Bruidsmake-up trends 2021

2021 is begonnen en daarom hebben wij de nieuwste bruidsmake-up trends voor dit jaar op een rijtje gezet!

Bruidsmake-up trends 2021
Credits: Moniek van Gils Photography
  • Visagist en Bruidsmake-up
  • Editorial
  • Sponsored

In de eerste helft van 2021 zullen we waarschijnlijk heel wat bruiloften over moeten slaan, maar dit weerhoudt ons er niet van alsnog plannen voor de grote dag te maken die op een ander tijdstip zal plaatsvinden, hopelijk later dit jaar! Net als in de mode zijn er bepaalde dingen omtrent make-up die nooit veranderen en anderen die zogezegd ‘uit de mode raken’. Wij hebben de hulp van visagiste Cynthia Veenman ingeschakeld om alles te weten te komen over de bruidsmake-up trends 2021 die wij dit jaar kunnen verwachten. Zij heeft ons een overzicht gegeven van de basiselementen en verteld wat van de trends die er dit jaar bij komen kijken. Kijk met ons mee naar de bruidsmake-up trends 2021!

Bruidsmake-up: blijf jezelf met een beetje feest

De basis voor bruidsmake-up is eigenlijk heel simpel. Je creëert een egale huid door middel van mooie foundation en goede poeder. Deze mag je volgens Cynthia zeker niet vergeten, want stralen mag, maar glimmen is minder. Dit stralen mag soms best wat aangezet worden en daarom blijft ook in 2021 de highlighter onze grootste vriend. Blush is weer terug van weggeweest en een zachte (roze) blush tint mag dan ook niet ontbreken in de look van de bruid.

opslaan
Credits: Anouk Pross Photography

No make-up, make-up

Wait what? De no make-up, make-up is een natuurlijke make-up look. Als jij in het dagelijkse leven over straat loopt met niets meer dan een beetje poeder is het geen aanrader om jezelf vol te plamuren op de grote dag. Je voelt je hier waarschijnlijk ook niet prettig bij. Goed nieuws! Ook in 2021 is de natuurlijke make-up look erg populair.

Aanwezige ogen

De ogen zijn de perfecte plek voor visagisten om het feestje naar voren te laten komen. Dit doen ze niet altijd per sé door gelijk een smokey eye te gebruiken, maar kan ook al door het gebied rondom de ogen net even wat meer aan te zetten. Dit kan door een kleur te gebruiken die jouw ogen doen poppen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Groene tinten rondom bruine ogen
  • Koper/goud rondom blauwe ogen
  • Paarse tinten rondom groene ogen

Volgens Cynthia mag een eyeliner ook niet ontbreken. Een dun lijntje aan de bovenkant van het oog kan geen kwaad en laat zien dat hij niet heftig hoeft te zijn om een indruk achter te laten. De wimpers zet je dan goed aan met mascara. Zo komen de wimpers toch nog goed tot hun recht ook wanneer je een mondkapje draagt.

Cynthia Veenman zorgt er als visagiste en hairstylist voor dat jij met de hulp van een beetje make-up mooier en zelfverzekerder de bruiloft ingaat. Ze heeft al vanaf jongs af aan een passie voor make-up en haar en er was dan ook niets dat beter bij haar paste dan de opleiding uiterlijke verzorging, visagie en haarstyling. Voor een kennismaking nodigt ze je van harte uit in haar eigen salon ‘Lets Shine Bruidsmode’ in Naaldwijk, maar op de grote dag zelf komt zij uiteraard jouw kant op.

Vind de balans

Een basisregel die niet snel zal veranderen is om goed balans te houden tussen de verschillende make-up op je gezicht. Kies voor een rustige lipstick of gloss wanneer je een ietwat heftigere oogmake-up hebt en andersom.

Bruidskapsel regels

Voor het bruidskapsel geldt ook dat er een goede balans moet zijn. Of je jouw haar los draagt, hoog opsteekt of voor een low updo gaat hangt allemaal af van jouw trouwjurk. Als je eenmaal jouw haarstijl gekozen hebt is er iets wat we in elk model terug zien en dat is textuur. Zorg ervoor dat het niet rommelig maar chique is en niet te strak of glad maar romantisch.

opslaan
Credits: Anouk Pross Photography

Minimalistisch versus go big, or go home!

Wat betreft de accessoires gaan we dit jaar voor minimalistisch of go big or go home. De bloemenkrans valt nog steeds in de smaak en mag best een stukje groter dit jaar. Ook de boho band blijft geliefd en mag in 2021 nog breder. Een sluier blijft ook altijd een goed idee. Deze kan eenvoudig zonder versiering, maar mag ook gepaard met een beetje sparkle!

Wij blijven duimen voor een mooi, maar vooral gezond trouwseizoen dit jaar. Sta jij nou op het punt om jouw liefde het jawoord te geven, maar heb je nog geen visagiste en haarstylist? Neem dan nu contact op met Cynthia Veenman

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!