Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling

Cynthia van Cynthia Visagie & Haarstyling laat je graag mooier, zelfverzekerder en specialer voelen! Haar passie voor het vak is ook duidelijk te zien in haar creaties!

You are Beautiful, let me make you shine.

Als bruid wil jij;

  • Op je bruiloft er verzorgd, mooi, stralend uitzien en voelen?
  • Een visagist die luistert naar je wensen?
  • Bruidsmake-up en bruidskapsel dat de hele dag perfect blijft zitten?
  • Geen dikke laag make-up
  • De luxe ervaren van een stylist aan huis/ op locatie?
  • Iemand die meedenkt, je helpt en veel ervaring heeft in de trouwbranche?


Dan ben ik jou bruidsstylist!

Met mijn passie voor make-up & haarstyling en jaren ervaring zal ik je bruidsmake-up en bruidskapsel tot in de puntjes verzorgen. Heb je een gevoelige huid? Of zelf niet veel ervaring met make-up? Geen probleem! Ik werk met producten die veel natuurlijke ingrediënten bevatten en vrij zijn van parabenen en parfum. Uiteraard ook dierproefvrij. #make-upstudio

Door de keuze te maken voor een ervaren stylist die bij je aan huis komt, kies je voor een relaxte ontspannen bruidsochtend. Ook doe ik altijd een proefsessie. Tijdens deze sessie maken we het plaatje compleet. Wat heb je aan en wat zijn je wensen. We gaan gelijk aan de slag en maken een blauwdruk zodat je precies weet hoe je eruit gaat zien op je trouwdag.

Tip: Indien mogelijk plan je proefsessie voor je passessie. Zo heb je direct een goed beeld hoe het op de trouwdag zelf word

Liefs Cynthia

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Cynthia. 

 

 

 

 

Bezoeker, laat een review achter over Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 8 reviews
Door maaikeorsel1992
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De zenuwen die ik op onze trouwdag voelde, verdwenen als sneeuw voor de zon toen Cynthia begon met haar werk. De sfeer was zeer ontspannen en erg gezellig. Cynthia is aanwezig met haar humor en haar grappen. Daar kan ik erg goed tegen, zelfde soort humor! Bij de proefsessie was voor mij gelijk duidelijk dat zij het moest worden, Cynthia zou mij kunnen helpen. 

Gedurende de dag veel verschillende complimenten mogen ontvangen over haar en make-up, deze versterkte elkaar en de jurk!

Omdat Cynthia aan huis komt, kon zij ook nog assisteren bij het om doen van de sluier en het perfectioneren van de jurk.

Al met al heb ik de aanwezigheid van Cynthia op de ochtend van mijn bruiloft als zeer prettig ervaren en zou ik haar aan iedereen aanraden. 

Misbruik rapporteren
Door kirsten.van.iersel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Cynthia heeft mij op de vroege ochtend weten om te toveren tot een stralende bruid. Haar rake opmerkingen en grappen zorgden ervoor dat ik mijn zenuwen al snel een beetje vergat. Mijn haar en make-up is, ondanks de emoties en de paar spatten regen, de hele dag mooi blijven zitten! 

Nogmaals bedankt voor alles!

Misbruik rapporteren
Door tanja.blokdijk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige visagie en haarstyling voor mijn bruiloft! 

Ik zag er de hele bruiloft prachtig uit en was er echt helemaal gelukkig mee!! 

Door de leuke en spontane persoonlijkheid ben ik geen moment te zenuwachtig geweest de ochtend van! Fijne gesprekken en altijd een lach. 

Cynthia is een topper en echt een aanrader als visagiste voor je bruiloft.

Ik had mijzelf niet mooier kunnen voelen op mijn grote dag! Cynthia nogmaals bedankt!

Liefs, Tanja Zaaza-Blokdijk 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na de proefsessie zal ik de factuur naar je sturen. Na 2 weken dient 25% van de factuur te zijn voldaan en de rest voor de uiteindelijke trouwdag.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
Bruidsstyling compleet 295,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
"Elvera: Vorig jaar mei zijn wij getrouwd en Cynthia heeft mijn haar en make-up verzorgd. In één woord: geweldig. Ze dacht continue mee, ook als ik mijn twijfels had hier en daar. Aardig, professioneel, maar vooral oprecht. Een goede proefsessie gehad ook, waarbij ze het ook goed kon vinden met mijn moeder en zus (ook al praatten en vroegen ze veel ;)). Op de ochtend van de dag zelf was ik niet helemaal lekker en daar werkte ze gewoon omheen. Uiteindelijk een mooi resultaat, waar ook anderen zeer over te spreken waren. Dankjewel Cynthia!"
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 2671 EC