Het Jawoord

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Het Jawoord

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 850 €

Ieder bruidspaar is speciaal en uniek, daarom besteed ik alle tijd en aandacht aan jullie huwelijkssluiting.Het jawoord is het meest romantische,  emotionele moment van de dag. Dan wil je toch iemand die de ceremonie helemaal naar jullie  wensen invult . Een bijzondere huwelijkssluiting valt of staat met de klik die het bruidspaar met hun trouwambtenaar heeft. Om te kijken of die er is, nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Als jullie kiezen om mij als  trouwambtenaar te nemen, zal  er nog een uitgebreid  gesprek volgen bij jullie thuis. In jullie eigen omgeving . Ik zal  heel veel vragen gaan stellen , probeer een zo compleet mogelijk beeld  te krijgen. Jullie openheid is mijn inspiratie om  een mooie speech  te schrijven. Jullie kunnen er op vertrouwen dat ik hier veel zorg en aandacht aan zal besteden.

Ook heb ik van een zandceremonie een bijzondere en geheel eigen stijl gemaakt. Als jullie benieuwd zijn hoe dat gaat, dan vertel ik jullie heel graag hier meer over.

Eventueel kan indien nodig, er altijd een extra gesprek worden ingepland.  Dit zal in overleg zijn.
Meer informatie vinden jullie op mijn website!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
850 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij een lange termijn vraag ik een voorschot. En ongeveer 4 weken van tevoren ontvangt het bruidspaar de factuur.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Meningen over Het Jawoord

4.9
15 reviews
15 reviews
Professionaliteit
(15)
Prijs/kwaliteit
(15)
Aanrader?
(15)
cmkooijman
Door Carolien
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Twee weken geleden geleden zijn wij getrouwd. Sandra heeft een geweldig mooi en persoonlijke ceremonie verzorgd. Zoals wij hoopten was de sfeer ontspannen met ook ruimte voor subtiele humor en een knipoog. Ons eigen verhaal, maar ook de aanvulling van vrienden heeft Sandra op een mooie, natuurlijke manier verwoord.

Misbruik rapporteren
loubas2711
Door Coby
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sandra ken ik als collega : vrolijk, spontaan, sociaal en lief. Toen wij besloten te gaan trouwen wist ik dan ook meteen dat Sandra onze trouwambtenaar  moest gaan worden. Haar enthousiasme, ideeën, benadering maakte van onze huwelijksdag,, een dag die nooit vergeten zal worden ️

Misbruik rapporteren
lisanneluning
Door Lisanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sandra heeft op onze bruiloft een zeer persoonlijk, bijzondere en mooie ceremonie verzorgd. 

Sandra is een open persoon die heel goed luistert naar je verhaal en je wensen. Daarnaast geeft ze ook fijne tips vanuit haar ruime ervaring.

Met haar enthousiasme en haar mooie woorden heeft ze mede gezorgd dat wij terugkijken op een prachtige en liefdevolle dag. Sandra is een topper!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 9741

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact