• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Het gezegde ‘de kers op de taart’ verwijst naar een extra toevoeging die het geheel ten goede komt. Trouwambtenaar XL wil de kers op de taart zijn en voor een blijvende herinnering zorgen aan jullie trouwdag.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door poosterloo1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn erg tevreden over de "Babs". We hebben hem leren kennen in een paar uur, en hij ons, waarna hij over ons vertelde op onze bruiloft alsof hij ons al jaren kent. Hij is erg vriendelijk, grappig, en we voelden ons meteen op ons gemak. We hadden gasten op de bruiloft uit verschillende landen, en het was geen probleem voor dhr. Bouwhuis om de speech in het Engels, Nederlands en zelfs Spaans te doen. Dit zorgde ervoor dat onze buitenlandse gasten zich meer betrokken voelden bij de ceremonie en dat ze er ook meer van meekregen. De ceremonie was professioneel, fijn, grappig en speciaal. Wij kunnen de Babs van harte aanraden aan anderen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betaling is afhankelijk van een groot aantal factoren. In een oriënterend gesprek komen we daar vast wel uit. Eerst brainstormen over hoe jullie er een feestje van kunnen maken en welke rol ik hierin kan spelen, daarna gaan we over de betalingsmogelijkheden praten.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
€ 595
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, kortweg Babs genaamd, zie ik dat er vaak evenveel fotografen in de zaal staan dan er aanwezigen zijn. Hoe dat kan? Wel, iedereen fotografeert tegenwoordig met zijn mobiele telefoon. Fotografen zien bij het foto’s maken soms uitsluitend telefoontjes voor de gezichten. Iedereen staat te fotograferen of te filmen. Het zal denk ik niet lang meer duren of de hele ceremonie wordt livestream gevlogd. En dat is nog niet alles. De camera’s zijn vaak ook nog ‘smart’. De foto is koud gemaakt of deze wordt gedeeld op de social media. Op Facebook, Instagram, Pinterest, noem ze maar op. Alles wordt tegenwoordig gedeeld. Niks mis mee. Laatst zei ik na het voltrekken van het huwelijk dat het bruidspaar hun facebook konden updaten toen de bruid riep: ‘Dat heb ik al gedaan!’. ‘En ik ook’, riep een van de aanwezigen. Hilarisch, dat wel. Toch adviseer ik het bruidspaar hierover van tevoren afspraken te maken. Mobiel uit of beter nog: het delen van foto’s te verbieden en de exclusiviteit van publicatie bij het bruidspaar te laten.Om de mobieltjes niet helemaal te weren ben ik begonnen met het maken van een selfie met het bruidspaar. Deze noem ik ‘babsie’, een selfie met de Babs. En daarna geef ik de familie en vrienden de gelegenheid een selfie te maken met het bruidspaar. En daar wordt vaak met veel plezier gebruik van gemaakt. Zo hebben ze toch nog een foto van het ‘moment suprême’ van het huwelijk. Ben je nieuwsgierig geworden naar de ‘babsies’? Neem dan een kijkje op mijn website.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010