Spreken uit Liefde

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Spreken uit Liefde

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 850 €

LIEF BRUIDSPAAR |

Jullie gaan trouwen! Wat geweldig! Verlangen jullie naar een authentieke, bijzondere en unieke trouwceremonie? Zijn jullie op zoek naar een über enthousiaste, gezellige, oprechte, liefdevolle trouwambtenaar? Iemand, die zó betrokken is bij jullie en bij jullie gasten? Zoek niet verder! Met en uit zoveel liefde zou ik op jullie huwelijksdag spreken en jullie vragen naar het antwoord op de vraag waar je alleen maar JA op wil zeggen!

‘Do all things with love’

Zo sta ik in het leven. Uit die liefde spreek ik jullie toe, zullen jullie de emotie voelen, zal er misschien een traan rollen, van geluk, van herinnering , van liefde, van gemis, van het lachen, van het leven. Om nooit te vergeten. 

In mijn mooie beroep als trouwambtenaar/ceremonieel spreker, mag ik jullie (het bruidspaar) en jullie gasten op een 'podium' plaatsen, door de woorden die ik spreek. Mijn compleet persoonlijke, voor ieder bruidspaar op maat geschreven toespraak laat het bruidspaar èn haar gasten stralen! Samen vieren we de liefde!

Ik onderscheid mij, door op zoek te gaan naar de woorden die NIET gesproken worden. En die dan uit te spreken, wat resulteert in een, ook voor het bruidspaar, bijzondere, verrassende, emotionele, maar ook humoristische ceremonie met veel interactie.

Ik mag het mooiste beroep uitoefenen, wat er is. De verhalen vertellen van prachtige unieke mensen. Verhalen van liefde. Verhalen van verdriet. Verhalen van het leven. De verhalen van jullie?

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
850 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overmaken na factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over Spreken uit Liefde

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 8077 SL

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact