Trouwbeurs: Verliefd & Verloofd 2019!

Op 9 en 10 november 2019 wordt de tweede editie van de Verliefd & Verloofd trouwbeurs georganiseerd. Een unieke trouwbeurs voor aanstaande bruidsparen!

  • Events

Na een geslaagde eerste editie in 2018  organiseert Verliefd & Verloofd op 9 en 10 november 2019 de tweede editie van de trouwbeurs in De Oude Suikerfabriek in  Groningen.

Een inspirerende beurs én trouwbeleving op een unieke locatie!

opslaanFoto: Verliefd & Verloofd
Foto: Verliefd & Verloofd
Adverteren

De trouwbeurs van Verliefd & Verloofd is de perfecte gelegenheid voor aanstaande bruidsparen die nog geen idee hebben van wat ze willen op de bruiloft of nog op zoek zijn naar de laatste puntjes op de i. Hier haal je boordevol inspiratie en kun je je volop laten informeren en inspireren door ervaren professionals. Bij het plannen van een bruiloft komt er natuurlijk veel op jullie af en het maken van keuzes kan lastig zijn. De trouwbeurs van Verliefd & Verloofd kan helpen bij deze keuzes, hier ontmoet je de leukste leveranciers uit de regio die jullie met al hun expertise kunnen adviseren. Zo kom je er achter wat nou écht bij jullie past!

opslaanVerliefd & Verloofd trouwbeurs Foto: Anouk Wubs Fotografie
Verliefd & Verloofd trouwbeurs Foto: Anouk Wubs Fotografie

Tijdens de trouwbeurs kun je ontelbaar veel inspiratie en ideeën opdoen. Zo is er extra veel aandacht voor bruiloft-styling en alle tijd en ruimte voor het persoonlijk ontmoeten van de leukste professionals uit de regio. Er zijn toffe stands met de leukste producten voor jullie bruiloft. Je kunt er een échte liefdestattoo laten zetten en jezelf laten illustreren voor op bijvoorbeeld de trouw-of bedankkaart, een unieke beleving! Er is ook een coffee- en foodcorner aanwezig om jullie te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Verder kun je er trouwfoto’s en tafelstyling bekijken, taartjes proeven, de nieuwste bruiloft trends ontdekken, de perfecte mix van trouwleveranciers voor jullie bruiloft samenstellen en toffe presentaties bijwonen die jullie van alle informatie voor jullie bruiloft zullen voorzien!

opslaanVerliefd & Verloofd trouwbeurs Foto: Anouk Wubs Fotografie
Verliefd & Verloofd trouwbeurs Foto: Anouk Wubs Fotografie

 

Tickets voor Verliefd & Verloofd kosten in de voorverkoop 10 euro per stuk. De voorverkoop loopt t/m vrijdag 8 november 20:00 uur. Aan de deur zijn er ook tickets verkrijgbaar, deze kosten 12,50 per stuk. Kom je gezellig samen met al je vrienden/vriendinnen, (schoon)moeder of ceremoniemeester naar Verliefd & Verloofd? Maak dan gebruik van het Bridalparty ticket! Dan betaal je vier tickets voor de prijs van drie (30 euro), hoe voordelig is dat?

Deze te gekke trouwbeurs vindt plaats op een perfecte en stoere locatie: de Oude Suikerfabriek in Groningen. Het adres is: Suikerlaan 20, 9743 DA Groningen. Het gebruik van de garderobe en parking is gratis. Lekker met de fiets of het openbaar vervoer? Ook dan is de Oude Suikerfabriek goed bereikbaar!

Meer trouwinspiratie opdoen? Lees dan ook:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!