De beste bruidsvisagisten van 2016 uit Utrecht!

De datum is geprikt en de voorbereidingen zijn in volle gang: heerlijk! Toch kunnen die voorbereidingen behoorlijk stressvol zijn, want er moet een hoop geregeld worden. Naast je trouwjurk, je haar en je bruidsboeket mag je zeker je make-up niet vergeten.

Veel bruiden vragen zichzelf af: waarom zou ik mijn bruidsmake-up niet zelf doen? Maar er is toch niets fijners dan optimaal te kunnen genieten van jouw grote dag? Met een goede visagiste ben je ervan verzekerd dat je niet continue je make-up hoeft bij te werken en dat jij je de hele dag het stralende middelpunt voelt. Visagisten zijn make-upspecialisten die getraind zijn in onder andere jouw perfecte bruidsmake-up. Bovendien is een verwenmomentje waarop je je zenuwen even vergeet voordat je bruiloft echt start, heerlijk!

Laat je inspireren door onze beste bruidsvisagisten van Utrecht: zij zorgen voor het beste resultaat op jouw grote dag!

Credits: SUEGRAPHY
Credits: SUEGRAPHY


Feel Good Visagie

Feel Good Visagie staat onder leiding van Top visagiste Monique van Wijnbergen. In 2009 en 2010 was zij finaliste tijdens de Nederlandse Make-up kampioenschappen. Jarenlang bepaalde zij de styling voor modereportages en had zij een zaak in de Amsterdamse PC Hooftstraat.

Feel Good heeft al vele bruiden in binnen- en buitenland laten stralen op de mooiste dag van hun leven. Zij vinden het belangrijk dat de bruids make-up de persoonlijkheid van de bruid ondersteunt en dat de make-up de hele dag onder alle omstandigheden goed blijft zitten, mooi uitkomt op de foto’s, maar er van dichtbij ook mooi uitziet.

Kies het bruidsarrangement of ga voor de VIP-behandeling.

Très Jolie Visagie

Schoonheid mag je vieren! Joselien zegt dat ze als visagiste je gezicht kan lezen en daardoor make-up aanbrengt die het mooiste in jou naar boven haalt. Zes tot acht weken voor je bruiloft wordt de proefsessie gepland. Je kunt haar van tevoren afbeeldingen sturen van wat je mooi vindt en ze vraagt je om bovenkleding te dragen in de kleur van je jurk. Wat bij jou past, is afhankelijk van wat je dagelijkse make-upgebruik is, wat je uit wil stralen en welk type bruid jij bent, aldus Joselien.

Bij Très Jolie Visagie kun je tevens ook een grooming voor je bruidegom reserveren. De ‘grooming’ voor de bruidegom bestaat uit een zorgvuldige reiniging van de huid, eventuele onzuiverheden worden weggewerkt en een frisse concealer onder de ogen aangebracht. Een anti-glimproduct en een poeder voor de finishing touch om te zorgen dat de huid niet zal glimmen op de foto’s. De make-up is niet zichtbaar en het ziet supernatuurlijk uit!

The Beautiful Bride Company

Hier kun je gaan voor het totale plaatje: je haar en je make-up wordt bij jou aan huis gedaan. Volgens The Beautiful Bride Companyis er niets fijner dan je in een ontspannen sfeer in je eigen omgeving te laten opmaken. Wil je een natural look of ga je voor smokey eyes? Alles is mogelijk.

Er werken meerdere visagisten bij The Beautiful Bride Company en zij houden bij het aanbrengen van de make-up altijd rekening met je gezichtsvorm. Want met een juist aangebrachte make-up weten zij de sterke en mooie punten van jouw gezicht te benadrukken en door het kiezen van de juiste kleuren zal jouw gezicht stralen!

Eigenaresse Marianne Roza vertelde eerder meer over haar vak als visagiste en over haar werkwijze. Dus kijk snel deze beautytips van topvisagisten als je meer wil weten.

MM Visagie

“Een prachtige uitstraling en tegelijkertijd jezelf zijn!”

Marloes Mulders heeft al meer dan tien jaar ervaring als visagist en haarstylist. Ze is gespecialiseerd in bruidsvisagie en bruidskapsels. Een bijzonder moment vraagt om een bijzonder resultaat, vindt zij. Zes weken voor de bruiloft komt ze bij je thuis voor een proefsessie. Jij geeft aan wat je in gedachte hebt en zo kun je kijken of je tevreden bent, want bij MM Visagie vinden ze dat een goede bruidsstyliste ervoor zorgt dat je je dag ontspannen kunt beginnen. De make-up zorgt ervoor dat je straalt, maar dat je vooral ook jezelf bent.

Kimagestyle

Kimagestyle garandeert je dat je straalt op je trouwdag! Vier tot acht weken voor je grote dag is het tijd voor een proefsessie. In de studio in Utrecht wordt gekeken naar je wensen. Wil je naturel of ga je voor gewaagd? Er wordt gewerkt met speciale producten die ervoor zorgen dat je make-up dat hele dag goed blijft zitten. Bovendien krijg je tips over visagie en haarstyling die ook na je bruiloft nog van pas kunnen komen!

Ook is het bij Kimagestyle mogelijk dat je haar op de dag zelf door een kapster aan huis wordt gedaan. Op een proefdag in de studio wordt gekeken wat je precies wil. Alles is mogelijk, het gaat om jouw wensen.

Deze Visagisten zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een Visagiste werkzaam in Utrecht er tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! 

Auteur: Eline Dabekaussen

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
Deze visagisten en haar stylisten uit Noord-Holland laten jou stralen op je trouwdag!
Reken voor jouw trouwdag op een professional die jou klaarstoomt voor de grote dag, waarop je kan huilen - van geluk - terwijl jouw make up, ondanks alle uitdagingen, op en top blijft zitten. Zankyou presenteert: de zeven beste visagisten van Noord-Holland!
Foto: Shutterstock
Say yes to the dress bij deze top bruidsboetieks in Utrecht!
Op zoek naar jouw droomjurk? Vind binnen no time jouw trouwjurk bij deze top bruidsboetieks in de provincie Utrecht!
Foto: Shutterstock
Deze visagisten en haar stylisten uit Zuid-Holland maken jou mooi op je grote dag!
Op zoek naar een visagiste in de provincie Zuid-Holland? Wij zetten de besten voor je op een rijtje, zodat de keuze alweer een stukje gemakkelijker wordt.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie