Feestjurken van 2019: nieuwe trends die je zeker moet bekijken!

Bekijk de trends van 2019 op het gebied van feestjurken voor gasten is deze uitgebreide gallerij, en doe inspiratie op!. Ontdek ze hier!

  • Trouwjurk stijlen

Zoals elk seizoen bestaan de feestjurkencollecties van internationale merken uit trends voor gasten die hun agenda gevuld hebben met bruiloften en andere evenementen. Het kiezen van het ideale ontwerp voor elke gelegenheid kan gemakkelijk zijn  door de vele opties qua merken en stijlen, maar tegelijkertijd maakt dat het ook lastiger! Voor de laatste categorie, vrouwen die het moeilijk vinden om tussen de ene of de andere stijl te kiezen, hebben wij van Zankyou deze galerij samengesteld met de mooiste feestjurken 2019 voor gasten. In deze uitgebreide selectie zal je zeker een geschikte look vinden voor een aankomende speciale dag!

Adverteren

De trends van dit jaar geven een maken plaats voor de ontwerpen van gesneden stoffen, versierd met kralen, kant en borduurwerk met steentjes. Feestjurken met print bestaan dit jaar veel uit rokken van bloemenstof die worden gecombineerd met effen stof. De korte feestjurken hebben meestal neutrale kleuren, waardoor ze perfect met een nette hoed te dragen zijn, afhankelijk van jouw persoonlijke smaak natuurlijk. Ook zijn lange feestjurken erg mooi voor een nette gelegenheid, gecombineerd met transparante stukken, halslijnen van geborduurde bloemen en stoffen in pailletten voor degenen die willen schitteren tijdens hun evenementen.

Ontdek in deze gallerij alle ontwerpen die deel uitmaken van onze selectie van feestjurken 2019. Kies je favoriet en combineer het met goede schoenen. Je krijgt een 10-tal foto’s te zien.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Feestjurken van 2019: nieuwe trends die je zeker moet bekijken!