Een candybar op je bruiloft: het zoetste hoekje van jouw grote dag!

Doe nu inspiratie op voor een unieke candybar op jouw bruiloft en creëer daarmee een super zoete beleving voor jouw gasten!

  • Catering en Banket
  • International

De laatste jaren is het een must geworden op bruiloften: een candybar. Elk zichzelf respecterende bruiloft heeft het: de heerlijke tafel met alle soorten zoetigheden die je maar kunt bedenken!

Adverteren

Deze zoete tafel wordt vaak in de feestruimte geplaatst en dient als snack voor bij de drankjes. Ideaal voor degenen die na het diner toch weer een beetje trek hebben en een bodempje willen creëren om door te gaan met het feest.

En naast het feit dat snoep gewoon heel lekker is, is een candybar natuurlijk ook ongelooflijk aantrekkelijk om te zien. Een goed ingerichte candybar is een lust voor het oog dankzij de mooie kleuren van het snoepgoed en de verpakkingen. Om het helemaal af te maken ga je voor snoepgoed dat qua kleur goed bij de rest van de bruiloft past. Als je bijvoorbeeld veel roze decoraties hebt, ga dan voor snoepgoed in roze tonen, superzoet om te zien en om je vingers bij af te likken! Je kunt het snoepgoed zelfs gebruiken voor in je decoratie door het bijvoorbeeld op te hangen. (Voor meer inspirerende decoraties aan het plafond klik hier).

Om het snoep goed uit te laten komen leg je de zoetigheid in kristallen schalen van verschillende groottes en kleuren, wat voor een speels effect zorgt. De tafel kun je verder aankleden met andere decoraties. Bijvoorbeeld met jacquard of damast printen. Ga voor schoolborden, grote letters en lichten… de mogelijkheden zijn eindeloos! De candybar tafels worden meestal gedecoreerd met vrolijke versiering, passend bij het gevoel dat snoep oproept. Vintage elementen, vaten, houten kistjes, fruitkistjes, bloemen en slingers, het mag een op en top feestelijke tafel worden!

Bekijk deze galerij en zie hoe je je candybar voor de bruiloft tot het nieuwe centrepiece maakt!

Volg ons op FacebookInstagram & Pinterest om nooit meer wat te missen!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Een candybar op je bruiloft: het zoetste hoekje van jouw grote dag!