Mis deze prachtige bruidsboeketten met pioenrozen niet! Wij zijn verliefd!

Een van de populairste type boeketten van komend seizoen is zonder twijfel een trouwboeket met pioenrozen. In deze galerij laten wij je de mooiste combinaties zien.

  • Bruidsboeket
  • Aanbeveling
  • Bruid

Het is niets raars dat de accessoires van bruiden elke keer meer en meer tot het minimum worden teruggebracht. Het minimalisme is namelijk steeds populairder aan het worden, ook onder de bruiden! Maar wat is een bruidsjurk zonder accessoire? De bruidsjurk van 2019 is natuurlijk een fundamenteel onderdeel van jouw bruidslook, maar vanwege de maagdelijk witte kleur nodigt een trouwjurk juist perfect uit om het met de mooiste gekleurde details te combineren. Je kunt kleurige schoenen, sieraden of bloemstukken toevoegen om net die extra touch te geven. Trouwboeketten met kleur is dé manier om het minimalisme te behouden, maar toch een finishing touch te geven aan jouw look.

Adverteren

Een van de populairste type boeketten van komend seizoen is zonder twijfel een trouwboeket met pioenrozen. In deze galerij laten wij je de mooiste combinaties zien. Ga voor een prachtig boeket met pioenrozen en maak je look af! Pioenrozen zijn erg elegant en delicaat en bovendien gaan ze perfect samen met welke stijl dan ook. Er zijn witte pioenrozen te vinden die perfect staan bij jurken die al veel details hebben zoals jurken met kant en kralen. Bruidsboeketten met pioenrozen en lavendel symboliseren bovendien puurheid en een lang leven.

Als je een simpele witte jurk hebt en juist graag een vleugje kleur toevoegt, dan zijn pioenrozen met roze en oranje tinten prachtig. Het geeft net dat beetje extra’s aan je look.

De meest prachtige bloemen op basis van de trends van 2019 vind je in deze galerij! Wij kunnen niet kiezen, en willen ze echt allemaal!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Pinterest!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Mis deze prachtige bruidsboeketten met pioenrozen niet! Wij zijn verliefd!