Het Jawoord

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Ieder bruidspaar is speciaal en uniek, daarom besteed ik alle tijd en aandacht aan jullie huwelijkssluiting.Het jawoord is het meest romantische,  emotionele moment van de dag. Dan wil je toch iemand die de ceremonie helemaal naar jullie  wensen invult . Een bijzondere huwelijkssluiting valt of staat met de klik die het bruidspaar met hun trouwambtenaar heeft. Om te kijken of die er is, nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Als jullie kiezen om mij als  trouwambtenaar te nemen, zal  er nog een uitgebreid  gesprek volgen bij jullie thuis. In jullie eigen omgeving . Ik zal  heel veel vragen gaan stellen , probeer een zo compleet mogelijk beeld  te krijgen. Jullie openheid is mijn inspiratie om  een mooie speech  te schrijven. Jullie kunnen er op vertrouwen dat ik hier veel zorg en aandacht aan zal besteden.

Eventueel kan indien nodig, er altijd een extra gesprek worden ingepland.  Dit zal in overleg zijn.
Meer informatie vinden jullie op mijn website!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij een lange termijn vraag ik een voorschot. En ongeveer 4 weken van tevoren ontvangt het bruidspaar de factuur.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
750 euro
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Zoek je eigentijdse en zeker geen doorsnee Babs? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat ik ook jullie lovestory ga vertellen in een persoonlijke liefdevolle ceremonie. kijk maar op mijn website bij de ervaringen van anderen hoe zij terugkijken op hun ceremonie Een zandceremonie is een bijzondere toevoeging , aan de ceremonie waarin ik mij heb gespecialiseerd. Zankyou heeft hier een artikel aan gewijd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 9741
Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Midden