23 gekleurde bruidsjurken: Wees een bruid die je gasten nooit meer vergeten!

Neem een risico en ga eens voor wat anders! Mis de mooiste gekleurde trouwjurken niet, en ontdek hoe prachtig een gekleurde jurk jou kan staan!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid

Over het algemeen denken wij bij een trouwjurk aan een kraakheldere witte jurk met prachtige details. Je weet wel, zo een trouwjurk uit romantische films. Logisch, want traditiegetrouw trouwen bruiden in het wit, maar dit is niet overal zo en vooral afhankelijk van cultuur en gewoontes.

Adverteren

Vroeger trouwden veel bruiden in het zwart, totdat Koningin Victoria van Engeland in een prachtig witte jurk verscheen op haar bruiloft. Vanaf dat moment volgen miljoenen vrouwen over de wereld haar, tot op de dag van vandaag. Maar mode zal geen mode zijn, als ze niet continu verandert en wij zien dan ook steeds vaker andere kleuren trouwjurken in de nieuwste collecties terugkomen. In deze galerij zie je onze selectie van de 23 mooiste gekleurde trouwjurken. Kijk snel verder!

Waarom niet eens gek doen? Er zijn talloze kleuren die perfect zijn voor een trouwjurk. Van roze of champagne jurken tot zelfs blauwgrijze of lila designs. En met de gekleurde trouwjurken kun je ook elk model jurk dragen. Of je nu een princess model zoek, een design met stenen, off shoulders… Combineer het met een prachtig paar schoenen, en je bent klaar!

Mis de mooiste gekleurde trouwjurken niet, en ontdek hoe prachtig een gekleurde jurk jou kan staan! Neem een risico en ga eens voor wat anders!

Bekijk ook: Korte trouwjurken: de meest TOP-ontwerpen

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze FacebookPinterest en Instagram pagina!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

23 gekleurde bruidsjurken: Wees een bruid die je gasten nooit meer vergeten!