Trouwbeurs: Verliefd & Verloofd 2018!

Het is bijna zover: hét trouwevenement van het noorden van Nederland komt eraan! De Verliefd & Verloofd trouwbeurs wordt dit jaar voor het eerst gehouden in het weekend van 10 en 11 november in Groningen.

De trouwbeurs Verliefd & Verloofd is een unieke beleving voor alle bruidsparen!

Foto: Verliefd & Verloofd
Foto: Verliefd & Verloofd

Deze beurs vindt plaats in De Oude Suikerfabriek, echt een prachtige locatie. Zijn jullie nog op zoek naar de juiste inspiratie voor de bruiloft? Op deze beurs zijn hippe en nieuwe ideeën te vinden. Maar natuurlijk ook: een flinke dosis romantiek! Ideaal voor elk aanstaand bruidspaar dus.

Verliefd en Verloofd besteedt onder andere ook aandacht aan workshops, bruiloftstyling, optredens, een mannenhoek en een foodcorner met proeverijen. Dit bewijst dat Verliefd & Verloofd meer is dan een gewone beurs. Tijdens de beurs doen de leukste bedrijven mee uit de trouwbranche die jullie volop kunnen helpen met ideetjes voor de bruiloft.

De tickets zijn in de voorverkoop slechts €10. Aan de deur kan je ook kaartjes kopen, deze bedragen €12,50. Ook bieden ze een bridal ticket aan! Super leuk als je besluit om samen met je vriendinnen, (schoon)moeder, zus en/of tante inspiratie opdoet bij Verliefd & Verloofd! Dan krijgen jullie vier tickets voor de prijs van drie (€30,00). Parkeerkosten, die zijn er niet! Verder is de beurs makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Foto: Verliefd & Verloofd
Bron: Pinterest

Binnenkort komt het programma online, dus neem dan ook nog even een kijkje! Wil je meer inspiratie of bruiloften? Ga dan naar Pinterest, Instagram of Facebook!

Lees ook:

 

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Katy Perry. Photo: Cordon Press
Het Met Gala 2018: De meest inspirerende jurken voor bruiloften!
Bekijk nu de meest inspirerende trouwjurken die de beroemde sterren op het evenement van HET jaar hebben gedragen: het Met Gala 2018!
Style 4005_0001. Credits: Sincerity Bridal
Word een Sincerity Bridal bruid in 2018 en draag één van deze ontwerpen op je grote dag!
De nieuwe collectie trouwjurken van Sincerity Bridal presenteert in 2018 de meest romantische designs voor moderne bruiden.
WK 2018 - hoe overleef je een bruiloft als er een wedstrijd is?
WK 2018 - hoe overleef je een bruiloft als er een wedstrijd is?
Het WK 2018 is van start gegaan! Lees hier de beste tips om van de bruiloft te genieten én de belangrijkste wedstrijd ter wereld te beleven!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie