Vintage bruidstaarten voor jouw ultieme vintage bruiloft!

DE trend van nu: Vintage bruidstaarten. Trek het thema door in de bruidstaart voor een ultieme vintage bruiloft!

  • Bruidstaart
  • Aanbeveling
  • Bruiloftstaart
  • Vintage

Voor als het je nog niet was opgevallen – vintage bruiloften zijn hélemaal in! Daar hoort natuurlijk ook een bijpassende bruidstaart bij. In deze galerij nemen we jullie mee in de allermooiste en bijzondere vintage bruidstaarten waarvan je mond gegarandeerd open zal vallen.

Adverteren

De bruidstaart is een erg belangrijk onderdeel van de bruiloft. Ga je voor iets groots of wat subtieler? Hoe trek je het thema van je bruiloft door in het ontwerp van je taart? En voor welke kleuren kies je? Natuurlijk wil je dat de bruidstaart matcht met de gehele bruiloft. Daarom is het goed om te kijken naar de kleuren van het decor dat je op je bruiloft zult hebben. Met een vintage bruiloft zit je als snel bij lichte en zachte pastelkleuren. Deze kleuren komen dan ook vaak terug in bruidstaarten in 2020.

Vintage bruiloften worden steeds populairder en dit zorgt voor een enorme trend in bruidstaarten; de vintage bruidstaart! ”Less is more” is dan ook een erg toepasselijke uitspraak bij deze trend. Bekijk deze galerij vol vintage bruidstaarten en laat je inspireren voor jouw ultieme droombruiloft!

Houd jij van zoetigheid en klinkt alleen een bruidstaart niet genoeg? Bekijk dan ook eens de opties voor een candy bar op je bruiloft! Tevens een erg leuk idee voor de kinderen op een bruiloft

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Perfect Pastry Taart en Zoetigheid
Sjurlie Bruidsfotografie Trouwfotografen
It's Your Cake Taart en Zoetigheid
LoveLicious Cakes Taart en Zoetigheid

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Vintage bruidstaarten voor jouw ultieme vintage bruiloft!