Trouwbeurs: Verliefd & Verloofd 2018!

Op 10 en 11 november wordt in Groningen de allereerste Verliefd & Verloofd beurs georganiseerd. Dit is niet zomaar een beurs, het biedt leuke mogelijkheden voor elk vers verloofd paar die op zoek is naar de allerleukste ideetjes en inspiratie!

  • Events

Het is bijna zover: hét trouwevenement van het noorden van Nederland komt eraan! De Verliefd & Verloofd trouwbeurs wordt dit jaar voor het eerst gehouden in het weekend van 10 en 11 november in Groningen.

De trouwbeurs Verliefd & Verloofd is een unieke beleving voor alle bruidsparen!

opslaanFoto: Verliefd & Verloofd
Foto: Verliefd & Verloofd
Adverteren

Deze beurs vindt plaats in De Oude Suikerfabriek, echt een prachtige locatie. Zijn jullie nog op zoek naar de juiste inspiratie voor de bruiloft? Op deze beurs zijn hippe en nieuwe ideeën te vinden. Maar natuurlijk ook: een flinke dosis romantiek! Ideaal voor elk aanstaand bruidspaar dus.

Verliefd en Verloofd besteedt onder andere ook aandacht aan workshops, bruiloftstyling, optredens, een mannenhoek en een foodcorner met proeverijen. Dit bewijst dat Verliefd & Verloofd meer is dan een gewone beurs. Tijdens de beurs doen de leukste bedrijven mee uit de trouwbranche die jullie volop kunnen helpen met ideetjes voor de bruiloft.

De tickets zijn in de voorverkoop slechts €10. Aan de deur kan je ook kaartjes kopen, deze bedragen €12,50. Ook bieden ze een bridal ticket aan! Super leuk als je besluit om samen met je vriendinnen, (schoon)moeder, zus en/of tante inspiratie opdoet bij Verliefd & Verloofd! Dan krijgen jullie vier tickets voor de prijs van drie (€30,00). Parkeerkosten, die zijn er niet! Verder is de beurs makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

opslaanFoto: Verliefd & Verloofd
Bron: Pinterest

Binnenkort komt het programma online, dus neem dan ook nog even een kijkje! Wil je meer inspiratie of bruiloften? Ga dan naar Pinterest, Instagram of Facebook!

Lees ook:

 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!