Jessica fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jessica fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.000 €

Jessica Photography:

Liefde vier je samen met je dierbaren, op een prachtige plek in een warm land. Met korreltjes zand tussen je tenen of omringd door de geur van olijfbomen. Liefde vier je op een bijzondere plek in Nederland. In de tuin van een kasteel of op het terras van een strandpaviljoen met een mooie jurk die danst in de wind. Het ervaren van liefde is speciaal en elke bruiloft is bijzonder. Ik ben gelukkig dat ik als fine art fotograaf deze speciale momenten mag vastleggen. Dat ik de sfeer, elke lach en die ene traan van een intens liefdesverhaal mag vereeuwigen in mijn foto’s.

Daglicht is natuurlijk en zacht. Dit licht gebruik ik in mijn romantische foto’s. De streling van een zonnestraal of de speelsheid van de bruidsjurk die danst rond de stralende bruid. De lachrimpels op het gezicht van de trotse bruidegom of de structuur van olijftakken op een mooi gedekte tafel. Ik vang het in mijn lens. Mijn foto’s zijn tijdloos en vertellen jullie liefdesverhaal. Ze zijn licht, stijlvol en exclusief. Met oog voor elk detail. Voor de ringen, de kleurige bloemen en de structuur van luxe stoffen. Pasteltinten en wit als basis voor romantische beelden waaruit emotie spreekt. Echte, pure foto’s van bijzondere momenten in het verhaal van mensen. Niet geposeerd of gemaakt maar ontspannen en authentiek.

Interesse? Ik stuur je graag alle informatie toe over de bruidsreportages. Graag ontvang ik je email adres.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Jessica fotografie

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
ldhbos
Door Lilian
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het eerste wat wij hebben geregeld voor onze bruiloft was Jessica als fotograaf. Ik zag foto's van haar voorbij komen op facebook via een kennis en vond deze meteen prachtig. Een paar weken later was ik aan het bladeren door een boekje met foto van bruidsfotografen en weer zag ik super mooie foto's. Toen ik keek wie de fotograaf was en zag dat dit weer Jessica was, wist ik het zeker. Dit was de fotograaf voor ons. 

We hebben ook zeker geen spijt gehad van deze keuze, want de foto's zijn prachtig geworden. Daarnaast was het ook gewoon erg leuk om Jessica erbij te hebben op onze dag. Zeker een aanrader! 

Misbruik rapporteren
c.gijsbers
Door Claudia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Al snel werd bij ons duidelijk dat wij Jessica als fotografe wilde voor onze bruiloft. Het klikte vanaf de eerste afspraak en dat vonden wij ook belangrijk bij het maken van een keuze voor onze leveranciers. 

Haar diensten zijn wat aan de hogere kant, maar het is het meer dan waard. De communicatie met Jessica is super goed verlopen, ze is een heel fijn persoon, tijdens de dag merkte je haar aanwezigheid bijna niet, alles verliep heel natuurlijk en gezellig. Ook mag benoemd worden dat we een postieve ervaring hebben in communicatie met de collega Yvonne, voor het bespreken van het album. Erg fijn! Via Jessica hadden we een videograaf, 3 dagen voor onze bruiloft kregen we bericht dat onze videograaf in het ziekenhuis opgenomen was. Jessica heeft meteen actie ondernomen en een oproep uitgezet en dankzij haar hebben we een hele goede vervanging gehad op onze bruiloft. Naast de goede en fijne services en communicatie, zijn haar foto's echt geweldig mooi! We hebben al snel een eerste preview gekregen en kort daarna alle foto's. Mensen die deze foto's al hebben gezien reageerde allemaal zo positief: "de foto's zouden zo uit een boekje kunnen komen". Dankzij Jessica en haar foto's genieten we nog elke dag na van onze mooie dag. Dank je wel Jessica.

Wij zijn super tevreden en bevelen iedereen een samenwerking met Jessica aan.

Misbruik rapporteren
mrsangelanew
Door Angela
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn echt heel blij dat we voor Jessica Fotografie hebben gekozen voor onze bruiloft!

 

Ze heeft precies in beeld gebracht hoe wij onze dag hebben ervaren en wat wij ook voor ogen hadden. Het had niet beter gekund! Ook het fotoalbum is geweldig!

 

Check een aantal foto’s van onze bruiloft op haar site : Bohowedding Kees & Angela.

http://jessicafotografie.com/portret-bohowedding-kees-angela/

 

<3

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5658 GM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact