De Rebecca Ingram lente collectie 2021: frisse designs voor een lentebruiloft

De Rebecca Ingram lente collectie 2021 is modern, fris en modieus. Kies jouw favoriete trouwjurk uit deze geweldige collectie.

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Maggie Sottero

You can cut all the flowers, but you cannot keep spring from coming.” – Pablo Neruda

De Rebecca Ingram lente collectie 2021 is een verademing, een compleet nieuwe aanpak van trouwjurken en wij vinden het geweldig! De jurken zijn modern, flirty en sierlijk. Dat de collectie geïnspireerd is door de lente is geen geheim. Hij staat dan ook voor alles wat met dit seizoen te maken heeft: jeugdigheid, wedergeboorte en groei. Kijk je mee?

De lente is onveranderlijk, zoals Pablo Neruda in de quote hierboven zo mooi verteld. Hij staat ieder jaar weer voor de deur en geeft ons de warme terug na de koude wintertijden. Met die gedachte in het hoofd zijn de jurken in de Rebecca Ingram lente collectie 2021 ontworpen. Ze zijn dan ook tijdloos en tegelijkertijd modern, fris en modieus.

De aandacht voor de zachte en delicate details die we terugzien in de ontwerpen doen ons denken aan een typische lenteochtend. Dat moment dat je de deur uitloopt, de frisse lucht inademt en geniet van je kopje koffie voor de dag begint. De rest van de trouwjurken sluiten hierop aan met stoffen als tule, prachtige borduurwerken en lichte, luchtige rokken die perfect zijn voor een bruiloft in de lente of zomer. Kies de trouwjurk van jouw dromen uit deze collectie en voel je als de feeënkoningin Titania uit Shakespeare’s A Midsummer Night’s Dream die zelfverzekerdheid, kracht en enthousiasme uitstraalt wanneer zij het jawoord aan de liefde van haar leven geeft. Ruil de toverdranken in voor cocktails en you’ve got yourself a wedding!

Deel de foto’s van jouw trouwdag in een trouwjurk van de Rebecca Ingram lente collectie 2021 op Instagram en tag @zankyounederland en @maggiesotterodesigns.

Kijk voor meer inspiratie naar de andere collecties van Maggie Sottero voor de lente 2021!

Sottero and Midgley lente collectie 2021: een mix van minimalistisch design en extravagantie

De Maggie Sottero lente collectie 2021: vrouwelijke designs met bloemen details

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De Rebecca Ingram lente collectie 2021: frisse designs voor een lentebruiloft