Spectaculaire tweedelige trouwjurken: Origineel en superelegant!

Bekijk deze tweedelige trouwjurken. Anders: niet minder elegant, maar wel extra origineel! Ontdek deze prachtige trouwjurken!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling

Als jij de komende maanden gaat trouwen, en iets anders wil dan de klassieke trouwjurken voor 2020, dan is dit jouw galerij. Ga voor een originele en net iets andere look, en bekijk deze tweedelige trouwjurken. Anders, niet minder elegant, maar wel extra origineel!  Ontdek deze prachtige trouwjurken en kies jouw favoriet!

Adverteren

Alles wat met trouwen te maken heeft is veranderlijk en de afgelopen jaren zien we telkens nieuwe trends opkomen. Ook de trouwjurken zijn elk seizoen anders en de trouwjurken voor 2020 zijn hipper dan ooit, en verbluffend mooi. Elke keer meer zien we de tweedelige trouwjurken terugkomen. Beetje bij beetje nemen ze een grotere plek in in de bruidsmodewereld, en wij zijn hier superblij mee, want my oh my, wat zijn ze bijzonder!

Een van de designers die begon met tweedelige trouwjurken is het Franse label Laure de Sagazan. Al snel volgden andere merken als Rosa ClaráDe tweedelige trouwjurken werden steeds uitgebreider. Ze gingen van een losse rok en top, naar een blouse en pantalon, een driedelig pak en zelfs catsuits!

Het aanbod in de two piece wedding dresses is enorm, en zal zelfs de meest traditionele bruiden doen watertanden. Ontdek in deze galerij de mooiste tweedelige jurken en stijl ze af tot perfectie!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Spectaculaire tweedelige trouwjurken: Origineel en superelegant!