Zankyou Moederdag Winactie: maak kans op dit geweldige Moederdag pakket voor jouw mama!

10 mei 2020 is de dag dat je jouw mama extra in het zonnetje zet! Doe nu mee aan de speciale Moederdag actie en maak kans op dit fantastische Moederdag pakket!

Zankyou Moederdag Winactie: maak kans op dit geweldige Moederdag pakket voor jouw mama!
  • Events

Moederdag, dé dag om jouw lieve mama nog eens extra te verwennen! Daarom kun je bij Zankyou van 6 mei 2020 vanaf 12:00 uur tot 7 mei 2020 tot 12:00 uur kans maken om het te gekke Moederdag prijzenpakket te winnen! Alle prijzen worden weggegeven op ons Instagram kanaal – dus zorg ervoor dat je ons volgt!

Deze winactie is gesloten.

Prijzen van de Zankyou Moederdag 2020 winactie

Familie fotoshoot of generatie fotoshoot – Sannaz Photography

Adverteren

Fotosessie inclusief 10 foto’s naar eigen keuze geselecteerd. Mogelijkheid om extra foto’s bij te kopen. Voorwaarden voor de fotosessie: Locatie Zoetermeer en omgeving. De winnaar ontvangt een waardebon twv 199 euro! 

Trouwbedankjes met bloemzaadjes – Thankz Wedding gifts

50 trouwbedankjes met bloemzaadjes naar keuze. De winnaar ontvangt de 50 trouwbedankjes twv 89,50 euro inclusief gratis verzending! 

Moederdag Giftbox – Wishes & Vows

Goed gevulde giftbox met de leukste items van diverse gave shops, met een vrouwelijke, elegante en praktische uitstraling. Mogelijkheid tot persoonlijke bericht op kaartje bij de giftbox te schrijven. De winnaar ontvangt een giftbox twv 35 euro inclusief verzending!

Heel veel succes!

Deze acties worden aangeboden door de leveranciers vermeld bij de winactie en deze acties worden op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram of geassocieerde partijen. Door mee te doen met één of meerdere van deze winacties bevestig je dat je 18 jaar of ouder én woonachtig in Nederland bent, dat je Instagram ontheft uit alle verantwoordelijkheid en dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Instagram, Zankyou Ventures S.L. en van deze winactie. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Winactie sluit 24 uur na publicatie op www.instagram.com/zankyounederland. De winnaar wordt willekeurig gekozen en bekend gemaakt binnen 1 werkdag (Spanje) na het sluiten van de winactie. De winnaar heeft 1 natuurlijke dag om zijn of haar prijs te claimen. Het bedrijf dat de prijs beschikbaar stelt, is volledig verantwoordelijk voor het feit dat de willekeurig gekozen winnaar de prijs in goede orde ontvangt en/of hier gebruik van mag maken, Zankyou Ventures S.L. kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. De persoonlijke gegevens die door een gebruiker worden verstrekt, worden opgenomen in een gegevensbestand dat word beheerd door Zankyou Ventures SL, bedrijf gevestigd in Madrid, Camino Fuente de la Mora 9, 28050. Ze worden vertrouwelijk behandeld aan de hand van onze privacyregeling en in overeenstemming met de bepalingen van organieke wet 15/1999 van 13 december, waardoor gebruikers deze kunnen inzien, aanpassen en laten verwijderen. Gegevens worden uitsluitend gedeeld met de leverancier die de actie aanbiedt. Gebruikers kunnen verzet uitoefenen door contact op te nemen met: help @ zankyou.com. Help ons deze gegevens up-to-date te houden door wijzigingen door te geven.

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Thankz Cadeaus
Sannaz Photography Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!