Zankyou kiest: de beste trouwambtenaren van Noord Nederland

De beste trouwambtenaren en ceremoniesprekers vind je in Noord Nederland. Wij hebben onze top voor je verzameld en hopen dat jij hierdoo echt de bruiloft en ceremonie krijgt waar je al zo lang naar uitkijkt. Lees snel verder en ontdekt deze fantastische leveranciers!

  • Burgerlijk huwelijk
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Drenthe
  • Friesland
  • Groningen

Als trouwen alleen het jawoord geven zou zijn, valt het hele feest erom heen weg. Juist de setting, de gasten, de familie en de mooie verhalen maken de bruiloft een onvergetelijke dag. Toch blijft het jawoord één van de mooiste herinneringen van een trouwdag. Logisch, de ceremonie is dan ook het moment waar het uiteindelijk om draait! Jullie kunnen ervoor kiezen om een trouwambtenaar van de gemeente toegewezen te krijgen, maar als jullie een persoonlijke ceremonie willen is het leuk om persoonlijk een trouwambtenaar uit te kiezen!  Wij hebben een lijst gemaakt van de beste trouwambtenaren uit Noord-Nederland, lees snel verder en misschien zit jouw ambtenaar er wel tussen!

Adverteren

Uhm, wat was het verschil ook al weer? Een trouwambtenaar of BABS – Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, is een ambtenaar die wordt voorgelegd door de gemeente om jullie te mogen trouwen of een partnerschap te registreren. Je kunt meestal uit een paar ambtenaren kiezen. Een zelfstandig trouwambtenaar is plaats onafhankelijk, in tegenstelling tot een reguliere trouwambtenaar. De BABS is benoemd in de eigen gemeente, maar kunnen alle gemeenten verzoeken hen voor één dag te benoemen. Een ceremoniespreker is op dat moment niet benoemd door de gemeente om een wettelijk huwelijk te voltrekken maar kan wel beëdigd zijn voor de rechtbank. 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

De trouwambtenaren die in dit artikel genoemd worden zijn:

Het Jawoord – Bezoek de website

Sandra Talsma is zelfstandig trouwambtenaar in Groningen onder de naam Het Jawoorden omschrijft haar stijl als warm, persoonlijk, oprecht en recht uit haar hart. En natuurlijk ontbreekt de humor niet. “Ieder bruidspaar is speciaal en uniek, daarom besteed ik alle tijd en aandacht aan jullie huwelijkssluiting. Het jawoord is het meest romantische, emotionele moment van de dag. Dan wil je toch iemand die de ceremonie helemaal naar jullie wensen invult!” Een bijzondere huwelijkssluiting valt of staat met de klik die het bruidspaar met hun trouwambtenaar heeft. “Om te kijken of die er is, nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Jullie openheid is mijn inspiratie om een mooie speech te schrijven. Jullie kunnen erop vertrouwen dat ik hier veel zorg en aandacht aan zal besteden.”

Foto: Het JawoordNeem nu contact op met Sandra!
Foto: Het Jawoord
Foto: Het JawoordNeem nu contact op met Sandra!
Foto: Het Jawoord

Leonard Bouwhuis – Bezoek de website 

Leonard Bouwhuis is ambtenaar van Trouwambtenaar XL. Hij heeft oprechte interesse in mensen en weet met positieve energie en enthousiasme de gasten te boeien. Leonard Bouwhuis wil als trouwambtenaar de kerst op de taart zijn. “Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand verzorg ik de aftrap, het begin van een verhaal dat jullie samen gaan beleven. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven en voordragen van persoonlijke toespraken en ga uitgebreid met jullie in gesprek over jullie wensen. Ik begeleid jullie en maak op persoonlijke en creatieve wijze iets bijzonders van jullie huwelijksvoltrekking.”

Foto: Leonard Bouwhuis / Trouwambtenaar XL Neem nu contact op met Leonard!
Foto: Leonard Bouwhuis / Trouwambtenaar XL
Foto: Leonard Bouwhuis / Trouwambtenaar XL Neem nu contact op met Leonard!
Foto: Leonard Bouwhuis / Trouwambtenaar XL

Trouw met Liefde – Bezoek de website

Esther Aalberts-Kalma is zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker. Met Trouw met Liefde gaat zij voor een prachtige, persoonlijke en ontspannen ceremonie met humor. “Trouwen vind ik de ultieme gelegenheid om het leven en de liefde te vieren daarom belicht ik jullie liefdesverhaal persoonlijk, verrassend en met een vleugje humor. Ook betrek ik jullie dierbaren graag bij de ceremonie. De ontroerende, grappige en bijzondere verhalen die ik ontvang verweef ik in jullie toespraak.”

Trouw met Liefde. Foto: Nickie FotografieNeem nu contact op met Esther!
Trouw met Liefde. Foto: Nickie Fotografie
Trouw met Liefde. Foto: Margriet fotografieNeem nu contact op met Esther!
Trouw met Liefde. Foto: Margriet fotografie

Moment van Betekenis – Bezoek de website

Sophie van Moment van Betekenis is zich bewust van de verschillende wensen van koppels. Om deze reden werkt zij op drie verschillende manieren: het eerste pakket heet heel toepasselijk ‘Gewoon Sophie.’ Kies voor Gewoon Sophie als je een goede en leuke trouwambtenaar wilt. Een lekker losse huwelijksvoltrekking volgens een vaste structuur, met een super persoonlijke speech. Ga voor een Moment van Betekenis als je maatwerk wilt met een speciaal ontworpen ceremonie, meerdere voorbereidende gesprekken en een lange ceremonie. En met Sophie’s Moment van Bezinning krijgt de huwelijksceremonie een extra laag door jullie levensbeschouwing in de toespraak te verwerven, zowel met woorden als handelingen.

Foto: Moment van BetekenisNeem nu contact op met Sophie!
Foto: Moment van Betekenis
Foto: Moment van BetekenisNeem nu contact op met Sophie!
Foto: Moment van Betekenis

Trouw Toespraak – Bezoek de website

Manon Snoeker van Trouw Toespraak is zelfstandig trouwambtenaar en heeft al honderden huwelijken gesloten. De wens om ambtenaar te worden had ze al heel lang. In 2001 besloot ze er echt voor te gaan, en is ze beëdigd als zelfstandig trouwambtenaar. Manon laat zien dat een officieel moment niet stijf hoeft te zijn. Humor speelt dan ook een grote rol in haar ceremonies. “Ik ben enthousiast, respectvol en spontaan. Ik ben formeel als het moet en ongedwongen als het kan; dat vertaalt zich in een ontspannen trouwceremonie.” Manon zorgt voor een trouwceremonie die jullie bij zal blijven!

Foto: Trouw Toespraak Neem nu contact op met Manon!
Foto: Trouw Toespraak
Trouw Toespraak. Foto: Bas UijlingsNeem nu contact op met Manon!
Trouw Toespraak. Foto: Bas Uijlings

Deze trouwambtenaren van Friesland, Groningen en Drenthe zijn onze favorieten. Elk heeft zijn of haar speciale touch en allemaal zorgen ze voor een onvergetelijke ceremonie, waarbij de liefde hoogtij viert. Ben jij nog opzoek naar een trouwjurk? Bekijk hier dan snel de beste bruidszaken van Friesland en Groningen! Als je nog opzoek bent naar een trouwfotograaf voor jullie grote dag mag je deze fotografen uit Friesland en Groningen absoluut niet missen! Neem snel contact met ze op! En vergeet ons niet te volgen op InstagramFacebook en Pinterest voor meer inspiratie!

*deze trouwambtenaren zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Het Jawoord Trouwambtenaar
Trouw met Liefde Trouwambtenaar
Trouw Toespraak Trouwambtenaar
Moment van Betekenis Trouwambtenaar
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!