Dit zijn de beste trouwambtenaren van Zuid-Nederland!

Voor welke zelfstandig trouwambtenaar kiezen jullie? Om je op weg te helpen, hebben wij de beste trouwambtenaren van Zuid-Nederland geselecteerd.

  • Burgerlijk huwelijk
  • Aanbeveling

Het magische moment dat jullie officieel tot man en vrouw worden benoemd, zal je nooit vergeten. Zonde dus als er aan jullie eerste kus als kersvers getrouwd stel een standaard ceremonie, zonder persoonlijk tintje, voorafging. De gemeente kan natuurlijk een trouwambtenaar aanwijzen, maar je kunt ook kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Eén die qua stijl compleet op jullie aansluit én één die jullie persoonlijke verhaal kent. Wil jij ook liever een ceremonie met humor, interactie, diepgang en emotie? Dan moet je nog een moeilijke keuze maken: voor welke zelfstandig trouwambtenaar kiezen jullie? Om je op weg te helpen, hebben wij de beste trouwambtenaren van Zuid-Nederland geselecteerd.

Deze trouwambtenaren zijn uitgekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Lia Zaal
Foto: Lia Zaal

Van ver Trouwen – Bezoek de website

Adverteren

Jacomien van Van ver Trouwen laat jullie met haar verhalen lachen en genieten tijdens de ceremonie. En dat ook nog eens in meerdere talen! Haar specialiteit is het voltrekken van tweetalige huwelijken in het Duits, Engels, Frans en Spaans. Als jullie familie in het buitenland woont of jullie zelf een tweetalig koppel zijn, zijn jullie bij Van ver Trouwen dus aan het juiste adres. Ze zorgt ervoor dat jullie huwelijksvoltrekking heel uniek, persoonlijk, warm, humorvol, helemaal op jullie wensen aansluit en met een lach en een traan is. Of dat nou alleen in het Nederlands is, of ook in een tweede taal.

Foto: Van Ver Trouwen - Internationaal TrouwambtenaarNeem nu contact op met Jacomien!
Foto: Van Ver Trouwen – Internationaal Trouwambtenaar
Foto: Van Ver Trouwen - Internationaal TrouwambtenaarNeem nu contact op met Jacomien!
Foto: Van Ver Trouwen – Internationaal Trouwambtenaar

Jullie Ceremonie – Bezoek de website

Ruimdenkend, integer en informeel zijn sleutelwoorden van de stijl van Jullie Ceremonie. Trouwambtenaar Mascha geeft een moderne, warme en persoonlijke toespraak tijdens de ceremonie, waarbij een lach en soms een traan op hun plaats zijn.  Als enige in Nederland biedt Jullie Ceremonie daarnaast een ceremonie aan met zowel een vrouwelijke en een mannelijke trouwambtenaar. Jullie worden dan afzonderlijk van elkaar dezelfde vragen gesteld, om tijdens de ceremonie Jullie Ceremonie dan jullie belevingen op een luchtige, humoristische wijze bij elkaar te brengen!

Foto: Jullie CeremonieNeem nu contact op met Jullie Ceremonie!
Foto: Jullie Ceremonie
Foto: Jullie CeremonieNeem nu contact op met Jullie Ceremonie!
Foto: Jullie Ceremonie

ZegJijJa – Bezoek de website

Trouwambtenaar Mieke van ZegJijJa vertelt met heel veel plezier, liefde en passie jullie verhaal op een manier die bij jullie past, op jullie wijze. Verhalen van en over jullie, verhalen die raken, die een glimlach om je mond toveren, je hart een vreugdesprongetje laten maken en je laten grijpen naar een zakdoekje voor de happy tears. Géén saaie opsommingen, slaapverwekkende feiten of verhalen over een wandkleed in de zaal. Mieke gelooft erin dat unieke liefde het verdient om op een unieke wijze verteld te worden: puur, vol passie en pit, op een verbindende en verdiepende manier. Een ceremonie kun je immers niet overdoen! ZegJijJa?

ZegJijJa. Foto: Studio DamonNeem nu contact op met Mieke!
ZegJijJa. Foto: Studio Damon
ZegJijJa. Foto: Studio DamonNeem nu contact op met Mieke!
ZegJijJa. Foto: Studio Damon

Parlante – the power of stories – Bezoek de website

Parlante – the power of stories zorgt voor een stijlvolle ceremonie in een ongedwongen sfeer. Een persoonlijke ceremonie waarin iedereen ontspannen kan genieten, met humor en positieve energie. Margot van Parlante – the power of stories gaat op zoek naar júllie verhaal, door in gesprek te gaan. Volgens Margot heeft ieder koppel een inspirerend en waanzinnig verhaal. Bij Parlante ben je er zeker van dat jullie gasten tijdens de vol verwondering worden meegenomen in jullie eigen verhaal.

Foto: Parlante the power of storiesNeem nu contact op met Parlante!
Foto: Parlante the power of stories
Foto: Parlante the power of storiesNeem nu contact op met Parlante!
Foto: Parlante the power of stories

TopCeremonie – Bezoek de website

Bij TopCeremonie kun je rekenen op een ceremonie die tot in de puntjes is verzorgd. Greet van Voorden werkt al meer dan twintig jaar als trouwambtenaar en heeft daardoor bakken vol ervaring. Met toestemming betrekt ze naast jullie zelf ook jullie kinderen, familie, vrienden of getuigen bij jullie liefdesverhaal. Ze verzorgt de huwelijksvoltrekking op een warme, inlevende, vrolijke, soms een beetje plagende manier. De hulp van trouwambtenaar Greet gaat veel verder dan alleen de huwelijksvoltrekking, met haar adviezen en budgetvriendelijke tips helpt ze jullie het bos weer te zien tussen de bomen.

Foto: TopCeremonieNeem nu contact op met TopCeremonie!
Foto: TopCeremonie
Foto: TopCeremonieNeem nu contact op met TopCeremonie!
Foto: TopCeremonie

Weddingpastors – John & Madelene – Bezoek de website

John en Madelene zijn de ¨Weddingpastors¨ – zij zullen van jullie trouwceremonie een echt feestje maken! Of jullie nu voor de eerste keer trouwen, of jullie geloften willen hernieuwen de Weddingpastors staan voor jullie klaar: van Ibiza, tot Curacao en natuurlijk in Nederland. Het unieke aan John en Madelene is dat zij de huwelijksceremonie samen zullen voltrekken. Als gelukkig getrouwd stel zijn zij natuurlijk hét perfecte voorbeeld en met Madelene als trouwambtenaar en John als ceremonieel spreker kunnen jullie een lang en gelukkig huwelijk niet beter beginnen!

Foto: WeddingpastorsNeem contact op met de Weddingpastors!
Foto: Weddingpastors
Foto: WeddingpastorsNeem contact op met de Weddingpastors!
Foto: Weddingpastors

Trendy Trouwen – Bezoek de website

Trendy Trouwen snapt dat je het liefste zelf wil bepalen hoe je mooiste dag eruit komt te zien. Trouwen op een door jullie zelf uitgekozen locatie en tijdstip, Trendy Trouwen kan het verzorgen. Elkaar het ja-woord geven op jullie eigen droomlocatie is erg persoonlijk en intiem. Of dat nou in je eigen achtertuin, in de Brabantse bossen, in jullie stamkroeg, met de voetjes in het zand, ’s nachts trouwen of zelfs in het buitenland is. Trouwambtenaar Cindy doet er alles aan om de huwelijksceremonie helemaal in te vullen zoals jullie dat willen: persoonlijk, trendy en origineel.

Foto: Trendy TrouwenNeem nu contact op met Trendy Trouwen!
Foto: Trendy Trouwen
Foto: Trendy TrouwenNeem nu contact op met Trendy Trouwen!
Foto: Trendy Trouwen

Is een standaard ceremonie niets voor jullie en wil je liever een warme, persoonlijke huwelijksvoltrekking vol emotie en interactie? Kies dan voor een zelfstandig trouwambtenaar! Neem contact op met één van deze geweldige leveranciers als je enthousiast bent. Neem ook zeker een kijkje naar deze trouwambtenaren uit: Zuid-Holland en Noord-Holland!

Volg Zankyou op Pinterest, Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste trends!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

ZegJijJa Ceremonie spreker
Trendy Trouwen Ceremonie spreker
TopCeremonie Ceremonie spreker
Jullie Ceremonie Trouwambtenaar
Weddingpastors Ceremonie spreker
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!