De beste en mooiste trouwlocaties van Amsterdam 2016!

De beste en mooiste trouwlocaties van Amsterdam 2016!

Zankyou heeft de mooiste en meest bijzondere trouwlocaties van Amsterdam uitgekozen.

  • Locaties
  • Stad
  • Op het strand
  • 2016

Onze geliefde hoofdstad Amsterdam, de grootste stad van Nederland met ontzettend veel te bieden. Op zowel cultureel, culinair en ontspannend gebied. Amsterdam is erg geliefd onder de toeristen die vaak komen voor een rondvaart door de wereldberoemde Amsterdamse grachten, het Rijksmuseum, de Dam, het Vondelpark en natuurlijk de Wallen. Maar Amsterdam heeft nog heel veel meer leuks in huis bijvoordbeeld voor uw bruiloft. Amsterdam is een stad vol inspiratie voor bruidsparen, met zijn boetieks, warenhuizen, hotels en andere prachtige locaties. Ben jij benieuwd naar wat voor prachtige trouwlocaties Amsterdam te bieden heeft? Bekijk hier dan onze selectie top trouwlocaties van Amsterdam.

InterContinental Amstel Amsterdam

Het InterContinental Amstel Amsterdam hotel is erkend als officiële trouwlocatie van de Gemeente Amsterdam en biedt vele mogelijkheden voor ontvangsten, recepties, huwelijksceremonies, diners en huwelijksfeesten. Bij InterContinental Amstel Amsterdam ervaar je het ultieme gevoel van luxe. Hier wordt je bruiloft door een wedding planner georganiseerd met persoonlijke aandacht voor al je wensen. Ruik de subtiele geur van de bloemstukken waarmee de lobby is versierd terwijl je naar een van de vele elegante zalen loopt, laat je bruidstaart bereiden door de patissiers of arriveer in stijl met een van de romantische, antieke salonboten.

InterContinental Amstel AmsterdamMeer lezen “InterContinental Amstel Amsterdam”
Foto: InterContinental Amstel Amsterdam

Desmet Studio’s

Een radio- en televisiestudio in een voormalig oud theater

De belangrijkste dag van je leven wil je natuurlijk vieren op een unieke locatie. Desmet Studio’s is een radio- en televisiestudio in een voormalig oud theater in de prachtige Amsterdamse Plantagebuurt. Desmet is een van de weinige locaties in Amsterdam waar je tot diep in de nacht ongestoord een band of DJ kan laten optreden. Bovendien kun je in het café elkaar gewoon verstaan terwijl in de studio de muziek voluit gaat. Als muziek dus een belangrijke factor is voor jullie bruiloft dan is Desmet de locatie!

Desmet heeft een package-prijs voor de studiohuur inclusief de aanwezige technische faciliteiten zoals licht, geluid, beamer, LCD schermen en natuurlijk de professionele crew. Desmet is ook een officiële trouwlocatie en dineren eventueel in combinatie met buurman De Hortus is geen probleem.

Meer lezen “Desmet Studio's”
Foto: Desmet Studio’s

Blijburg

Trouwen op het strand, in Amsterdam.

Trouwen op het strand, met prachtig uitzicht en toch in Amsterdam. Het kan! Het hele jaar door kun je trouwen op Blijburg. In de zomer met je voetjes in het zand en de zon op je gezicht. Of juist een winterhuwelijk met het licht van vuurkorven op het strand. Met warme dekentjes bij elkaar kruipen en kastanjes roosteren, genietend van de ondergaande zon. Blijburg is een officiële trouwlocatie en dus je kunt ook je ceremonie bij ons organiseren. Dit kan in de kapel, maar met mooi weer natuurlijk ook óp het strand!

Een diner aan lange gedekte tafels of een BBQ met lichtjes in het zand? Een knallend feest met live muziek of een toffe DJ? De liefde vieren kan op vele manieren op Blijburg, en wij denken graag met je mee!

Foto: Blijburg

L´Europe Amsterdam

De L’Europe is de perfecte plek voor een magische bruiloft.

De L’Europe biedt de luxe en glorie uit vervlogen tijden. Met het prachtige tijdloze interieur en charme staat dit vijfsterren hotel, gelegen in hartje Amsterdam, graag voor je klaar om samen met jou die bijzondere dag te organiseren. Hier kun je trouwen in een van de karakteristieke privézalen met schitterend uitzicht over de Amstel. Van basisarrangementen tot tailor-made arrangementen, samen zullen de wensen worden doorgenomen wat zal resulteren in een fantastische bruiloft

L´Europe AmsterdamMeer lezen “L´Europe Amsterdam”
Foto: L´Europe Amsterdam

De Krakeling

De Krakeling is een unieke en inspirerende locatie door de warme sfeer, de lange geschiedenis van het pand en de verrassende foyer. Het monumentale, karakteristieke pand van de Krakeling is als officiële trouwlocatie een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven of om na de ceremonie het feest met familie en vrienden te vieren.

Het gebouw uit 1886 is bijna 90 jaar gebruikt als turnzaal. Sinds 1978 is hier het enige jeugdtheater van Nederland gehuisvest en heeft het pand de naam “de Krakeling” gekregen geïnspireerd door de naastgelegen Koekjesbrug. De Krakeling heeft drie ruimtes voor jullie beschikbaar; foyer, theaterzaal en souterrain. Zij denken graag met het bruidspaar mee om de trouwdag onvergetelijk te maken op een onvergetelijke locatie!

Meer lezen “De krakeling”
Foto: De krakeling

Museum Het Rembrandthuis

Met de wereldberoemde etsencollectie van Rembrandt.

Intiem trouwen in een prachtig en momentaal pand? Dan is trouwen in het Rembrandt huis iets voor jullie. Rembrandt woonde en werkte tussen 1639 en 1658 in dit prachtige en monumentale huis. Het Rembrandthuis bezit de bijna complete en wereldberoemde etsencollectie van Rembrandt en een selectie daarvan is altijd te zien in de tentoonstellingsruimte. Museum Het Rembrandhuis biedt de unieke mogelijkheid om te trouwen in het atelier van Rembrandt waar hij 20 jaar lang zijn schilderijen maakte. De capaciteit is beperkt tot maximaal 30 personen.

Meer lezen “Museum Rembrandt huis”
Foto: Museum Rembrandt huis

De Koninklijke Industrieele Groote Club

Een rode loper speciaal voor jou.

De Koninklijke Industrieele Groote Club biedt je alles voor een prachtige huwelijksdag. Zo kun je de huwelijksvoltrekking, receptie, diner en alle feestelijkheden rondom jouw huwelijksdag laten plaatsvinden op deze prachtige locatie. De ambiance is van ongekende klasse en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Een rode loper speciaal voor jou, een stijlvol diner met tongstrelende gerechten die met passie en toewijding door de koks zijn bereid en een spetterend feest met live-muziek of een DJ. In nauw overleg met het bruidspaar en de ceremoniemeester zullen zij voor jou de perfecte bruiloft verzorgen. Een professioneel en toegewijd team zal er alles aan doen om jouw dag tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Meer lezen “De Koninklijke Industrieele Groote Club”
Foto: De Koninklijke Industrieele Groote Club

Restaurant-Café In de Waag

Een karakteristiek en sprookjesachtig monument.

Een karakteristiek en sprookjesachtig monument midden op de Nieuwmarkt, op zichzelf al zeer foto waardig. Sinds 2010 is Restaurant-Café In de Waag dan ook een officiële trouwlocatie. Met verschillende ruimtes waar de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden. ’s Avonds komt de historie van het gebouw nog beter tot zijn recht wanneer het hele gebouw voornamelijk wordt verlicht door kaarslicht. Naast het voorzien in een ruimte en de aankleding daarvan, kunnen zij vanuit hun aard als restaurant, veel verschillende aanvullingen aanbieden.

Bij restaurant-café In de Waag denken ze graag mee om te kijken wat zij kunnen doen om de dag nog onvergetelijker te maken en zodat alles aansluit op de dag die het bruidspaar voor ogen heeft.

Meer lezen “Restaurant-Café In de Waag”
Foto: Restaurant-Café In de Waag

Level Eleven

Love is in the air…

Je huwelijksdag vieren met uitzicht over de stad? Ja, ik wil … trouwen op een van de mooiste locatie van Amsterdam! Level Eleven biedt veel mogelijkheden voor een geslaagde trouwdag. Onze party planner begeleidt en verzorgt jouw dag tot in de puntjes. Van het ja-woord tot en met een spetterende feestavond. Al vele bruidsparen hebben hier hun huwelijksdag gevierd; een unieke locatie voor zo’n bijzondere, feestelijke en onvergetelijke dag. Een bruiloft organiseren vraagt veel tijd, energie en creativiteit. Kies je voor een intiem samenzijn met familie en vrienden? Wil je een diner en een bruisend feest? Alles is bespreekbaar.

Meer lezen “Level Eleven”
Foto: Level Eleven

Amsterdam is een stad vol met inspiratie en wij zijn in iedergeval zeker geïnspireerd geraakt door deze top locaties in onze mooie hoofdstad!

Deze trouwlocaties zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een trouwlocatie in Amsterdam er tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Aan het oefenen voor de openingsdans maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Lees dan onze tips voor de openingsdans op je huwelijksfeest

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Jeugdtheater de Krakeling Partycentra en Evenementenlocaties
Desmet Studio's Partycentra en Evenementenlocaties
Level eleven Partycentra en Evenementenlocaties
Koninklijke Industrieele Groote Club Partycentra en Evenementenlocaties

Reacties (2)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!