Valmont Barcelona Bridal Fashion Week 2020 is hier!

Eindelijk komt de belangrijkste Bridal Fashion Show eraan en worden de collecties van 24 internationale merken gepresenteerd. Wij vertellen je er alles over!

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week 2020 is hier!
Barcelona Bridal Week
  • Events
  • International
  • Bridal week

Het jaar 2020 werd getroffen door COVID-19 en vele evenementen over de hele wereld moesten worden afgelast, waaronder de belangrijkste bruidsshow in de internationale bruiloftwereld, zoals de Valmont Barcelona Bridal Week. Maar we zijn erg blij om te kunnen vertellen dat de Bridal Fashion Week 2020 zal worden gevierd van 18 tot 22 september. Met talloze presentaties van de nieuwste collecties van 24 grote bruidsmerken voor 2021. De Valmont Barcelona Bridal Fashion Week vindt zichzelf opnieuw uit om de bruidsmode-industrie te heropstarten met haar 30e editie.

Adverteren

Deze bruidsmodeshow heeft zowel nationaal als internationaal een grote bekendheid en zal dit jaar plaatsvinden in een digitaal formaat, waarbij wordt ingezet op innovatie in de bruidssector. Het is een feit dat deze beurs een professionele meet &  greet is, waar je de meest bekende merken in binnen- en buitenland kunt zien (meer dan de helft is internationaal) en dat de bruidsmode nóg sterker verbonden is met mode, omdat de voorstellen van de beurs beide sectoren samenbrengen.

Hoe je de modeshows van de VBBFW2020 kunt bekijken

Ondanks de situatie die we hebben moeten doormaken en het feit dat deze modeshow dit jaar een ander concept heeft, wordt nog een jaar benoemd als het belangrijkste ontmoetingspunt van de bruidsindustrie ter wereld. De shows worden voor het eerst uitgezonden en zijn te zien via de VBBFW App, een digitaal platform waarmee veel meer mensen kunnen worden bereikt, niet alleen klanten maar ook toekomstige bruiden en modeliefhebbers in het algemeen.

Het nieuwe digitale platform is ontworpen om netwerken en zakelijke kansen te bevorderen tussen merken, inkopers, branche-exploitanten, communicatieprofessionals, weddingplanners en natuurlijk toekomstige bruiden. De app is nu beschikbaar om te downloaden, zodat je kunt genieten van alle content die ze aanbieden en kunt communiceren met de merken vanaf elk apparaat en vanaf elke plek ter wereld. Zankyou klanten kunnen deze app ook gratis gebruiken!

opslaanmodelo desfilando con un vestido de novia en la barcelona bridal week 2020
Foto: Barcelona Bridal Week

Nationale en internationale merken

Als er iets is dat deze modeshow kenmerkt, dan is het wel dat het altijd lukt om de belangrijkste nationale en internationale bruidsmode merken in dezelfde ruimte samen te brengen. Een van de firma’s die geen enkel jaar aan de show ontbreekt en die zonder twijfel één van de wereldwijd meest bekende merken is Pronovias met haar nieuwe 2021 collectie. Er zullen ook andere merken van de Pronovias group aanwezig zijn, zoals Nicole Milano en House of St. Patrick.

Spaanse bruidsmodemerken zullen ook hun nieuwste collecties laten zien, zoals Jesús Peiró, Yolancris, Sophie et Voilà, Isabel Sanchís en Higar Novias. Dit jaar is er een grote aanwezigheid van internationale merken zoals de Koreaanse firma Vestal, The Atelier, de Maleisische firma onder leiding van Jimmy Choo, Flora (Israël), de Franse firma Cymbeline, Demetrios en Yumi Katsura (Verenigde Staten), Marylise & Rembo Styling (België) en de Italiaanse firma’s Valentini, Bellantuono en Amelia Casablanca. Ook opkomende nieuwe talenten zoals Lorena Panea, Olga Macià, Léonie Bridal en Poesie Sposa zullen aanwezig zijn.

Verrassend is dat de Italiaanse firma Antonio Riva exclusief voor dit evenement de deuren van haar ‘maison’ opent en haar nieuwe collectie 2021 presenteert.

Nieuwigheden dit jaar: Digital Experience

Dit jaar zal er geen publiek zijn, maar veel meer mensen zullen vanuit thuis het prachtige podium van de catwalk van het bekende theatergezelschap La Fura dels Baus kunnen zien en dat zal via de VBBFW App worden uitgezonden. De catwalk wordt daarmee het grootste internationale portaal van de bruidsmode en zorgt voor een revolutie in het marktlandschap.

opslaanapp barcelona bridal week 2020 desfiles en directo
Credits: Valmont Barcelona Bridal Week 2020

Een andere nieuwtje is dat merken en inkopers voor het eerst toegang krijgen tot de meningen en voorkeuren van de toekomstige bruiden die worden uitgenodigd om van de shows te genieten en zo relevante informatie voor hun bedrijf te krijgen, zowel op het niveau van de aankoop als de productie. Volgens de directeur van de VBBFW, Estermaria Laruccia, “We willen in deze editie, door middel van technologie, dichter bij alle operators en ook bij het uiteindelijke publiek komen, om zo de grenzen te verleggen en professionals en toekomstige bruiden van over de hele wereld niet alleen het laatste nieuws van de sector te bieden, maar ook het talent, de creativiteit en het design dat bruidsmode beweegt”.

Zoals je kunt zien, zit deze editie vol met nieuwe functies en met een geweldige digitaal platform die het mogelijk zal maken om veel meer publiek te bereiken dat in staat zal zijn om live te genieten van de prachtige modeshows van de belangrijkste bedrijven op internationaal niveau. Mis de Barcelona Bridal Week niet van 18 tot 22 september met de nieuwe collecties voor 2021!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!