenaar – Bezoek de website

“Ik heb het leven lief” was het slotgedicht bij het eigen huwelijk van Jeaette de Vos – michel Trouwambtenaar Naderhand is dit de leidraad geworden in haar eigen leven. Of je nu van gedichten houdt of niet, het gaat bij Jeanette allemaal om de ervaring van hét moment. Je wordt geraakt en je beleeft het, je voelt het en je ontvangt het. Bij dit moment komt een lach én traan kijken. En dit is precies het moment dat Jeanette iedereen die gaat trouwen gunt. Als jullie voor Jeanette als trouwambtenaar kiezen kunnen jullie een warme, persoonlijke en sfeervolle trouwceremonie verwachten vol met humor, diepgang, een lach en een traan. 

Jeanette de Vos-michel. Foto: D-Eye PhotographyNeem nu contact op!
Jeanette de Vos-michel. Foto: D-Eye Photography
Foto: Jeanette de Vos-michelNeem nu contact op!
Foto: Jeanette de Vos-michel

BABS Con – Bezoek de website

Con van BABS Con reist als trouwambtenaar voor jullie niet alleen heel Nederland, maar ook naar het buitenland af en dit doet hij dan ook in meerdere talen. Con is creatief, heeft ervaring en prachtige ideeën voor elke trouwceremonie. Als jullie voor Con kiezen bepalen jullie het wat, hoe en waar en dan maken jullie gebruik van deze topkwaliteiten van Con. Hij wilt graag alles bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven en er samen met jullie voor zorgen dat alles op jullie manier verloopt.

Foto: Babs ConNeem nu contact op!
Foto: Babs Con
Foto: BABS ConNeem nu contact op!
Foto: BABS Con

Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag Willen – Bezoek de website

Georgette van Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag Willen verzorgd met veel passie en plezier jullie trouwceremonie in zowel binnen- als buitenland. Zij zal naast het luisteren naar jullie verhalen ook jullie vrienden en familie bij de ceremonie betrekken voor een echt persoonlijk verhaal, wanneer jullie dit willen uiteraard. Het draait er voor Georgette allemaal om dat de trouwdag verloopt zoals jullie dat willen. Georgette is een mensen mens en zal er gelijk voor zorgen dat jullie je op jullie gemak voelen en kan niet wachten om samen met jullie van jullie trouwdag een feest te maken!

Foto: Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag WillenNeem nu contact op!
Foto: Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag Willen
Foto: Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag WillenNeem nu contact op!
Foto: Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag Willen

Trouwambtenaar Hetty Wennekendonk – Bezoek de website

Trouwambtenaar Hetty vindt het niet meer dan normaal dat jullie net als voor de trouwlocatie, het trouwvervoer and many other things ook zelf voor een trouwambtenaar kiezen. Zij is inzetbaar als zowel trouwambtenaar als ceremoniespreker. Wanneer jullie voor Hetty kiezen, zullen jullie een trouwceremonie hebben waarbij de trefwoorden enthousiast, interactief en humor zeker centraal staan! Daarnaast houdt Hetty haar trouwceremonies niet alleen in het Nederlands, maar naar wens ook in het Engels, Duits of Frans.

Foto: Trouwambtenaar HettyNeem nu contact op!
Foto: Trouwambtenaar Hetty
WennekendonkNeem nu contact op!
Foto: Trouwambtenaar Hetty

Spreken Uit Liefde – Bezoek de website

Als jullie opzoek zijn naar een über enthousiaste, gezellige, oprechte en liefdevolle trouwambtenaar, zoek dan niet verder: Reinolda van Spreken Uit Liefde is jullie trouwambtenaar! Haar motto is ‘do all things with love‘ en dat is dan ook de manier waarop ze jullie toe zal spreken op jullie grote dag. Hierdoor voelen jullie de emotie en zal er wellicht een traan rollen van geluk, herinnering, liefde, gemis, van het lachen of van het leven. Het wordt een moment om nooit te vergeten! Zij onderscheidt zich door op zoek te gaan naar de woorden die NIET gesproken worden en deze uiteindelijk wel uit te spreken, wat zal resulteren in een bijzondere, emotionele trouwceremonie, met een touch van verrassing en humor en veel interactie.

Spreken uit Liefde. Foto: Peter van der LingenNeem nu contact op!
Spreken uit Liefde. Foto: Peter van der Lingen
Foto: Spreken uit Liefde.Neem nu contact op!
Foto: Spreken uit Liefde.

Omdatikvanjetrouw – Bezoek de website

Eva Schuurman is een een trouwambtenaar en ceremoniespreker onder de naam Omdatikvanjetrouw. Ze heeft immens veel inlevingsvermogen en altijd betrokken. Zij zal ervoor zorgen dat jullie gasten gieren van het lachen en een traantje laten op de emotionele momenten. Eva is begaan, bevlogen, gunnend en altijd oprecht.  Daarnaast is ze tekstueel sterk en zal ze jullie liefde voor elkaar dus perfect in woorden uit kunnen drukken. Met haar combinatie van kwetsbaarheid, humor en allesomvattende liefde verzorgt ze de perfecte trouwceremonie voor jullie.

Omdatikvanjetrouw. Foto: FLEXMI Fotografie.Neem nu contact op!
Omdatikvanjetrouw. Foto: FLEXMI Fotografie.
Omdatikvanjetrouw. Foto: ODIZA Fotografie.Neem nu contact op!
Omdatikvanjetrouw. Foto: ODIZA Fotografie.

Zijn jullie net als wij helemaal om van het idee om zelf een trouwambtenaar uit te kiezen, zodat jullie trouwceremonie opperst persoonlijk wordt? Neem dan snel contact op met één van deze top trouwambtenaren uit Gelderland! Als jullie nog opzoek zijn naar een trouwlocatie in Gelderland dan mag je deze absoluut niet missen. En voor een prachtige herinnering aan de mooiste dag uit jullie leven raden wij jullie zeker aan om even een kijkje te nemen bij de beste bruidsfotografen uit Gelderland en omgeving.

Voor meer inspiratie en te gekke win acties volg je ons op Pinterest, Facebook en Instagram

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
Zankyou kiest: de beste trouwambtenaren van Noord Nederland
De beste trouwambtenaren en ceremoniesprekers vind je in Noord Nederland. Wij hebben onze top voor je verzameld en hopen dat jij hierdoo echt de bruiloft en ceremonie krijgt waar je al zo lang naar uitkijkt. Lees snel verder en ontdekt deze fantastische leveranciers!
Deze cateraars uit Gelderland zorgen voor de beste catering op jouw bruiloft
Deze cateraars uit Gelderland zorgen voor de beste catering op jouw bruiloft
Geef de bruiloft een overheerlijke, culinaire invulling met de beste cateraars uit Gelderland. Waar wacht je nog op? Lees snel verder!
Foto: Nickie Fotografie
De persoonlijke en intieme Real Wedding van een prachtig bruidspaar
Trouwen doe je voor elkaar en niet voor de buitenwereld. Dit zien wij in deze Real Wedding nog eens duidelijk naar voren komen en het levert prachtige beelden op.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie