Trouwbeurs: Verliefd & Verloofd 2018!

Het is bijna zover: hét trouwevenement van het noorden van Nederland komt eraan! De Verliefd & Verloofd trouwbeurs wordt dit jaar voor het eerst gehouden in het weekend van 10 en 11 november in Groningen.

De trouwbeurs Verliefd & Verloofd is een unieke beleving voor alle bruidsparen!

Foto: Verliefd & Verloofd
Foto: Verliefd & Verloofd

Deze beurs vindt plaats in De Oude Suikerfabriek, echt een prachtige locatie. Zijn jullie nog op zoek naar de juiste inspiratie voor de bruiloft? Op deze beurs zijn hippe en nieuwe ideeën te vinden. Maar natuurlijk ook: een flinke dosis romantiek! Ideaal voor elk aanstaand bruidspaar dus.

Verliefd en Verloofd besteedt onder andere ook aandacht aan workshops, bruiloftstyling, optredens, een mannenhoek en een foodcorner met proeverijen. Dit bewijst dat Verliefd & Verloofd meer is dan een gewone beurs. Tijdens de beurs doen de leukste bedrijven mee uit de trouwbranche die jullie volop kunnen helpen met ideetjes voor de bruiloft.

De tickets zijn in de voorverkoop slechts €10. Aan de deur kan je ook kaartjes kopen, deze bedragen €12,50. Ook bieden ze een bridal ticket aan! Super leuk als je besluit om samen met je vriendinnen, (schoon)moeder, zus en/of tante inspiratie opdoet bij Verliefd & Verloofd! Dan krijgen jullie vier tickets voor de prijs van drie (€30,00). Parkeerkosten, die zijn er niet! Verder is de beurs makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Foto: Verliefd & Verloofd
Bron: Pinterest

Binnenkort komt het programma online, dus neem dan ook nog even een kijkje! Wil je meer inspiratie of bruiloften? Ga dan naar Pinterest, Instagram of Facebook!

Lees ook:

 

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Esther van Geenen fotografie
De nationale ZIWA winnaars van 2018!
De nationale winnaars van de ZIWA Awards zijn bekent gemaakt! Benieuwd wie de winnaars zijn? Lees dan snel verder.
Réunion générale Zankyou - Mai 2010
Brief aan Zankyou - Fijne verjaardag!
In 2018 viert Zankyou haar 10-jarig jubileum: tijd om terug te kijken op een bewogen tijd. Op naar veel meer jaren!
Ga je voor natuurlijke wimpers of toch voor extensions op je bruiloft? Wij vertellen je de voor- en nadelen!
Ga je voor natuurlijke wimpers of toch voor extensions op je bruiloft? Wij vertellen je de voor- en nadelen!
De ogen bepalen hoe jouw make-up look voor je bruiloft eruit komt te zien. Daarom is het goed om de opties voor de wimpers door te nemen en de juiste keuze te maken voor jouw grote dag!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie