• Prijsklasse Midden

Hey leuke verloofden,

Ik ben Katja van Waarom ik van je hou. De trouwambtenaar op gympen die het graag een tikkie anders doet dan het traditionele riedeltje. Want ik vind dat trouwceremonies wel wat losser mogen. 

Waarom?
Omdat ik het iedereen gun om het vonkje van de liefde te voelen. En als je je op je gemak voelt knalt de liefde het diepste binnen. Dan voel je verliefdheid knetteren. Liefde is het mooiste als het spontaan ontstaat en vol energie aanwezig is. Er is dan ook ruimte om dieper te gaan dan 'ik hou van jou' en om uit te spreken wat je voelt. 

Want ik vind dat die liefde vaker gedeeld mag worden. Het intens mooie, bijzondere en kwetsbare gevoel dat liefde je laat voelen. Daarom ben ik trouwambtenaar, omdat ik iedereen wil laten zien hoe bijzonder de liefde is zonder dat het het zweverig geneuzel wordt. Liefde is puur. Liefde is rauw. Ik vind liefde het mooiste gevoel wat er is en de kern van verbinding voelen met elkaar. 

De trouwceremonie draait om jullie liefdesreis en liefdesgevoel. Dát vonkje verspreid ik aan iedereen die erbij is. Zodat het voelt als een warme vuurzee van liefde die je de rest van je leven herinnert.

Ik krijg een glimlach op mijn gezicht als een trouwceremonie aanvoelt als een avond bij het kampvuur. Waarin je samen heel relaxt geniet van de warmte en de spelende vlammen. Als je er dan een nieuw houtblok opgooit laait het vuur op. Vonkjes vliegen in het rond en je voelt de extra warmte van het vuur komen. Je kruipt dichter tegen elkaar aan en wilt dat de avond eeuwig doorgaat omdat het zo fijn voelt met elkaar. Dat gevoel gun ik jullie tijdens de trouwceremonie. 

Mijn koppels zijn niet van dingen doen 'omdat het zo hoort'. Ze zijn avontuurlijk aangelegd. Willen of hebben kinderen. De trouwceremonie is voor hun het speciaalste moment van de dag waar ze op hun 80ste met hetzelfde verliefde gevoel aan terug willen denken. Liefde is iets wat voelt als intense verbinding met elkaar en die liefde willen ze delen. Omdat het iets bijzonders is. Omdat ze een liefdesverhaal te vertellen hebben waar ze hun gasten in mee willen nemen. 

En die gympen?
Díe heb ik altijd aan. Want ik ben ook een 'girl next door'. Eentje die het allerliefst buiten het gebaande pad gaat en de wereld rond reist. Mijn gouden trouwgympen trek ik aan als ik jullie trouw. Want dan sta ik met mijn beide voeten stevig op de grond. Klaar om jullie te laten stralen. De twinkeling in jullie ogen, de blos op jullie wangen en het gevoel dat jullie licht geven van geluk. Daar doe ik het voor!

Weet je wat ik ook ben? Dé enige trouwgeloftencoach van Nederland! 
Ik help je om mooie woorden te vinden voor je gevoel. Om van dat kleine stukje tekst tijdens de ceremonie hét moment te maken wat voelt als het bijzonderste kado wat je ooit hebt gegeven én gekregen. 

Mag ik jullie liefde ook delen? 

Liefs Katja, de trouwambtenaar op gympen die het anders doet. 

 

Bezoeker, laat een review achter over Waarom ik van je hou en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Waarom ik van je hou

4.9 2 reviews
Door Deniz
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

When we decided to read our vows during the ceremony, I was a bit nervous as I was not sure whether I would be able to capture all my love for my beloved future husband. Via our wedding official I got introduced to Katja which I am truly greatful for. Katja is a very friendly, thoughtful lady and she made the whole process very relaxed and enjoyable. I am truly amazed with the outcome. It made me so happy to see my husband's emotions while I was reading my vows. Truly unforgettable moment! Thank you so much!

Misbruik rapporteren
Door Lisa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via een berichtje op facebook bij Katja terecht gekomen en wat zijn we blij dat ze ons geholpen heeft. Mij leek het ontzettend leuk om onze ceremonie uniek te maken door eigen geloften te schrijven en op te lezen. Dit idee alleen al gaf pure paniek bij mijn aanstaande, "Ik wil dat echt wel graag voor je doen, maar ik vind een sinterklaas gedicht schrijven al lastig". En hoe enthousiast ik zelf ook was over het idee bleef bij mij ook de vraag steeds opkomen: maar wat wil ik dan echt graag zeggen? Dankzij Katja haar hulp zijn we er beiden helemaal uitgekomen. De huiswerk vragen waren niet makkelijk en we moesten er echt allebei apart even goed voor zitten, maar ze werken fantastisch. Langzaam borrelen allerlei mooie momenten en herinneringen weer op en kom je steeds beter bij je gevoel. Het gesprek/de wandeling met Katja was prettig, zonder dat je het zelf echt door hebt stelt ze op een fijne manier de juiste vragen die leiden tot antwoorden waar je bij het nalezen soms zelfs verrast over bent. Dat je zulke mooie dingen over elkaar kan zeggen! Vervolgens met je antwoorden op de vragen, het uitgewerkte verslag van de wandeling en schrijftips van Katja aan de slag. Als je vast loopt helpt Katja je, maar ze laat je wel echt zelf schrijven waardoor het je eigen geloften blijven. Twee dagen voor onze bruiloft voor Katja nog een keer geoefend dmv videobellen, de puntjes op de i gezet. Dan het echte moment, tijdens de ceremonie met lichte zenuwen en vlinders van het goede gevoel luisteren naar de ander en zelf zeggen tegen diegene wat je echt graag wilt zeggen. Om een dag later door je oma gebeld te worden, of je je geloften wel gaat bewaren in een kluis en ze er af en toe uithaalt om aan elkaar voor te lezen omdat ze zo mooi waren en zijn. Nogmaals heel erg bedankt Katja!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Trouwambtenaar: 30% aanbetaling en restbetaling 1 maand voor trouwdag Trouwgeloften coaching: gehele factuur bij toezegging opdracht.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
Trouwambtenaar €700,- / Trouwgeloften v.a. €175,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Quote van mijn lieve bruid Denise: "Bruidsparen weten het nog niet, maar ze hebben jou echt nodig. Jij bent echt een hele mooie toevoeging. Nogmaals 100000x dank voor alle tijd en effort die jij erin steekt"
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Adres

Stad: 2811 VJ

Vergelijkbare leveranciers

Ceremonie spreker | De Bilt
Reageert
snel
2

Ik ben Michelle Los van Lucky Match en ben dol op koffie en taart...Wat ik doe? Ik ben ceremoniespreker en zelfstandig trouwambtenaar. Jullie willen meer dan een standaard trouwceremonie? Ik help jullie graag om de trouwceremonie persoonlijk te maken. Wat dachten jullie van een eigen gekozen locatie... Zie +

Ceremonie spreker | Haarlem
Reageert
snel

Nicolette is verhalenverteller en het allerliefste vertelt zij jullie liefdesverhaal op een sprankelende, betrokken, vrolijke en humoristische manier. Maak vrijblijvend kennis met deze (zelfstandig) trouwambtenaar en ceremoniespreker en ontdek of jullie een match zijn. Zie +

Ceremonie spreker | Soest
Reageert
snel
2

English text below De huwelijksdag is één groot eerbetoon aan jullie relatie. Hoe mooi als het trouwmoment het hart en de start van jullie feestelijke dag belichaamt. Jullie verhaal, in alle rust verteld, met diepgang én luchtigheid. Met respect voor het belang van het moment, zonder dat het stijf... Zie +

Ceremonie spreker | Etten-Leur
Reageert
snel

Mijn naam is Greet van Voorden en ik ben al meer dan 20 jaar beëdigd trouwambtenaar, of BABS. Ik kan alles realiseren wat moderne bruidsparen wensen: modern en letterlijk GRENZELOOS trouwen! Kennis en voorbereiding is het geheim van succes, jullie ceremonie wordt tot in de puntjes verzorgd, stijlvol,... Zie +

Ceremonie spreker | Waalwijk
Reageert
snel

Missie ZegJijJa: ZegJijJa gelooft erin dat unieke liefde het verdient om op een unieke wijze verteld te worden, puur, vol passie en pit, op een verbindende en verdiepende manier, uniek en passend bij de opdrachtgevers. Met lef of wat meer ingetogen, vierend van wat is, van wat komen gaat, puur zoals... Zie +

Ceremonie spreker | Woudenberg

"Fill your life with adventures of Love" Trouwen is super leuk en ook heel bijzonder.   Hoe heerlijk dat je tegenwoordig ook de keuze voor je eigen "Trouwmevrouw" kunt maken. Een beetje zenuwen zullen er vast zijn maar omdat je weet wie je huwelijk gaat voltrekken, kunnen we plezier maken en kan er gelachen... Zie +

Ceremonie spreker | Rijswijk
Reageert
snel

Laat jullie jawoord een onvergetelijk moment zijn met een persoonlijke ceremonie door Liefde Vieren. Annet zal jullie verrassen met een speech die op jullie lijf geschreven is. Jullie ceremonie zal in het teken staan van jullie liefdesverhaal, verteld met humor, liefde én ontroering. Zie +

Ceremonie spreker | Naarden
Reageert
snel

Jullie gaan trouwen, wat leuk maar wat nu?! Wil je wel liever zelf je trouwdag organiseren maar weet je echt niet waar te beginnen? Vind je het lastig om een goede en geschikte locatie te vinden voor jullie gasten? en dan hebben we het nog helemaal niet gehad over welke leveranciers nu betrouwbaar... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Ceremonie spreker
  • Midden