The Beautiful Bride Company

ZIWA 2017
19

Omschrijving

The Beautiful Bride Company verzorgt graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis door heel Nederland op één van de mooiste dagen van jouw leven. Wij werken met een vast eigen team van professionele bruidsstylisten met veel ervaring!

Wij staan voor het leveren van een zeer hoge kwaliteit door heel Nederland. Wij doen er alles aan om jou te laten stralen op de mooiste dag van je leven. Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jouw trouwdag om jou!

We zijn heel trots op ons vaste team van stylisten. Zij hebben allemaal veel ervaring op het gebied van bruidsstyling. Naast hun werk als bruidsstylisten doen zij allerlei opdrachten op het gebied van haarstyling en visagie voor fotoshoots, televisie, film, musicals en tijdschriften. Omdat we dagelijks bezig zijn met ons vak zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar en make-up.

Het werk van The Beautiful Bride Company wordt vaak gepubliceerd. Ons werk is onder andere gepubliceerd op ThePerfectwedding, Style me Pretty, TopTrouwlocaties, Magnolia Rouge, Wedding Sparrow, Grey Likes Weddings, Bloved, French Wedding Style, Hochzeitsguide, The Black Tie Bride, The Pretty Blog, WitWedding, Wedspiration en meer…  

Of je nu een moderne, romantische of traditionele bruid bent, bij The Beautiful Bride Company zorgen wij er voor dat je de mooiste bruid bent!

Voor prachtige haar- en andere bruidsaccessoires kun je terecht in onze webshop www.beautifulbrideshop.nl

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Na boeking betaalt de aanstaande bruid een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. Op basis hiervan kunnen wij de trouwdag van de bruid reserveren. Na de proefsessie betaald men het resterende bedrag.
 • Welke diensten biedt u aan?

  Bruid haarstyling, Bruidsmake-up, Anders
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Wat zijn uw tarieven?

  325,00
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  De stylisten van The Beautiful Bride Company werken door heel Nederland en Vlaams-Belgie. Wij komen aan huis voor jouw proefsessie en uiteraard voor de styling op jouw trouwdag. Zo kun je heerlijk ontspannen en in alle rust beginnen aan jouw grote dag! Ben je op zoek naar een mooie haaraccessoire, bruidstasje, schoenen, bruidslingerie en nog veel meer? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bekijk daar ons enorme assortiment van prachtige bruidsaccessoires! www.beautifulbrideshop.nl
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2010

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 1 mening
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Een absolute topper in het verzorgen van de bruid!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Shutterstock
Deze visagisten en haar stylisten uit Zuid-Holland maken jou mooi op je grote dag!
Credits: Anne Zwart Fotografie
Styled Shoot: marmer en koper
De onvergetelijke real wedding van Peter en Lavina!
De onvergetelijke real wedding van Peter en Lavina!
Credits: SUEGRAPHY
De beste bruidsvisagisten van 2016 uit Utrecht!
Credits: Bruidsstyliste Linda Zandee
Beautytips van 3 topvisagisten voor jouw droomdag!

Adres van The Beautiful Bride Company in Zuid-Holland:

Jan Pieterszoon Coenlaan 20 3131 NJ Vlaardingen
 • #Midden
 • #Bruid haarstyling
 • #Bruidsmake-up