• Prijsklasse Betaalbaar

Missie ZegJijJa:

ZegJijJa gelooft erin dat unieke liefde het verdient om op een unieke wijze verteld te worden, puur, vol passie en pit, op een verbindende en verdiepende manier, uniek en passend bij de opdrachtgevers. Met lef of wat meer ingetogen, vierend van wat is, van wat komen gaat, puur zoals het zijn moet. ZegJijJa wil het verschil maken en een unieke beleving creëren vanuit de kracht van liefde.

Bezoeker, laat een review achter over ZegJijJa en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over ZegJijJa

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
In overleg
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
Maatwerk
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
ZegJijJa is in staat om te raken, om te spelen met woorden, om het verhaal te vertellen achter het verhaal en om te maken wat bij jullie past. De ceremonies van ZegJijJa zijn op en top persoonlijk, los, verrassend, spontaan, puur, vol passie en met pit. ZegJijJa is wars van standaard verhalen en gek op werkelijk contact om te komen tot dat ene mooie, unieke en bijzondere verhaal, jullie verhaal..., een verhaal dat raakt, binnenkomt en je een brok in de keel geeft. ZegJijJa?, neem dan gerust eens een kijkje op de website en voel of er een klik is of kan ontstaan, want daar begint alles mee, met die ene klik, ZegJijJa!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 5144CH