Dit zijn de trends voor het bruidsboeket in 2018!

Gaan jullie bij het plannen van de bruiloft helemaal mee in de nieuwste trends en weet je niet welk bruidsboeket je moet kiezen? Dan helpen wij je graag door middel van de trends voor het bruidsboeket in 2018!

  • Bruidsboeket
  • Adviseren
  • Bruid

Het kiezen van een bruidsboeket is wederom een lastige beslissing die jij moet maken op weg naar de grote dag. Het moet passen bij jouw jurk, het thema van de bruiloft en je moet het, niet geheel onbelangrijk, een mooi boeket vinden. Daarnaast is het ook wel leuk als het boeket een beetje van deze tijd is. Aangezien er zoveel elementen zijn waar je rekening mee moet houden helpen wij je graag op weg met de zoektocht naar een bruidsboeket door met de trends omtrent het bruidsboeket voor 2018 te komen!

opslaanCredits: De Bloemenkeuken
Vintage Winter Wedding Styled Shoot. Credits: De Bloemenkeuken

Koper 

Adverteren

Koper is het rosé goud van 2018. Waar wij vorig jaar geobsedeerd waren van deze mooie metallic, zien we dat koper dit jaar de show gaat stelen. Het mooie is dat dit metaal voor allerlei soorten bruiloften kan worden gebruikt: gepolijst koper oogt luxe en elegant, terwijl mat koper juist perfect past bij een vintage of rustieke bruiloft. Een koper detail in jouw bruidsboeket is daarom precies wat je wilt op jouw bruiloft!

opslaan
Credits: Anne Zwart photography

Een ultra violet bruidsboeket

Als jullie helemaal mee willen gaan met de trends van het komende jaar dan is dé modekleur van het jaar jullie vast niet ontgaan. Volgens de experts van het Pantone Colour Institute is ultra violet namelijk dé modekleur van het jaar. Veel bruidsparen laten zich inspireren door deze prachtige kleur en laten we eerlijk zijn, wij geven ze geen ongelijk! Als jullie net als wij gek zijn op deze prachtige kleur, vergeet dan niet deze galerij met ideeën voor het verwerken van deze kleur in jullie bruiloft te bekijken.

opslaan
Credits: Lauren Fair Photography

Bold flowers 

Ook de bold flowers komen dit jaar weer terug. Vanaf 2015 was de pasteltint heel erg opkomend op het gebied van bruiloften en bruidsboeketten. In 2018 wordt een terugkeer van de sterkere kleuren verwacht. Deze sterke kleur in combinatie met een mooie dahliabloem of pioenroos is precies waarmee jouw bruidsboeket op zal vallen.

opslaanCredits: Jenny Smith &Co Photography
Credits: Jenny Smith &Co Photography

Boeketten met één kleur 

Het is natuurlijk prachtig om veel verschillende kleuren in jouw bruidsboeket terug te laten komen, maar het is ook een mooi idee om hier één geheel van te maken. Denk bijvoorbeeld aan een bruidsboeket die geheel in het blauw is. Dit valt op, is bijzonder en maakt een sterke indruk. Als jij deze kleur dan ook nog eens terug laat komen in de aankleding van jullie bruiloft ben je helemaal in stijl!

Al jouw wensen voor het bruidsboeket werkelijkheid zien worden? Neem contact op met Elvira van de bloemenkeuken!

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vetplantjes 

Zoals we al zagen in de top 10 trouwtrends voor 2018 zijn vetplantjes weer terug van weggeweest in 2018. Ze zijn hip, stoer en vergaan niet! Als jullie ervoor kiezen om in het decoreren van de bruiloft gebruik te maken van vetplantjes, moet je zeker overwegen om deze mee te nemen in je bruidsboeket. Ze geven je bruiloft een frisse sfeer en zorgen voor veel groen! 

opslaanCredits: De Bloemenkeuken
Credits: De Bloemenkeuken

Bloemenaccessoires 

Helemaal van deze tijd zijn de bloemen accessoires. Hoe tof is het als je elementen van jouw bruidsboeket terug laat komen in de accessoires die je draagt op de grote dag!? De bloemenkronen kennen we natuurlijk allemaal al een tijdje en zijn ook vaak gezien op festivals, maar bloemen tiara’s en bloemenarmbanden zijn een geheel nieuwe variatie op de bloemenaccessoires. Dit is nog totaal onbekend bij de meeste bruiden, dus zet de trend door de show te stelen met jouw eigen bloemen tiara of bloemenarmband!

opslaanCredits: Lauren Fair Photography
Credits: Lauren Fair Photography

Na het lezen van deze trends kunnen wij niet wachten om zelf een bruidsboeket uit te kiezen. Voor jou gemak hebben wij hier alvast een selectie van de mooiste bruidsboeketten gemaakt. Eat your heart out en laat je inspireren!

Voor meer prachtige bruidsboeketten, te gekke win acties en inspiratie volg je ons  op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

De bloemenkeuken Bruidsboeketten
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!