Paviljoen Puur

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Paviljoen Puur

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Beleef het nieuwe groen bij Paviljoen Puur! Deze eco-chique locatie is exclusief te reserveren voor huweelijk . Het gebouw biedt op de eerste etage plaats aan 80 gasten, op de begane grond is ruimte voor 125 gasten. Paviljoen puur is gelegen bij Fort Diemerdam, onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

Op het terrein (3,5 hectare) staat een historische fortwachterswoning, die geschikt is voor kleinere groepen. Het terrein biedt de mogelijkheid om grotere groepen te ontvangen, bijvoorbeeld voor buitenactiviteiten en/of diner rondom de buitenkeuken met houtgestookte grill en oven.

Onze locatie is op fietsafstand van Amsterdam en direct gelegen aan de A1 en A9 (met voldoende gratis parkeergelegenheid).

Meningen over Paviljoen Puur

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
Floortje
Door Floortje
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Voor ons als bruidsfotografen is Paviljoen Puur een van onze favoriete trouwlocaties. De combinatie van groen, de stoere bunkers en het moderne gebouw vinden we ontzettend gaaf. Je kunt er zowel buiten als binnen trouwen en de organisatie is onwijs relaxed (zo hoef je niet 's ochtends al een definitieve beslissing te maken of je binnen of buiten gaat trouwen). Verder maken ze heerlijk eten en is de locatie heel makkelijk te bereiken. Echt een toplocatie.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1111 PP

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact