• Prijsklasse Luxueus

Ben jij stiekem ook een beetje bang voor een vreselijk saaie trouwceremonie? Terwijl dit eigenlijk juist het hoogtepunt van je dag zou moeten zijn? Geen paniek! Wij hebben Carina voor je in huis! 

Carina is jong, enthousiast, opgewekt en vol energie! In korte tijd groeide zij uit tot een van de meest gevraagde trouwambtenaren van ons land. Als je voor Carina kiest, weet je zeker dat je een onvergetelijke ceremonie krijgt. Ze doet niet alsof ze jullie kent, maar ze kent jullie echt. Samen met jullie vrienden en familieleden is zij in staat om jullie te verrassen met eerlijke en betekenisvolle verhalen. Moeiteloos weet ze er voor te zorgen dat de ceremonie zowel ontroerend is als dat er hard wordt gelachen. Los, ongedwongen, opgewekt en veel humor is wat je kunt verwachten!

Ben je er klaar voor?!

Neem snel contact op om te kijken of jullie datum nog vrij is! 

06-14433884
info@carinaroemers.nl
www.carinaroemers.nl

Bezoeker, laat een review achter over Carina Roemers en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Carina Roemers

4.9 2 reviews
Door Jan
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Ik heb Carina meegemaakt op een bruiloft van vrienden. Geweldig om te zien hoe betrokken, proffesioneel, vriendelijk en gepassioneerd ze de ceremonie leidt. Ik was ontroerd, maar heb ook ontzettend gelachen. Wat mij betreft een dikke tien!

Misbruik rapporteren
Door Wendy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Carina is een hele open persoonlijkheid, zeer toegankelijk en je kunt haar altijd bellen. Het klikte meteen. Je kunt merken dat dit haar passie is. Ze kiest haar woorden zorgvuldig, voelt precies aan hoe alles in elkaar steekt en weet dat echt goed te verwoorden. Een lach en een traan, dat zeker.

Onze familie was is ook helemaal enthousiast over Carina. Zij maakte onze dag nog mooier dan hij al was!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
25% aanbetaling. 75% in de periode rondom het huwelijk
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
1100
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Carina gaat niet voor een 8, of een 9. Zij gaat voor een 10. Ze weet precies hoe belangrijk deze dag en dit bijzondere moment voor jullie is en daarom zet ze alles op alles om jullie de ceremonie van je dromen te bezorgen. Ze doet niet alsof ze jullie kent, maar ze kent jullie echt op de grote dag! Ze heeft niet alleen contact met jullie, maar ook met jullie vrienden en familieleden. Dit zorgt ervoor dat alles klopt en dat iedere anekdote of verhaal raak is. Recht in je hart. Keihard lachen en soms een traantje wegpinken. Carina's ceremonies blijven je altijd bij. Fotografen en videograden zijn er ook dol op, binnen de eerste 10-15 minuten hebben ze vaak al de meest mooie beelden geschoten. Nieuwsgierig? Neem snel contact op, dan verklapt ze je hoe ze werkt en waarom dat zo goed aanslaat.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 9103RB