Dit neem je mee wanneer je de trouwjurk gaat passen!

Al vanaf jongs af aan beeld jij je in hoe je bruiloft zal zijn en wat voor een jurk jij zal dragen. Nu is het moment eindelijk aangebroken dat je hem mag gaan passen! Aangezien je hier al jaren naar uitkijkt wil je natuurlijk dat het precies zo verloopt als jij het altijd gedroomd hebt, maar hoe kan je je hier op voorbereiden? Om jou hier een handje bij te helpen geven wij in dit artikel antwoord op alle vragen die je hebt met betrekking tot de eerste keer dat jij een trouwjurk gaat passen! 

The New Bride
The New Bride

Wie neem je mee? 

Zo een belangrijk moment is er om te delen met mensen die dichtbij je staan. Je bent natuurlijk zelf vrij om te kiezen wie je meeneemt wanneer je de perfecte trouwjurk uit gaat kiezen. De meeste mensen kiezen ervoor om samen met hun (schoon)moeder, zus, vriendinnen en uiteraard bruidsmeisjes te gaan. Probeer het wel een beetje te beperken, aangezien jij de aandacht moet krijgen en een bende aan kakelende vrouwen die niet van jou af moet pakken.

Bron: Shutterstock
Bron: Shutterstock

Doe alvast inspiratie op! 

Probeer van tevoren uit te zoeken wat voor een soort trouwjurk jij zou willen. Wij helpen je gemakkelijk op weg met 5 stappen voor het vinden van de perfecte trouwjurk. Daarnaast kun je Pinterest afstruinen en verschillende bruidsmagazines kopen om een beeld te krijgen van de jurk van jouw dromen! Probeer hier een soort moodboard van samen te stellen die je mee kunt nemen naar de bruidsmodezaak zo krijgen ze daar een beeld van wat jij mooi vindt!

Valkengoed Wedding Fashion
Valkengoed Wedding Fashion

Bedenk wat je uit wilt geven 

Je kunt je wel voorstellen dat het zien van al die mooie trouwjurken ervoor zorgt dat jij neigt ver boven je budget te gaan zitten, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stel van tevoren een duidelijk budget voor jezelf op en houd je hieraan. Het is namelijk heel gemakkelijk om gek te worden op een jurk die je niet kunt betalen!

Weddings Bruidsmode
Weddings Bruidsmode

Bruidskapsel 

Het kan wellicht een beetje overdreven klinken om je bruidskapsel van tevoren uit te kiezen, maar dit kan veel invloed hebben op het model trouwjurk. Weet jij al wat voor een kapsel je wilt? Doe je haar dan alvast op deze manier wanneer je de trouwjurk gaat passen. Zo zie je gelijk hoe het staat en kan je beoordelen wat je ervan vindt!

Bekijk hier de bruidskapsels van 2018!

Foto: Sawyer Baird Photography
Foto: Sawyer Baird Photography

Bruidslingerie

Naast het vinden van een trouwjurk kan je bij de meeste bruidsmodezaken ook terecht voor een mooi, sexy en elegant setje waarmee jij de huwelijksnacht in gaat. Voor het passen van de trouwjurk is het echter verstandig om voor neutraal ondergoed te kiezen. Denk hierbij aan een effen huidkleurige onderkant en een huidkleurige bh met verstelbare bandjes. Op deze manier kun je ze verstellen voor de trouwjurk die je gaat passen.

Foto: Claire Pettibone
Foto: Claire Pettibone

Bruidsschoenen

Heb jij de bruidsschoenen al binnen, omdat je tijdens het plannen verliefd bent geworden op een paar? Neem deze dan mee naar de zaak! Zo kun je kijken hoe ze bij je jurk passen en op die manier de outfit af maken.

Foto: Fischer Fotografie
Foto: Fischer Fotografie

Uiteindelijk willen wij aanraden om zoveel mogelijk mee te nemen wat je al hebt. Op deze manier krijgen de adviseuses een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw wensen en kunnen ze jou gemakkelijk helpen met het uitzoeken van de perfecte trouwjurk. Vertrouw altijd op hun advies, ook wanneer zij andere modellen aanraden dan jij in gedachte had. Zij weten namelijk welk model het beste bij welk figuur past. Namens Zankyou willen wij je heel veel plezier wensen met het passen van de trouwjurk het is namelijk een moment om nooit meer te vergeten!

Voor alle hulp omtrent jouw bruiloft volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Style 8942. Credits: Justin Alexander
Jouw romantische én elegante droomjurk vind je in de collectie van Justin Alexander voor 2018!
Ontdek de nieuwe collectie van Justin Alexander voor 2018. Sensuele trouwjurken voor de elegante bruid!
Foto: Mon et Mine Photography
2018 komt eraan en dit zijn de trouwbeurzen die je niet mag missen!
Wij hebben een overzicht gemaakt voor de trouwbeurzen van 2018 die je absoluut niet mag missen! Bekijk ze hier en maak er een heerlijke dag vol liefde van samen met je verloofde.
Credits: Sweetheart
Sweetheart 2018: een nieuwe collectie voor de romantische bruid
Jij zult er fantastisch uit zien in één van deze Sweetheart jurken. Deze collectie combineert de nieuwste trends moeiteloos met klassieke vormen.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie