Het Jawoord

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Ieder bruidspaar is speciaal en uniek, daarom besteed ik alle tijd en aandacht aan jullie huwelijkssluiting.Het jawoord is het meest romantische,  emotionele moment van de dag. Dan wil je toch iemand die de ceremonie helemaal naar jullie  wensen invult . Een bijzondere huwelijkssluiting valt of staat met de klik die het bruidspaar met hun trouwambtenaar heeft. Om te kijken of die er is, nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Als jullie kiezen om mij als  trouwambtenaar te nemen, zal  er nog een uitgebreid  gesprek volgen bij jullie thuis. In jullie eigen omgeving . Ik zal  heel veel vragen gaan stellen , probeer een zo compleet mogelijk beeld  te krijgen. Jullie openheid is mijn inspiratie om  een mooie speech  te schrijven. Jullie kunnen er op vertrouwen dat ik hier veel zorg en aandacht aan zal besteden.

Ook heb ik van een zandceremonie een bijzondere en geheel eigen stijl gemaakt. Als jullie benieuwd zijn hoe dat gaat, dan vertel ik jullie heel graag hier meer over.

Eventueel kan indien nodig, er altijd een extra gesprek worden ingepland.  Dit zal in overleg zijn.
Meer informatie vinden jullie op mijn website!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door aac_cras
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Door onze wederzijdse liefde voor zee, wind, strand en Schiermonnikoog was er direct een klik met Sandra. De voorbereidingsgesprekken waren prettig en vertrouwd. Sandra is betrokken, persoonlijk en weet de accenten op de juiste plek aan te brengen. Dat maakt dat wij terugkijken op een liefdevolle en warme ceremonie waarbij al onze dierbaren zich betrokken voelden.

Misbruik rapporteren
Door feliendekievit
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij Sandra hebben wij een fantastische bruiloft gehad! Ze neemt de tijd om je te leren kennen en daardoor wordt het een heel persoonlijk verhaal. Wij en onze gasten hebben ervan genoten! 

Misbruik rapporteren
Door carieke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sandra brengt warmte en sfeer tijdens de ceremonie. Onze gasten hadden eigenlijk verwacht haar bij ons feest ook weer te zien omdat ze meenden dat ze een familielid of goede vriendin van ons was. :) Ze maakt het heel persoonlijk en neemt echt de tijd om een goed verhaal neer te zetten. Een aanrader!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij een lange termijn vraag ik een voorschot. En ongeveer 4 weken van tevoren ontvangt het bruidspaar de factuur.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
Vanaf 850 euro
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Zoek je eigentijdse en zeker geen doorsnee Babs? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat ik ook jullie lovestory ga vertellen in een persoonlijke liefdevolle ceremonie. kijk maar op mijn website bij de ervaringen van anderen hoe zij terugkijken op hun ceremonie Een zandceremonie is een bijzondere toevoeging , aan de ceremonie waarin ik mij heb gespecialiseerd. Zankyou heeft hier een artikel aan gewijd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 9741