De beste bruidsvisagisten uit Amsterdam van 2016!

Bekijk deze toppers en misschien zit jouw droomvisagiste er wel tussen!

  • Visagist en Bruidsmake-up
  • Aanbeveling
  • Kappers
  • Make-up
  • Bruid

Waarom is bruidsmake-up nou zo moeilijk? Bij goede bruidsmake-up moet er rekening worden gehouden met zowel, daglicht, fotografie, film en de make-up moet ook nog eens lang blijven zitten. Omdat jouw bruiloft één van de mooiste herinneringen is die je tijdens je leven mee zal maken moet je er natuurlijk oogverblindend uit zien. Daarom hebben we bij Zankyou een selectie gemaakt van top visagisten uit Amsterdam. Zij zijn make-upspecialisten die getraind zijn in onder andere jouw perfecte bruidsmake-up. Met hun talent zul je stralen en er oogverblindend uitzien op de grote dag. Laat je hier inspireren door onze selectie beste bruidsvisagisten van Amsterdam want niets is teveel en geen detail is te klein​ met deze toppers!

Foto: Merel Soydas Photography
Foto: Meral Soydas Photography

Studio Stroop – Bezoek de website

Adverteren

Op het vlak van make-up biedt het team van Studio Stroop specialismen zoals make-up, bruidsvisagie, gespecialiseerde visagie voor fotoshoots, tv- en filmproducties en make-up trainingen. Daarnaast biedt het team bruidsarrangementen op locatie of in een van de eigen studio’s, glamour-kapsels plus het epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers. Het team van Studio Stroop stelt zich ten doel om de beste haarverzorging en service aan te bieden. En dat is een groot palet: korte, halflange en lange kapsels volgens de laatste trends, ammoniakvrije haarkleuringen, keratinebehandelingen, camokleuringen, extensions en een opscheerservice voor superkorte kapsels. De gevoerde verzorgingslijnen zijn van Kevin Murphy, Shue Uemura, Difi en Schwarzkopf.

Credits: Studio Stroop
Credits: Studio Stroop

Chica Charming – Bezoek de website

Angela Dietz van Chica Charming vind het echt een hele eer als zij voor iemand de visagie en het haar mag verzorgen voor haar ‘grote dag’! Tijdens een proefsessie luistert zij goed naar de wensen van de aanstaande bruid. Haar streven is de mooiste versie van de persoon naar voren te halen d.m.v. make-up en hairstyling. “Een make-up stijl aanbrengen waarbij de bruid zich stralend en zelfverzekerd voelt!”

Credits: Chica Charming

Studio Sjans – Bezoek de website

Vanuit de passie om mensen mooi te maken en het beste bij mensen naar boven te halen werkt Sainah Reis van Studio Sjans als visagiste en haarstyliste. Ze wordt blij als ze mensen kan laten stralen, zeker op een belangrijke dag als een bruiloft. Zij vindt het belangrijk dat mensen zich mooi en fijn voelen bij hun look. Haar sterke kant is dan ook het goed aanvoelen wat bij iemand past en waar diegene zich prettig bij voelt, een feestelijke look, of juist meer naturel, iedereen is anders en dat maakt het ook zo mooi. Sainah vindt het fantastisch om deel uit te mogen maken van de bijzondere momenten in de voorbereiding op de grote dag.

Credits: Studio Sjans

Visagie Baron – Bezoek de website

Als ervaren bruidsstylisten verzorgen de toppers bij Visagie Baron op jouw trouwdag zowel jouw bruidskapsel als jouw make-up thuis of op locatie en zo kun jij zo lekker ontspannen aan de grote dag beginnen! Ook zijn de gasten welkom voor een hairstyling en prachtige make-up. Zo ziet iedereen er op de grote dag uit om door een ringetje te halen. Mocht je halverwege de dag nog een touch-up of een compleet nieuwe look willen? Geen probleem! Visagie Baron biedt namelijk exact die mogelijkheid waardoor je er de hele dag gegarandeerd beeldschoon uitziet.

Foto credits: Trouw Trendy | Visagie credits: Visagie Baron
Foto credits: Trouw Trendy | Visagie credits: Visagie Baron

Eva van der Horst – Make-up & Hairstyling – Bezoek de website

Al ruim 15 jaar verzorgt Eva met veel plezier de make-up en het haar voor o.a: Televisie, fotoshoots, films en bruiden. Voor de bruidsmake-up wordt er altijd ruim van te voren een proefmake-up en proefkapsel gemaakt. Samen kijken jullie dan hoe je er op deze speciale dag uit wilt zien. Op de dag zelf komt zij ruim van te voren naar je toe, zodat de dag ontspannen kan beginnen. Als er daarna nog wat tijd over is, kan Eva ook de make-up of haar van een van de gasten verzorgen. Bijvoorbeeld je moeder, zus of getuige. Zonder extra kosten. Je kunt haar vertrouwen op een professioneel resultaat waar je lang van kunt genieten!

Credits: Eva van der Horst

Deze Visagisten zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een Visagiste werkzaam in Amsterdam er tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Trouw Trendy Trouwfotografen
Chica charming Haar en Make-up
Studio Stroop Haar en Make-up
Studio Sjans Haar en Make-up
Meral Soydas Photography Trouwfotografen
Baron Bruidsstyling Haar en Make-up
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!