Trouwambtenaar Leonard Bouwhuis | Friesland

Trouwambtenaar Leonard Bouwhuis | Friesland

  • Prijs vanaf: 595 €

Het gezegde ‘de kers op de taart’ verwijst naar een extra toevoeging die het geheel ten goede komt. Trouwambtenaar XL wil de kers op de taart zijn en voor een blijvende herinnering zorgen aan jullie trouwdag.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
595 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betaling is afhankelijk van een groot aantal factoren. In een oriënterend gesprek komen we daar vast wel uit. Eerst brainstormen over hoe jullie er een feestje van kunnen maken en welke rol ik hierin kan spelen, daarna gaan we over de betalingsmogelijkheden praten.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Bezoeker, laat een review achter over Trouwambtenaar Leonard Bouwhuis | Friesland en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Trouwambtenaar Leonard Bouwhuis | Friesland

4.9
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
leonardbouwhuis
Door Leonard
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hieronder vindt u een compilatie van reacties op mijn werkzaamheden als trouwambtenaar.

“Net thuis gekomen van een geweldig mooie liefdevolle dag. Wij hebben enorm genoten van ons samenzijn op het gemeentehuis. De humor waarmee je de huwelijksvoltrekking hebt gedaan en de afsluiting met een bijzonder mooi gedicht. 

Jij hebt het op een wijze gedaan die onze stoutste dromen heeft overtroffen en we zijn erg blij dat jij ons huwelijk hebt voltrokken. Nogmaals dank voor jou bijdrage aan onze bruiloft.”

“We waren als a.s. bruidspaar zeer gespannen, maar de zenuwen vielen al snel weg. Alles wat we van tevoren besproken hadden bleek uit te komen. We hoefden ons geen zorgen te maken. Het werd een huwelijksvoltrekking om echt nooit te vergeten. Het was persoonlijk, leuk, zakelijk en humoristisch. Je hebt ons er doorheen gesleept en wisten bij aankomst eigenlijk al wel dat we alles rustig uit handen konden geven. De reacties waren overweldigend. Iedereen vond het erg leuk en mooi! Niet zo standaard en stijf, maar leuk en ongedwongen! Het idee om iets op te schrijven over ons, daar genieten we nog steeds van. Al met al was het zeer geslaagd!! Dat vonden wij en zij die aanwezig waren. Het was gewoon een klein feestje! Bedankt voor alles en we zijn blij dat u ons huwelijk wilde voltrekken!”   Anoniem   “We hebben een fantastische dag gehad! Daar heb jij natuurlijk ook aan bijgedragen. Wij (en andere aanwezigen) vonden je toespraak fantastisch! Heel mooi, met een vrolijke noot: precies goed!  Wij hebben echt uitzonderlijk veel positieve reacties gekregen over hoe je de toespraak deed. Heel erg bedankt. Ik moest net een traantje wegpinken bij het lezen van het gedicht.”

Misbruik rapporteren
poosterloo1
Door Patrick
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn erg tevreden over de "Babs". We hebben hem leren kennen in een paar uur, en hij ons, waarna hij over ons vertelde op onze bruiloft alsof hij ons al jaren kent. Hij is erg vriendelijk, grappig, en we voelden ons meteen op ons gemak. We hadden gasten op de bruiloft uit verschillende landen, en het was geen probleem voor dhr. Bouwhuis om de speech in het Engels, Nederlands en zelfs Spaans te doen. Dit zorgde ervoor dat onze buitenlandse gasten zich meer betrokken voelden bij de ceremonie en dat ze er ook meer van meekregen. De ceremonie was professioneel, fijn, grappig en speciaal. Wij kunnen de Babs van harte aanraden aan anderen!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 8441 EV

Het gezegde ‘de kers op de taart’ verwijst naar een extra toevoeging die het geheel ten goede komt. Trouwambtenaar XL wil de kers op de taart zijn en voor een blijvende herinnering zorgen aan jullie trouwdag.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier