Sottero and Midgley lente collectie 2021: een mix van minimalistisch design en extravagantie

De buitengewone Sottero and Midgley lente collectie 2021 is bestemt voor fashion lovers. Zij die anders zijn dan de rest en hun eigen ding done.

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Maggie Sottero

De Sottero and Midgley lente collectie 2021 wordt gekenmerkt door glitz & glamour en heeft een luxueuze charme. Denk aan echt unieke ontwerpen met nauwgezette kralen en Art Deco-chique motieven uit de jaren ’20. Het is moeilijk de woorden te vinden die de collectie goed omschrijven, aangezien hij een zeer dualistisch karakter heeft. De trouwjurken zijn zowel minimalistisch als extravagant, zwoel en welgevormd, maar toch stijlvol en elegant. Ze zijn dan ook perfect voor de bruid die opzoek is naar een verfijnd model waarin zij toch met haar prachtige figuur kan pronken. De mix van stijlen is letterlijk the best of both worlds, aangezien de sterkste kanten van de stijlen zijn gebruikt. Benieuwd? Kijk snel verder!

Het team van Sottero and Midgley heeft alles op alles gezet om de perfecte trouwjurken te ontwerpen met aandacht voor details van hedendaagse mode. Deze oprechte toewijding gaat niet onopgemerkt en zie je terug aan de tijd en geduld die in elk single ontwerp van een Sottero and Midgley trouwjurk te vinden is. De sterke toewijding is uniek voor Maggie Sottero en haar lijnen. Als je op zoek bent naar een trouwjurk van hoge kwaliteit die gemaakt is met passie zit je bij Sottero and Midgley dan ook aan het juiste adres.  

De buitengewone collectie is niet bestemt voor de doorsnee bruid, daarvoor is die te uitgesproken. Hij is perfect voor zij die anders wil zijn dan de rest en haar eigen ding wilt doen. Het dragen van een trouwjurk van de Sottero and Midgley lente collectie 2021 zal zorgen voor een heleboel openvallende mondjes, een tikkeltje jaloezie en een storm aan complimentjes.

Wij zouden het geweldig vinden om een foto van jou op jouw trouwdag in een trouwjurk van de Sottero and Midgley lente collectie 2021 te zien. Deel je hem op Instagram? Tag ons dan @zankyounederland en @maggiesotterodesigns.

Voor meer inspiratie bekijk je de andere lente collecties van Maggie Sottero: 

De Rebecca Ingram lente collectie 2021: frisse designs voor een lentebruiloft

De Maggie Sottero lente collectie 2021: vrouwelijke designs met bloemen details

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Sottero and Midgley lente collectie 2021: een mix van minimalistisch design en extravagantie