Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling

Top
leverancier
 • Prijsklasse Midden
 • Website

Cynthia van Cynthia Visagie & Haarstyling laat je graag mooier, zelfverzekerder en specialer voelen! Haar passie voor het vak is ook duidelijk te zien in haar creaties!

You are Beautiful, let me make you shine.

Als bruid wil jij;

 • Op je bruiloft er verzorgd, mooi, stralend uitzien en voelen?
 • Een visagist die luistert naar je wensen?
 • Bruidsmake-up en bruidskapsel dat de hele dag perfect blijft zitten?
 • Geen dikke laag make-up
 • De luxe ervaren van een stylist aan huis/ op locatie?
 • Iemand die meedenkt, je helpt en veel ervaring heeft in de trouwbranche?


Dan ben ik jou bruidsstylist!

Met mijn passie voor make-up & haarstyling en jaren ervaring zal ik je bruidsmake-up en bruidskapsel tot in de puntjes verzorgen. Heb je een gevoelige huid? Of zelf niet veel ervaring met make-up? Geen probleem! Ik werk met producten die veel natuurlijke ingrediënten bevatten en vrij zijn van parabenen en parfum. Uiteraard ook dierproefvrij. #make-upstudio

Door de keuze te maken voor een ervaren stylist die bij je aan huis komt, kies je voor een relaxte ontspannen bruidsochtend. Ook doe ik altijd een proefsessie. Tijdens deze sessie maken we het plaatje compleet. Wat heb je aan en wat zijn je wensen. We gaan gelijk aan de slag en maken een blauwdruk zodat je precies weet hoe je eruit gaat zien op je trouwdag.

Tip: Indien mogelijk plan je proefsessie voor je passessie. Zo heb je direct een goed beeld hoe het op de trouwdag zelf word

Liefs Cynthia

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Cynthia. 

 

 

 

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door mirandaroverts
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

14 juli heb ik de mooiste dag van mijn leven mogen beleven! Mede door Cynthia heb ik mij de hele dag als een prinses gevoeld! Cynthia heeft een goede dosis aan humor, dus erg gezellig was het ook nog eens! Ik zou haar zeker aanraden! 

Lieve Cynthia, dank je wel voor jou bijdrage aan ons huwelijk! Je bent een topper! 

Misbruik rapporteren
Door dimphysmeets
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Cynthia is een echte vaktopper! Super gezellig, heerlijke energie en echt prachtig werk! Ze heeft, samen met Mariska, mij, mijn 4 bruidsmeisjes en mijn bloemenmeisje het haar en de make up verzorgd. We voelden ons stuk voor stuk prachtig en zelverzekerd en dat is terug te zien op de foto's en aan de reacties van iedereen om ons heen! Dikke dikke dankjewel Cynthia! 

Misbruik rapporteren
Door janneke.enthoven
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Cynthia is heel gezellig en vlot, maar luistert vooral goed naar wat je zou willen qua haar en make-up. Ze heeft mij prachtig opgemaakt en mijn haar zat zelfs in de taxi terug nog goed. Ze is ontzettend goed in wat ze doet en daarmee echt een aanrader!

Janneke van der Knaap-Enthoven 

 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na de proefsessie zal ik de factuur naar je sturen. Na 2 weken dient 25% van de factuur te zijn voldaan en de rest voor de uiteindelijke trouwdag.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
Bruidsstyling compleet 295,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
"Elvera: Vorig jaar mei zijn wij getrouwd en Cynthia heeft mijn haar en make-up verzorgd. In één woord: geweldig. Ze dacht continue mee, ook als ik mijn twijfels had hier en daar. Aardig, professioneel, maar vooral oprecht. Een goede proefsessie gehad ook, waarbij ze het ook goed kon vinden met mijn moeder en zus (ook al praatten en vroegen ze veel ;)). Op de ochtend van de dag zelf was ik niet helemaal lekker en daar werkte ze gewoon omheen. Uiteindelijk een mooi resultaat, waar ook anderen zeer over te spreken waren. Dankjewel Cynthia!"
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 2671 EC