De beste trouwlocaties van Zeeland!

De beste trouwlocaties van Zeeland!

Plannen om te trouwen in Zeeland? Wij hebben de mooiste locaties voor je op een rijtje gezet.

  • Locaties

Zeeland is eigenlijk wel een van de mooiste provincies van Nederland. Ongerept, rustig, groen, en natuurlijk met heel veel zon, zee en strand. Een ideale setting voor een heerlijke ontspannen en vakantiegevoel-bruiloft dus! Wij van Zankyou hebben een selectie gemaakt met de mooiste en beste trouwlocaties van Zeeland. Ben jij op zoek naar een locatie voor het vieren van jouw bruiloft en wil je even weg van het drukke dagelijkse leven? Dan zit je in Zeeland goed. Lees snel verder en kies een van deze prachtige locaties voor jouw bruiloft!

Deze provincie biedt eigenlijk alles wat je wilt voor jouw bruiloft. De mensen zijn vriendelijk, de lucht is zuiver en er hangt een vakantiegevoel, elke dag van het jaar. Ontstress nog voor je grote dag en verblijf een paar nachtjes in de hotels van van de locaties om zo helemaal zen aan je grote dag te beginnen. Breng een bezoek aan de hoofdstad Middelburg, bekijk de havens van Vlissingen en Terneuzen en dwaal uren over de prachtige stranden die Zeeland te bieden heeft. De zeewind zal je huid doen stralen, je hebt geen spa meer nodig!

De volgende locaties zijn gekozen door Zankyou en worden weergegeven op willekeurige volgorde.
opslaanFoto: Fletcher Hotels Strandclub ZuiderduinNeem nu contact op met Hotel Strandclub Zuiderduin!
Foto: Fletcher Hotels Strandclub Zuiderduin

Fletcher Hotels Strandclub Zuiderduin – Bezoek de website 

Strandclub Zuiderduin is modern, chique en heeft natuurlijk een prachtig uitzicht op zee. Dineer op de veranda en zie de zon ondergaan in de zee. Als het begint te schemeren zijn jullie met een borrel aan het uitbuiken van het heerlijke diner, en de maan zal tevoorschijn komen als het feest begint. Strandclub Zuiderduin is een locatie waar jullie de bruiloft van begin tot eind kunnen beleven. Het vrijstaande complex maakt het dat jullie vrijwel de enigen zijn op het immens grote strand. Direct achter de duinen, ingesloten tussen zee en duin, Strandclub Zuiderduin verzorgt alles met twee woorden in het achterhoofd: gezelligheid en sfeer. Wij kunnen alleen maar zeggen, ja!

opslaanFoto: Fletcher Hotels Strandclub ZuiderduinNeem nu contact op!
Foto: Fletcher Hotels Strandclub Zuiderduin

opslaanFoto: Fletcher Hotels Strandclub ZuiderduinNeem nu contact op!
Foto: Fletcher Hotels Strandclub Zuiderduin

Grand Hotel Ter Duin – Bezoek de website

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Grand Hotel ter Duin ligt misschien wel op de mooiste plek van Zeeland: tegenover boswachterij Westenschouwen en de Zeepeduinen. Het hotel legt hun gasten in de watten met heerlijke streekproducten, veel oprechte aandacht, oog voor detail en gepersonaliseerde menu’s en vieringen. Op een kwartier lopen van het strand, heeft het hotel een eigen zwembad, spa, stoombad, een sauna en fitness. Je kunt dus zowel buiten aan het strand, als binnen in het hotel genieten ontspannen! Dineren kan in de zomermaanden in de binnentuin van het hotel om zo in contact met de natuur te blijven. Een prachtig uitzicht en een natuurlijke locatie. Ben je bang dat dit hotel ver weg is? Stedelingen hoeven zich geen zorgen te makenGrand Hotel ter Duin ligt op slechts 50 minuten rijden vanaf Rotterdam en Breda.

opslaanFoto: Grand Hotel Ter DuinNeem nu contact op!
Foto: Grand Hotel Ter Duin

opslaanFoto: Grand Hotel Ter DuinNeem nu contact op!
Foto: Grand Hotel Ter Duin

Strandpaviljoen Kaapduin – Bezoek de website

Het Strandpaviljoen Kaapduin ademt een ontspannen en ongedwongen sfeer. Het restaurant heeft een frisse en moderne uitstraling met veel hout, een grote Boeddha en natuurlijk een uitzicht waar je u tegen zegt. Een unieke locatie aan de Zeeuwse kust. Maar het paviljoen moet het niet enkel hebben van de locatie. Ook liefhebbers van goed eten kunnen hier terecht. Strandpaviljoen Kaapduin heeft al vele jaren ervaring in het organiseren van bruiloften. Dus als jij wilt gaan voor blote voeten in het zand, een zeebriesje, de ondergaande zon, goed eten en het fijne geluid van de zee, dan zit je bij strandpaviljoen Strandpaviljoen Kaapduin goed!

opslaanFoto: Strandpaviljoen KaapduinNeem nu contact op!
Foto: Strandpaviljoen Kaapduin
opslaanFoto: Strandpaviljoen Kaapduin
Foto: Strandpaviljoen Kaapduin

Landgoed Moermond – Bezoek de website

Het prachtige Landgoed Moermond in Zeeland is een locatie voor een statige bruiloft midden in het groen. Met een brede oprijlaan, een toren, mooie gracht en een romantisch prieel ben je zo verkocht. Deze officiële trouwlocatie organiseert jouw bruiloft van ceremonie tot de laatste beats van het feest. Een groot voordeel, want je hoeft je niet naar het gemeentehuis om getrouwd te worden! Trouwen in stijl doe je in de Ridderzaal. Deze sfeervolle zaal is bijna uitstek een ruimte om het jawoord te zeggen. Er is plek voor 60 gasten waarmee het intiem blijft.  Wil je liever trouwen in de buitenlucht of wil je meer gasten uitnodigen? Bij mooi weer kan er worden getrouwd in de Slottuin van het landgoed. In de totale rust van het groen, de slotgracht en de vogels, onder het prieel kun je het jawoord geven in het bijzijn van maar liefst 200 gasten!

opslaanFoto: Landgoed MoermondNeem nu contact op!
Foto: Landgoed Moermond
opslaanFoto; Landgoed Hotel MoermondNeem nu contact op!
Foto: Landgoed Moermond

Hotel Het Raedthuys – Bezoek de website

Het statige Raedthuys, te vinden in het oude gemeentehuis van Sint Maartensdijk, ademt nostalgie. In het pand zijn prachtige schatten te bewonderen. Je vindt er prachtig meubilair en schilderijen uit de zestiende en zeventiende eeuw. De twintig kamers van het hotel zijn een perfect onderkomen voor jullie gasten, en de bruidssuite zorgt gegarandeerd voor een relaxte huwelijksnacht. Dat moet ook wel, na het geweldige feest dat jullie kunnen houden in Het Raedthuys. Trouwen kan in een van de prachtige zalen, en ook voor de rest van de viering kun je bij Het Raedthuys terecht.

opslaanFoto: Hotel Het RaedthuysNeem nu contact op!
Foto: Hotel Het Raedthuys
opslaanFoto: Hotel Het RaedthuysNeem nu contact op!
Foto: Hotel Het Raedthuys

De Zeeuwse Rozentuin – Bezoek de website

Deze prachtige rozentuin kent een grote variëteit aan de meest romantische bloem ter wereld: de roos. De geurende rozen zorgen voor de perfecte setting. Bij goed weer kan in de mooie tuin getrouwd worden, maar ook binnen is De Zeeuwse Rozentuin een geweldig idee. De Zeeuwse Rozentuin is makkelijk bereikbaar, er is genoeg parkeerruimte, en door de geïsoleerde ligging, kun je zonder problemen feesten tot in de late uurtjes!

opslaanFoto: De Zeeuwse RozentuinNeem nu contact op!
Foto: De Zeeuwse Rozentuin
opslaanFoto: De Zeeuwse RozentuinNeem nu contact op!
Foto: De Zeeuwse Rozentuin

Huys ter Schelde – Bezoek de website

Dit sfeervolle restaurant was ooit een prachtige monumentale villa. Het gigantische pand is verdeeld in diverse ruimtes, waardoor je voor zowel een groot gezelschap, als voor een klein gezelschap de perfecte setting vindt in Huys ter Schelde. Huys ter Schelde heeft al jaren ervaring in het organiseren van bruiloften, dus je kunt de volledige organisatie met een gerust hart uit handen geven. De keuken verzorgt het diner, terwijl de rest zorgt voor de overige service: de receptie, het feest, de ceremonie, alles wat je wilt voor een onvergetelijke dag.

opslaanFoto: Huys ter ScheldeNeem nu contact op!
Foto: Huys ter Schelde
opslaanFoto: Huys ter ScheldeNeem nu contact op!
Foto: Huys ter Schelde

Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale – Bezoek de website

Zowel een kleine, intieme bruiloft, of een grote bruiloft zal een sprookje zijn in Hotel-Restaurant De Dikke van Dale. De prachtig aangeklede zalen of het zonnige terras nodigen uit voor een heerlijk diner, een feest, of de ceremonie. Na een lange dag kun je overnachten in een van de luxe kamers. Het voormalige klooster is omgebouwd tot een 4-sterren locatie. Op de grens van Nederland en België, een ideale locatie voor internationale gasten!

opslaanFoto: Hotel-Restaurant De Dikke van Dale
Foto: Hotel-Restaurant De Dikke van Dale
opslaanFoto: Hotel-Restaurant De Dikke van Dale
Foto: Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

In den Wijngaard – Bezoek de website

In den Wijngaard denkt graag met jullie mee over de invulling van jullie bruiloft. Of je nu advies wilt over een band of dj, de ceremonie, of het feest, In den Wijngaard heeft vele jaren ervaring en zal dan ook met een passend voorstel komen. Geniet van de heerlijke hapjes en het diner, de prachtige entree en de sfeervolle ruimtes. In den Wijngaard is alle dagen van de week beschikbaar, en heeft een sfeervolle en stijlvol aangeklede ruimte voor jullie en de gasten. De perfecte trouwlocatie!

opslaanFoto: In den WijngaardNeem nu contact op!
Foto: In den Wijngaard
opslaanFoto: In den WijngaardNeem nu contact op!
Foto: In den Wijngaard

Zeeland, romantisch, sfeervol, gezond, en het ultieme vakantiegevoel. Een ideale locatie voor een onvergetelijke dag. Vonden jullie dit nou hele mooie locaties, maar is Zeeland toch iets te ver weg? Neem dan een kijkje bij de beste trouwlocaties van AmsterdamGroningenEindhoven en  FrieslandHoud ons op de hoogte! En vergeet ons niet te volgen op Facebook of Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!