Deze cateraars uit Gelderland zorgen voor de beste catering op jouw bruiloft

Geef de bruiloft een overheerlijke, culinaire invulling met de beste cateraars uit Gelderland. Waar wacht je nog op? Lees snel verder!

  • Catering en Banket
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Gelderland

Wanneer het over eten gaat kunnen we met zijn allen best kieskeurig zijn en daar geven wij niemand ongelijk in. Het is heel belangrijk dat jullie niet alleen lekker eten en drinken hebben op de bruiloft, maar ook dat dit allemaal goed geregeld wordt. Om hiervan verzekerd te zijn helpen wij jullie graag een handje verder en daarom hebben wij de beste cateringbedrijven uit Gelderland op een rijtje gezet.

Deze cateraars zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Foto: de Elstar Catering
Foto: de Elstar Catering

De Vliegende IndoBezoek de website

Adverteren

De naam zegt het al de Vliegende Indo zorgt voor het allerlekkerste eten uit de Indonesische keuken. Naast een specialist zijn op het gebied van de Indonesische keuken is Ron ook dol op de Nederlandse keuken. Koken doet hij met heel veel passie en op letterlijk elke plek die jullie maar willen. En ja, ook op een weiland waar nodig! Hij houdt rekening met allerlei soorten diëten en allergieën en kan naast heerlijk eten ook zorgen voor de complete organisatie van de bruiloft.

Foto: de Vliegende IndoNeem nu contact op met de Vliegende Indo!
Foto: de Vliegende Indo
Foto: de Vliegende IndoNeem nu contact op met de Vliegende Indo!
Foto: de Vliegende Indo

Delicatessa FoodBezoek de website

Tessa van Delicatessa Food vindt het heerlijk om eerlijk voor jullie te koken en dit doet zij dan ook met zoveel mogelijk biologische en 95% plantaardige ingrediënten en lokale producten. Pakjes en zakjes komen er bij Tessa niet in. Een specifieke keuken volgt zij niet, maar haar gerechten zijn wel vegetarisch, voedzaam en vullend. Ze laat zich inspireren door gerechten van over de hele wereld en laat jullie graag kennismaken met verschillende culturen.

Foto: Delicatessa FoodNeem nu contact op met Delicatessa Food!
Foto: Delicatessa Food
Foto: Delicatessa FoodNeem nu contact op met Delicatessa Food!
Foto: Delicatessa Food

Bij Jan WillemBezoek de website

Bij Jan Willem is van alle markten thuis. Naast een goede catering kunnen zij jullie ook nog eens een complete trouwlocatie aanbieden. Zij zijn namelijk actief op twee locaties waar jullie huwelijk voltrokken kan worden. Hier kunnen jullie kiezen voor een all-in buffet en als zij all-in zeggen bedoelen ze ook echt onbeperkt! Jullie kunnen er ook voor kiezen om de cateringservice op een andere locatie te huren, waarbij zij naast het heerlijke eten ook nog eens de inrichting uit handen nemen. Uiteraard in de stijl van jullie locatie!

Foto: Bij Jan Willem
Foto: Bij Jan Willem
Foto: Bij Jan Willem
Foto: Bij Jan Willem

De Elstar CateringBezoek de website

Wanneer dit jullie wens is verzorgen ze bij de Elstar Catering niet alleen een heerlijk culinair diner, maar de hele bruiloft. Willen jullie het trouwfeest op een weiland, bij een meer of toch liever in de achtertuin? Dit gaan ze voor jullie regelen. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring en denken graag met jullie mee over de culinaire invulling van jullie trouwdag. Van luxe barbecues tot 5-gangen diners, het is allemaal mogelijk. Daarnaast hebben zij de aankleding en het meubilair dat jullie zoeken voor de bruiloft. Willen jullie een loungeset of toch liever chique sta-tafels? De Elstar Catering helpt graag verder. 

Foto: de Elstar CateringNeem nu contact op met de Elstar Catering!
Foto: de Elstar Catering
Foto: de Elstar CateringNeem nu contact op met de Elstar Catering!
Foto: de Elstar Catering

Delicio Catering & KookstudioBezoek de website

Delicio Catering & Kookstudio staat voor twee dingen: aandacht en goede smaak. Deze twee dingen maken zij waar door goed naar de gasten te luisteren. Ze maken de gerechten dan ook precies naar jullie wens. Naast het zorgen voor verschillende smaaksensaties nemen zij ook andere zorgen van jullie weg. Zo kunnen zij namelijk alles regelen om jullie dag compleet te maken. Ze weten meerdere mooie trouwlocaties te vinden en kunnen ook zorgen voor een partytent of simpelweg gewoon borden en bestek waar nodig. Zij leveren hun diensten niet alleen in Gelderland, maar ook in Flevoland en Overijssel.

Foto: Delicio Catering & KookkunstenNeem nu contact op met Delicio Catering & Kookkunsten!
Foto: Delicio Catering & Kookkunsten
Foto: Delicio Catering & KookkunstenNeem nu contact op met Delicio Catering & Kookkunsten!
Foto: Delicio Catering & Kookkunsten

Hier moet wel iets lekkers tussen zitten! Wij zijn benieuwd welke cateraar jullie voorkeur heeft en wat voor eten jullie de gasten gaan serveren. Nog op zoek naar de beste taartenbakkers uit Gelderland? Bekijk ze hier! Mochten jullie een veganistische bruidstaart willen voor op de bruiloft dan hebben wij hier de beste leveranciers op een rijtje gezet. Als jullie ervoor kiezen om thuis te trouwen moet je rekening houden met de volgende aspecten.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en  Facebook

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!