Die ene Dag

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Die ene Dag

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Harriët Vijsma-van de Bunte van Die ene Dag zorgt voor een trouwceremonie die nooit te vergeten is! Door jullie eerst te leren kennen, kan Harriët jullie verhaal vertellen en jullie ook verbinden in de liefde! 

 

Ik ben trouwambtenaar voor de Gemeente Nunspeet en daarnaast werk ik als zelfstandig trouwambtenaar. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. Naast mijn gezin heb ik een ontzettend leuke baan bij Stichting Welzijn Nunspeet. Ik ben niet geboren maar wel getogen in Nunspeet. Ik zie mijzelf dan ook als een echte Veluwse deerne. Naast mijn werk en gezin is er ook nog tijd voor andere activiteiten; zo zing ik in een band en kook ik graag voor vrienden en familie.

Het is alweer ruim vijfentwintig jaar geleden dat ikzelf getrouwd ben. Na al die jaren kan ik nog steeds terugkijken op die ene geweldige dag in mei. Dat maakt het voor mij zo speciaal om deel te mogen uitmaken van een mooie dag in het leven van anderen. Het bijzondere aan trouwambtenaar zijn, is dat ik telkens weer andere mensen ontmoet die besloten hebben de eeuwige liefde aan elkaar te willen verklaren. Ik hoop in een persoonlijk gesprek te komen tot een passende trouwceremonie; ieder bruidspaar is tenslotte uniek!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Harriët Vijsma-van de Bunte. 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Die ene Dag

4.8
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(8)
(2)
Prijs/kwaliteit
(8)
(2)
Aanrader?
(10)
rmoon
Door Ramona
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zochten naar een ambtenaar, waar we echt een klik mee zouden hebben. En die klik die was er meteen na onze eerste kennismaking. Harriët is een warme liefdevolle persoonlijkheid en ze kan nog mooi zingen ook!

Een ceremonie is heel persoonlijk en Harriët heeft zo goed naar onze wensen geluisterd en het zo mooi overgebracht. Naderhand kregen we van familie en vrienden ook te horen, dat ze de ceremonie zo mooi vonden, daarbij ook lovende woorden over Harriët.

Echt een topper!

Kees en Ramona

Misbruik rapporteren
helmarikkers
Door Helma
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kende Harriët een ‘beetje’ en toen,mijn toen nog vriend,mij ten huwelijk vroeg wist ik gelijk,haar wil ik! Onze voorafgaande gesprekken waren hartelijk,warm,gezellig en soms emotioneel. De ceremonie was dan ook precies zoals we het wilden. Wij (en iedereen) hebben ontzettend genoten. Een lach en een traan,oprecht,en heel veel uit het hart,en dat heeft zij allemaal fantastisch verwoord.....

Niels en Helma.

Misbruik rapporteren
arlienehagen
Door Arliene
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij dat we Harriet gevraagd hebben, om ons te trouwen. 

De ceremonie was mooi, persoonlijk, relaxt en met humor. Precies zoals wij wilden.

Je merkt aan alles dat het de passie is van Harriet. Oprechte interesse, voor de bruiloft... en daarna ook nog, fantastisch! 

Onze ceremonie werd nog persoonlijker, doordat ze ook nog gezongen heeft. Wij zouden het iedereen aanraden! 

Van onze gasten hebben we heel veel leuke reacties ontvangen, iedereen vond de ceremonie prachtig en helemaal bij ons passen. Heel knap hoe Harriet in korte tijd, dit voor elkaar weet te krijgen! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8071 TH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact