De beste bakkerijen voor jouw bruidstaart in Amsterdam!

De beste bakkerijen voor jullie bruidstaart in Amsterdam! Je krijgt al honger bij het bekijken van de foto's!

  • Bruidstaart
  • Aanbeveling
  • Bruiloftstaart
  • Bruidspaar

Bij de mooiste dag van jullie leven hoort ook een over heerlijke en prachtige bruidstaart vinden wij bij Zankyou! Niet alleen omdat wij houden van taarten, maar ook omdat het een bijzonder en symbolisch moment is op jullie grote dag. Bruidstaarten zijn meer dan alleen een traditie, het is een expressie van jullie persoonlijkheid en stijl.

Adverteren

In dit artikel introduceren we jullie de lekkerste bruidstaart bakkerijen van Amsterdam, met hun fantastische vakmanschap, oog voor detail, kennis van smaken, maken zij de verrukkelijkste bruidstaarten die jou en jullie gasten zullen verbluffen!

Life of pie – Bekijk de website

De dames achter Life of Pie zijn Lauren de Vries en Kim Schilte. Beiden hebben ervaring met food-styling en fashion, en dit is terug te zien in de waanzinnige creaties! De taarten van Life of Pie zijn creatief, kleurrijk en uniek. Bij Life of Pie kunnen jullie terecht voor een custom made bruidstaart, cake pops, meringues en nog veel meer. Wil je een voorbeeld van het werk van Life of Pie? Bekijk dan de bruiloft van Elsa en Arjen in dit artikel!

The Life Of Pie Amsterdam
The Life of Pie Amsterdam

Le beau gateau – Bekijk de website

Suikerbloemen? Verse rozen? Lint of het kantwerk zoals op de bruidsjurk? Dezelfde kleur als de stropdas? Helemaal wit of met rode roosjes? Themakleur? Trouwkaart? Eén laag, drie of acht? Twee personen of tweehonderd? Er hoeft geen bruidspaartje bovenop de taart, hoor. Maar het mag wel! En in alle combinaties: man/vrouw, vrouw/vrouw, man/man. Gaan jullie niet voor een bruidstaart maar voor hippe cupcakes? Dat kan ook. Kortom, bij Le beau gateau kunnen jullie terecht voor de perfecte lekkernijen voor de grote dag! 

Le Beau Gateau
Le Beau Gateau

Patisserie Tout – Bekijk de website

Over smaak valt niet te twisten! Daarom ontwerpt Patisserie Tout de bruidstaart graag samen met jullie. Tijdens een persoonlijk gesprek bij Tout laten ze verschillende smaken proeven, zo ontdekken de professionals van welke smaken en structuren jullie houden. Na dit gesprek waar alle wensen en meningen worden gedeelt, wordt er voor jullie een persoonlijke taart ontworpen en een offerte gemaakt. Naast bruidstaarten maken ze graag mooie passende bedankjes. Denk aan kleine doosjes bonbons en/of macarons, leuk voor de bruidsgasten!

Patisserie Tout
Patisserie Tout

De Taart van m’n Tante – Bekijk de website

Misschien ken je ze van de televisie want sinds het jaar 2003 presenteert Siemon De Jong (samen met Noam Offer eigenaar van De taart van m’n tante) het onverantwoorde kookprogramma “Taarten van Abel” bij de VPRO.  De Taart van m’n tante is een heel creatieve ploeg mensen. Geïnspireerd en samenwerkend door kunstenaars, samenwerking met de pers, opdrachten van de meest uiteenlopende klanten en waren de motor om steeds specialere opdrachten uit te voeren. Van eetbare kleding, huwelijk, geboorte, premières, lancering taarten. De taart van m’n tante was erbij!

De Taart Van M'n Tante
De Taart Van M’n Tante

Taart je Taart – Bekijk de website

Taart je Taart bestaat sinds januari 2008 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste taarten studio van Nederland. Hier gaan creativiteit en smaak hand in hand. Naast bruidstaarten bekleed met fondant, komen hier ook de prachtige, in vintage style, crème bruidstaarten gedecoreerd met verse bloemen vandaan. Op de zeer grote website vindt u heel veel voorbeelden en informatie. Ieder voorbeeld kan worden aangepast naar uw wens. Heeft u een geheel eigen idee, dan wordt dit voor uw uitgewerkt.

TaartjeTaart
Taart je Taart

Deze bakkerijen zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een bakkerij uit Amsterdam tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Loopt het water je al in de mond? Met deze bruidstaart bakkerijen komt het volgens ons wel goed met jouw overheerlijke bruidstaart. Benieuwd naar meer informatie over deze bruidstaart bakkerijen? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! 

Zoeken jullie nog meer hulp voor het regelen van de grote dag in omgeving Amsterdam? Bekijk de volgende artikelen: De beste en mooiste trouwlocaties in Amsterdam, De beste bruidsvisagisten uit Amsterdam van 2016, De beste trouwfotografen uit Noord-Holland

Nog niet helemaal zeker wat voor dessert je wilt serveren op je bruiloft? Bekijk dit artikel voor inspiratie!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

De Taart van m´n Tante Taart en Zoetigheid
TaartjeTaart Taart en Zoetigheid
Patisserie Tout Taart en Zoetigheid
Le beau gateau Taart en Zoetigheid
Life of Pie Amsterdam Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!