Kasteel Westhove in Zeeland. Dit 13-eeuwse kasteel, compleet met torens en een slotgracht, ligt op loopafstand van het strand. De kamers zijn in het kasteel zelf of in een van de twee koetshuizen. Het hostel is in 2004 geheel gerenoveerd, de nostalgische sfeer is gebleven, uiteraard ook in de bar. Vanaf beide terrassen heb je een fantastisch uitzicht op het duinlandschap om je heen. Het kasteel is een topbestemming voor kinderen.

Kasteel Westhove in het Zeeuwse Domburg is met haar authentieke zalen de perfecte locatie voor het houden van een huwelijksfeest. Dit 13-eeuws kasteel, compleet met torens en een slotgracht, is geschikt voor de huwelijksvoltrekking, receptie, diner of een spetterend feest en ligt op loopafstand van het strand.

Op jullie dag wordt indien gewenst de catering geheel verzorgd door Stayokay Domburg. Alles is mogelijk: van brunch tot diner en van high tea tot barbecue.

Na het feest kunnen jullie samen met je gasten blijven slapen. Het slot biedt 117 slaapplaatsen. Je overnacht in een 2-,3-,4-,6- of 8- persoonskamer met eigen douche en toilet.

 

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Uitzicht op natuur
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Kasteel Westhove en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Kasteel Westhove

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4356 ND

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier