Trouw met Liefde

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Trouw met Liefde

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 1.018 €

De ultieme gelegenheid om het leven én de liefde te vieren

Uit het Nationaal Trouwonderzoek blijkt opnieuw dat de trouwceremonie, naast het omringd zijn door familie en vrienden, genoemd wordt als mooiste herinnering aan de trouwdag. De trouwceremonie is dan ook het moment waar de dag om draait en het vieren van de liefde inluidt. Steeds meer bruidsparen kiezen daarom als ze trouwen voor zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker. 

Zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker Esther Aalberts-Kalma

Mijn naam is Esther Aalberts-Kalma en ik ben zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker. Een prachtige trouwdag begint met een prachtige trouwceremonie. Trouwen vind ik dan ook de ultieme gelegenheid om het leven en de liefde te vieren daarom belicht ik jullie liefdesverhaal persoonlijk, verrassend en met een vleugje humor. Ook betrek ik jullie dierbaren graag bij de ceremonie. De ontroerende, grappige en bijzondere verhalen die ik van hen ontvang verweef ik in jullie toespraak. Onder de naam Trouw met Liefde verzorg ik graag jullie trouwceremonie. 

Trouw met Liefde belooft jullie:

  • Een prachtige, persoonlijke en ontspannen ceremonie met humor en finesse;
  • Persoonlijk advies om het mooiste uit jullie ceremonie te halen;
  • Een professionele werkwijze waardoor jullie relatief weinig tijd kwijt zijn aan de voorbereiding;
  • Exclusiviteit; op jullie trouwdag ben ik exclusief voor jullie huwelijk beschikbaar;
  • Privacy; jullie kunnen erop vertrouwen dat er veilig en integer met jullie persoonlijke verhalen en gegevens wordt omgegaan;
  • Plezierig, helder en vlot contact.

Trouw met Liefde

Willen jullie ook zo'n mooi begin van jullie trouwdag? Kijk dan op trouwmetliefde.nl
en vraag vrijblijvend een offerte met meer informatie aan.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.018 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
iDEAL en bankoverschrijving
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Trouw met Liefde

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
eva&sjoerd
Door Eva
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hoorden toen we bezig waren van het plannen van ons huwelijk over de mogelijkheid om voor een zelfstandig trouwambtenaar te kiezen. Dit was nieuw voor ons. De voordelen spraken ons direct aan zeker omdat we een kleine, intieme maar heel persoonlijke ceremonie wilden. Via internet kwamen we bij Trouw met Liefde terecht. De ervaringen met jou waren allemaal erg positief dus we besloten meer informatie in te winnen. En dat bleek een goede zet. Het kennismakingsgesprek was erg prettig. Je bent betrokken, spontaan, rustig en open. Ook kwam je direct met mooie ideeën. Voor ons voelde dit eerste contact dan ook meteen goed. En wat goed voelt, is goed!

In aanloop naar ons huwelijk was je erg betrokken want we konden altijd bij je terecht met vragen of andere zaken. Ook het voorbereidende gesprek was erg fijn. We kregen een goed beeld hoe de ceremonie zou worden. Ook het telefoontje voor onze trouwdag was fijn, nog even een laatste afstemming voor onze bruiloft.

De ceremonie was schitterend. Je hebt onze wensen en verhalen perfect vertaald naar een prachtige ceremonie. Samen met de 19 liefste mensen in ons leven in een boomgaard in Friesland, enkele wolkjes aan de blauwe lucht, warmte van de zon en de koeien op de achtergrond. We hebben genoten van je verhaal, met een lach en een traan. De inbreng van onze familie en vrienden gaf de ceremonie echt meerwaarde. De plechtigheid voelde zeer ontspannen en ongedwongen, precies zoals we het graag wilden. Het was helemaal zoals we ons hadden voorgesteld en zelfs meer. ​

Na de bruiloft nam je contact op om te vragen hoe het we terugkeken op onze trouwdag en onze ceremonie. Dit kunnen we erg waarderen. Het is een teken dat je erg betrokken bent en jezelf wilt blijven verbeteren. Dit soort kleine dingen maken het verschil en zijn fantastische kwaliteiten om te koesteren.

Ontzettend bedankt voor de prachtige persoonlijke ceremonie. We hebben er ontzettend van genoten. Erg fijn dat we niet alleen de foto's hebben van de ceremonie, maar ook het trouwboekje om nog eens rustig te lezen en na te genieten.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 9035 BT

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact