• Prijsklasse Midden
  • Website

Harriët Vijsma-van de Bunte van Die ene Dag zorgt voor een trouwceremonie die nooit te vergeten is! Door jullie eerst te leren kennen, kan Harriët jullie verhaal vertellen en jullie ook verbinden in de liefde! 

 

Ik ben trouwambtenaar voor de Gemeente Nunspeet en daarnaast werk ik als zelfstandig trouwambtenaar. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. Naast mijn gezin heb ik een ontzettend leuke baan bij Stichting Welzijn Nunspeet. Ik ben niet geboren maar wel getogen in Nunspeet. Ik zie mijzelf dan ook als een echte Veluwse deerne. Naast mijn werk en gezin is er ook nog tijd voor andere activiteiten; zo zing ik in een band en kook ik graag voor vrienden en familie.

Het is alweer ruim vijfentwintig jaar geleden dat ikzelf getrouwd ben. Na al die jaren kan ik nog steeds terugkijken op die ene geweldige dag in mei. Dat maakt het voor mij zo speciaal om deel te mogen uitmaken van een mooie dag in het leven van anderen. Het bijzondere aan trouwambtenaar zijn, is dat ik telkens weer andere mensen ontmoet die besloten hebben de eeuwige liefde aan elkaar te willen verklaren. Ik hoop in een persoonlijk gesprek te komen tot een passende trouwceremonie; ieder bruidspaar is tenslotte uniek!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Harriët Vijsma-van de Bunte. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door priscilla_485
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Trouwen in Scheveningen, met Harriët als trouwambtenaar. Wat zijn we blij dat we Harriët hebben gevraagd om ons te trouwen, we hebben zo ontzettend genoten! Een ceremonie buiten op het strand, met een heerlijk zonnetje erbij en een trouwambtenaar die het helemaal compleet maakte. Wat heb je het geweldig gedaan! Je hebt zo goed naar ons, en onze familie, geluisterd en dit prachtig verwoord. Wij hebben ons echt heel erg op ons gemak gevoeld bij jou. Na de ceremonie hebben we alleen maar lovende reacties gehoord van onze vrienden en familie.

Misbruik rapporteren
Door teunette96
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Puur!

Op vrijdag 17 mei 2019 zijn wij getrouwd. Al voor de bruiloft hebben wij op verscheidende momenten contact gehad met Harriët. Wat waren die contacten steeds open en eerlijk, de ceremonie werd echt voorbereid op de manier zoals het bij ons paste. 
En wat hebben wij een onwijs mooie, persoonlijke en kostbare ceremonie gehad tijdens onze bruiloft. Van heel veel gasten hebben bij te horen gekregen dat de ceremonie ze is bij gebleven. Ook vertelden ze dat het een persoonlijke ceremonie was, met een lach en een traan (zo ervaarden wij dit ook echt)!

Uit het geheel blijkt dat Harriët een enorm grote passie heeft voor dat wat ze doet :)

Niels & Teunette

Misbruik rapporteren
Door ind0pe
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw! Wat is zij goed zeg! Zij kan alles zo mooi en persoonlijk verwoorden!

Harriet was bij ons huwelijk in Toscane, het was erg bijzonder om te zien hoe betrokken je bent. Dit was ook echt terug te horen tijdens de ceremonie; wat was dit SUPER! Wat hebben wij, en zeker ook onze gasten, van jou genoten. We hoorden veel terug van onze gasten hoe super persoonlijk jij de ceremonie bracht. Met een lach en een traan hebben we DÉ ceremonie gehad van onze dromen! Zo puur en perfect verwoord!
Zeker namens ons, maar zeker ook van onze gasten; super bedankt!

Liefs,
Christian & Amy van Duuren

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 8071 TH
Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Midden