Jenny Packham bruidsjurken 2019. Ontwerpen vol leven om op je grote dag te schitteren!

Maximale toewijding in de kleinste details in de nieuwe collectie bruidsjurken Jenny Packham 2019. Ontdek het hier!

  • Trouwjurk stijlen
  • 2019
  • Jenny Packham

Als er in de bruidswereld een merk is die de betekenis van de romantische stijl perfect tot leven kan brengen in haar ontwerpen dan is dat ontwerper Jenny Packham wel. De Britse ontwerper benadrukt een van de beste modemerken voor bruiden met uitzonderlijke details! Mis in deze galerij de nieuwe collectie bruidsjurken Jenny Packham 2019 niet en geniet van de show vol met elegante designs.

Als je op zoek bent naar de perfecte trouwjurk, is Jenny Packham meer dan geschikt met haar ​​collectie. Van transparante trouwjurken, versieringen met de beste pailletten (die je laten stralen met je eigen licht) tot aan jurken met tulles, organza en fijne kant. Alles wordt gecombineerd om te voldoen aan de meest elegante outfits. De details in taille, schouders, zilveren geborduurde bies, verzameld in de taille en halter halslijn jurken die de schouders bloot geven, geven de bruid een zeer sensuele touch. In andere woorden designs die je absoluut niet mag missen! 

Ontdek de hele collectie en kies voor Jenny Packham 2019. Je zult de meest verfijnde bruid zijn!

Krijg je geen genoeg van de nieuwste trends? Bekijk dan ook de ontwerpen van Carolina Herrera 2019 of Modeca 2019Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!