Trouwbeleving: een trouwbeurs, maar dan anders!

Bezoek een trouwbeurs van Trouwbeleving en krijg een echt beeld van hoe jullie grote dag zou kunnen zijn: met de beste trouwleveranciers uit de omgeving op een compleet gestylede trouwlocatie bij jou in de buurt!

Trouwbeleving: een trouwbeurs, maar dan anders!
Trouwbeleving. Foto: Stories by Josan
  • Events
  • Zk Events
  • Nederland

Bij de trouwbeurzen van Trouwbeleving kunnen jullie volop inspiratie opdoen voor jullie bruiloft. Maar verwacht geen traditionele trouwbeurs: de trouwbeurzen van Trouwbeleving zijn anders, maar vooral veel leuker! De trouwbeurzen van Trouwbeleving zorgen ervoor dat jullie een goed beeld zullen krijgen van hoe jullie eigen trouwdag eruit zou kunnen zien. En, het allerleukste: de toegang is helemaal gratis!

Lees snel verder voor meer informatie over deze inspirerende trouwbeurzen. 

opslaan
Trouwbeleving. Foto: Stories by Josan
Adverteren

Bij een trouwbeurs van Trouwbeleving, draait alles om het ¨beleven¨ van wat jullie grote dag zou kunnen zijn. Op een Trouwbeleving trouwbeurs bezoeken jullie een prachtige trouwlocatie die helemaal in stijl is aangekleed. Hierdoor hebben jullie meteen een goed beeld van hoe jullie eigen bruiloft eruit zou kunnen zien. Daarnaast is er op de beurs ook een selectie van verschillende betrouwbare trouwleveranciers uit de regio aanwezig. Dus, of jullie nu nog op zoek zijn naar de perfecte trouwjurk, een bruidsfotograaf die helemaal bij jullie past, mooie bruidsbloemen voor de weddingstyling of een hippe photobooth; je vind ze allemaal op Trouwbeleving.
Wat wij zo leuk vinden aan de evenementen van Trouwbeleving is dat er op iedere beurs een real life trouwceremonie georganiseerd wordt. Dit maakt de beleving van een trouwdag compleet!

opslaan
Trouwbeleving. Foto: Stories by Josan

Extra leuk om te weten: de events zijn gratis te bezoeken en jullie krijgen ook een goed gevulde goodiebag mee. Hoe tof is dat? Op de website van Trouwbeleving vind je een overzicht van alle beurzen die zij de komende tijd organiseren. Zeker weten dat er een evenement tussen zit dat binnenkort bij jou in de buurt gaat plaatsvinden! Om een Trouwbeleving beurs te bezoeken, is het enige wat je hoeft te doen jezelf aanmelden via de Trouwbeleving website! 

Meld jij je aan voor het Trouwbeleving XL evenement in Veghel op 29 september? Dan maak jij ook nog eens kans om een bruiloftadviesgesprek te winnen met Nikki de Lang, dé weddingplanner en organisator van Trouwbeleving. Meld je aan voor Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel 2019

opslaan
Trouwbeleving. Foto: Stories by Josan

Benieuwd naar hoe zo´n trouwbeurs van Trouwbeleving er uit ziet? Bekijk hieronder de sfeerimpressie:

Welke trouwbeurs van Trouwbeleving ga jij dit jaar bezoeken?

Voor meer informatie over aankomende trouwbeurzen, verwijzen wij je graag naar onze Zankyou trouwbeurs agenda met de beste tips in jouw regio!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!