MET Gala 2019: Katy Perry, Harry Styles of Kim Kardashian, wie straalde er het meest op de grote avond van de mode?

Mis de meest bijzondere looks van het MET Gala niet; Zou jij het aandurven om zoiets als dit te dragen op een evenement?

  • Events
  • International

De modewereld had afgelopen maandagavond haar blikken gericht op het MET Gala, ongetwijfeld een van de belangrijkste evenementen in de mode-industrie. In het Metropolitan Museum of Art in New York kwamen opnieuw sterren uit de bioscoop, muziek, televisie en mode samen; een ruimte waarin conceptuele mode wordt gecombineerd met extravagantie. Dit alles volgens de dresscode van dit jaar;  ‘Camp, fashion notes‘.

Adverteren

Bij dit thema, waar excentrieke en overdreven outfits centraal staan, was het niet moeilijk om spectaculaire en onvoorstelbare outfits te verwachten, waar de creativiteit van de grote merken zoals Moschino, Versace, Giambatista Valli, Dior en Gucci, onder andere schitterden bij de beroemdheden die deze feestjurken op de rode loper droegen.

Maar wie straalde er het meest tijdens het MET Gala? Het valt niet te ontkennen dat een was Lady Gaga, gastvrouw van het evenement die bij haar aankomst  blikken ving toen ze aankwam in haar volumineuze fuchsia-jurk. Katy Perry nam het ‘Camp’ concept zeer serieus en kwam aan in een Moschino jurk in de vorm van een kandelaar.

Ook populair waren de jurken met print en creaties met levendige en metallic tinten. Dit natuurlijk in combinatie met indrukwekkende accessoires. Celine Dion was gekleed in Oscar de la Renta, Kim Kardashian liet haar rondingen zien in een Thierry Mugler, in een jurk met kristallen tranen. Verder waren de zusters Kylie en Kendall Jenner gekleed als twee seksbommen in Versace. Zangeres Dua Lipa droeg een gedrukt ontwerp, die er prachtig uitzag met haar volumineuze kapsel, en Gwen Stefani en Emily Blunt gingen voor een Jeremy Scott en een Michael Kors creatie.

Ook koppels betoverden het MET-tapijt. Zo straalden Miley Cyrus en Liam Hemsworth in Saint Laurent, kozen Priyanka Chopra en Nick Jonas voor Dior, en gingen Jennifer Lopez en Alex Rodriguez gekleed in Tom Ford. En pasgetrouwde Sophie Turner en Joe Jonas, kwamen in Louis Vuitton-ontwerpen aan.

En wat de mannen betreft; Zanger Harry Styles ging voor transparant, oorbellen en zelfs hakken waardoor hij een totale Gucci-look kreeg. Een riskante look die laat zien dat fashion geen grenzen kent. En Jared Leto, met een ontwerp uit hetzelfde huis, kwam aan met zijn eigen hoofd. Mis de meest verrassende looks op het MET Gala niet. Zou jij het aandurven om zoiets als dit te dragen op een evenement?

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

MET Gala 2019: Katy Perry, Harry Styles of Kim Kardashian, wie straalde er het meest op de grote avond van de mode?