EUROPEAN BRIDAL WEEK in Essen opent haar deuren van 16 tot 18 mei 2020

DeEUROPEAN BRIDAL WEEK 2020 gaat van 16 tot 18 mei van start! Met 425 topmerken is het de grootste bruidsmode beurs van Noord-Europa en een must-visit voor leveranciers uit de bruidsmode branche.

  • Events
  • International
  • Bridal week

De trouwdag is één van de mooiste én belangrijkste dagen in het leven van bruidsparen. Als leverancier is het jouw taak om deze dag zo perfect mogelijk te laten verlopen voor je bruidsparen en daarom mag je een bezoek aan de belangrijkste internationale bruidsmode beurs zeker niet missen. Verheug je op exclusieve high-class merken, eerste klas Fashion Shows en de nieuwste collecties van wereldberoemde ontwerpers én nieuw talent. Tijdens de European Bridal Week 2020 krijg je de unieke kans om nieuwe contacten te leggen, je te laten inspireren door de laatste trends & designs én deel uit te maken van de mooiste vakbeurs van het jaar!

opslaanEuropean Bridal Week 2020 Essen Meer lezen “European Bridal Week 2020 Essen ”
European Bridal Week 2020
Adverteren

Om veiligheidsredenen heeft de organisator United Fair BV de jaarlijkse European Bridal Week uitgesteld naar  16 tot 18 mei 2020. Hiermee reageert hij op de onlangs aangekondigde aanbevelingen van de federale regering. Toch hoeft niemand zijn favoriete trouwbeurs te missen! Inschrijvingen blijven geldig en online inschrijvingen zijn nog steeds mogelijk. Je kunt dus blijven uitkijken naar de nieuwste collecties luxe merken en eersteklas modeshows!

Messe in Essen: de perfecte locatie!

De stad Essen ligt in het hart van het Rijn-Ruhrgebied in het westen van Duitsland en behoort tot de top tien van handelsbeurzen in de deelstaat. Met een uitstekende verbinding naar de nabijgelegen luchthaven in Düsseldorf, de snelweg en het treinstation, biedt het de perfecte verbinding voor de grootste bruidsmodebeurs in Noord-Europa. Beursbezoekers en standhouders kunnen gebruik maken van de shuttlebusservice vanaf de luchthaven en de hotels die samenwerken met de beurs, zodat je zorgeloos en milieuvriendelijk kunt reizen naar de European Bridal Week!

opslaan
Foto: European Bridal Week

Exclusieve labels van over de hele wereld 

Bij een bezoek aan de European Bridal Week 2020, kun je jezelf al verheugen op meer dan 425 exclusieve modelabels van over de hele wereld. Eersteklas merken zoals Cymbeline, Victoria & Vincent, Mon Cheri, Afrodyta en nog vele anderen presenteren exclusief voor jou hun nieuwste collecties voor het komende seizoen en maken nieuwe statements voor de trends van 2020. Laat je inspireren door glinsterende, glamoureuze en luxe stoffen, zoals tule, chiffon en kant én maak deel uit van de belangrijkste vakbeurs voor bruids-, avond- en herenmode. Want de mannen tellen ook mee tijdens dit evenement! Wereldberoemde merken zoals Luigi Convertini Couture mogen op deze beurs niet ontbreken en presenteren de nieuwe trends voor de bruidegom voor 2020 met modieuze snitten, nauwsluitende vesten en jasjes, evenals conische broeken.

opslaan
Foto: European Bridal Week

Drie dagen vol inspiratie

Zet 16 tot 18 mei 2020 NU in je agenda en bereid je voor op drie spannende dagen vol nieuwe kansen en indrukken. Voor de beurs kun je het beste bedenken welke standhouders en merken je graag zou willen bezoeken. We raden je aan om vooraf een afspraak te maken met de standhouders en ontwerpers van jouw keuze, want merken zoals Justin Alexander zijn niet altijd makkelijk te bereiken. Bewonder de toonaangevende trends op de European Bridal Week 2020 met een glas champagne en snacks en geniet van de spectaculaire modeshows met de mooiste modellen voor in jouw bruidsboetiek!

opslaan
Foto: European Bridal Week

Hebben we je interesse gewekt? Wacht dan niet langer en bestel je ticket vandaag nog eenvoudig via de online registratie. Voor vragen of suggesties neem dan contact op met: siegrid@europeanbridalweek.com

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!