Mmm... Smullen met rustieke bohemian bruidstaarten!

Inspiratie voor jouw bruidstaart? Op zoek naar de nieuwste trends? Bekijk hier de blog van onze gastblogger Anna Windorpska

  • Bruidstaart
  • Bruiloftstaart
  • Bruidspaar

Trouwen in een ongedwongen, relaxte sfeer, zonder gehaast. Het liefst in het natuur, bijvoorbeeld op een weiland, in een boomgaard, op een boerderij of zelfs in het bos! Zo’n rustieke of bohemian stijl bruiloft vraagt natuurlijk ook om een rustieke bruidstaart. Lees, kijk en word geïnspireerd!

opslaan
Credits: Blueberry Hill Cakes
opslaan
Credits: Brooke Michaelson Photography

Fondant, crème of toch “naked”?

Adverteren

Onze favoriete stijl van rustieke bruidstaarten is een “naked” cake, dus een bruidstaart zonder een jasje van crème of fondant. Het ziet er puur, natuurlijk en vooral heel lekker uit.

Wil je toch een “jasje” op je taart, kun je ook kiezen voor een bruidstaart afgesmeerd met crème. Het ziet er stukje traditioneler uit dan een naked cake, maar is minder strak dan fondant.

Je kunt natuurlijk ook voor een taart bekleed met fondant kiezen – decoreer het dan met natuurlijke kleuren of in een vintage stijl.

opslaan
Credits: Gebakkerij
opslaan
Credits: Brooke Michaelson Photography

“Natuurlijke” decoratie

Je gaat voor een natuurlijke ongedwongen look, dus ook in de decoratie op je bruidstaart moet je dat terug kunnen zien. Kies dus voor vers (seizoens)fruit, verse (eetbare) bloemen of kruiden.

opslaan
Credits: Sugarlips Cakes
opslaan
Credits: Gebakkerij

Bruidstaart met jute en kant

Een van de trends van 2015, bruidstaarten gedecoreerd met jute en kant. Het plaatje wordt helemaal compleet als je jute en kant gebruikt voor de rest van je styling.

Alternatieven voor een traditionele bruidstaart

Houd je niet van taart? Of wil je gewoon iets heel anders dan anders? Kies dan voor een desserttafel vol lekkere vlaai in verschillende smaken, een toren gemaakt van donuts of een “bruidstaart”  van pannenkoeken. Wil je geen zoete bruidstaart? Dan is een kaas bruidstaart een goede optie.

Bekijk “Eye-catcher voor je bruiloft: een desserttafel” om inspiratie te krijgen voor jouw desserttafel.

opslaan
Credits: Simply Perfect Events & Experiences
opslaan
Credits: Jose Villa Photography
opslaan
Credits: One Girl Cookies

Dit artikel is geschreven door gastblogger Anna Windorpska van Gebakkerij. Gebakkerij is gespecialiseerd in het creëren van bijzondere bruidstaarten op maat. Nieuwsgierig? Bezoek de website: www.gebakkerij.nl

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Gebakkerij Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!