Hier koop jij jouw droom trouwjurk in Amsterdam!

Wij zochten de beste bruidsmodehuizen en boetieks in Amsterdam voor jou uit. Begin dus ontspannen aan de zoektocht naar jouw droomjurk in onze hoofdstad!

  • Designers en boetieks
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • Bruidsmeisjes

Een trouwjurk kopen is voor veel bruiden-to-be een hele opgave. Er is ontzettende veel keuze en er zijn nog meer aanbieders. Wij zochten de beste boetieks en ontwerpers in Amsterdam voor je uit. Bij één van deze boetieks zul je zéker slagen!

Deze boetieks en designers zijn gekozen door Zankyou en worden weergegeven op willekeurige volgorde.
Foto: Unielle Couture
Foto: Unielle Couture

IEKs Bohemian Trouwjurken – Bezoek de website 

Adverteren

Als jij opzoek bent naar een bohemian trouwjurk ben je hier aan het goede adres. Bij deze boetiek vind je japons in bohemian-vintage- en Great Gatsby-stijl. De jurken worden allemaal handgemaakt en omdat er gewerkt wordt met een mix & match-principe kun je zelf je stoffen kiezen. Door middel van een passessie wordt er samen met jou gezocht naar een juiste silhouet, de juiste kleur en de perfecte stof. Zo wordt het ineens heel eenvoudig om die jurk van je dromen te vinden! Ook leuk: bij Iek’s kun je ook terecht voor de jurken voor je bruidsmeisjes. Meer lezen over IEKs? Klik dan hier.

Foto: Iek's BruidsboetiekNeem nu contact op!
Foto: Iek’s Bruidsboetiek
Iek's Bohemian Trouwjurken. Foto: LNRD
Iek’s Bohemian Trouwjurken. Foto: LNRD

Unielle Couture – Bezoek de website

Iedere bruid kleden met een uniek kunstwerk, dat is het motte Unielle Couture. De oprichter vond dat zijzelf als bruid door ontwerpers niet voldoende werd gehoord. Bij Unielle Couture staat de geest en persoonlijkheid van elke bruid centraal. Ook zijn zij zich bewust van hun sociale verantwoordelijkheid en streven zij ernaar zo milieubewust mogelijk te werken. Zo kun jij zonder je schuldig te voelen stralen in je bruidsjurk. Wist je trouwens dat Unielle Couture in 2016 de ZIWA International wedding award won?

Foto: Unielle CoutureNeem nu contact op!
Foto: Unielle Couture
Foto: Unielle CoutureNeem nu contact op!
Foto: Unielle Couture

Dreamgirls Bruidsmode – Bezoek de website

Bij Dreamgirls Bruidsmode zijn er opties voor ieder budget. Van de budgetjurk of een japon van een exclusieve ontwerper, je vindt het hier allemaal. Voor tiara’s, sluier of andere accessoires ben je hier ook aan het juiste adres. Voor Dreamgirls Bruidsmode is ook de sfeer heel belangrijk. Hier kun je rondkijken en passen in een gemoedelijke ambiance onder het genot van een lekker kopje koffie. Wil je meteen alles bij hetzelfde adres aanschaffen? Geen zorgen: ook het assortiment aan schoenen is heel breed.

Foto: DreamGirls BruidsmodeNeem nu contact op!
Foto: DreamGirls Bruidsmode
Foto: DreamGirls BruidsmodeNeem nu contact op!
Foto: DreamGirls Bruidsmode

Sara’s Bridal – Bezoek de website

Jouw droom werkelijkheid maken: dat is wat ze bij Sara’s Bridal willen. Je kunt hier heel voordelig een trouwjurk aanschaffen, maar er is ook de mogelijkheid om een japon te huren. Met meer dan 300 jurken op voorraad kun je er altijd wel een vinden die bij je past. Wist je dat de jurken met de hand gemaakt worden en dus gemakkelijk naar je smaak kunnen worden aangepast? Je kunt ook langskomen met de foto van jouw droomjurk, zodat deze wellicht wel helemaal op jouw maat gemaakt kan worden.

Foto: Sara's Bridal Boutique Neem nu contact op!
Foto: Sara’s Bridal Boutique
Foto: Sara's Bridal Boutique Neem nu contact op!
Foto: Sara’s Bridal Boutique

Bruidsmode Delice – Bezoek de website

Japonnen van Villais, Stella York, Enzoani, Jarice, Affezione, Mori Lee by Madeline Gardner en Bianco Evento vindt je bij deze jonge zaak. Modestylisten staan klaar om jou te adviseren. Voor alles wordt gezorgd en natuurlijk wordt alles op maat gemaakt. Ook voor accessoires zoals sluiers, petticoats (hoepels), lingerie, centuren, schoenen, huisgemaakte ringkussens en sieraden kun je hier terecht. Niets zal ontbreken op jouw grote dag, waardoor jij alleen maar hoeft te stralen in je droomoutfit.

Foto: Bruidsmode DeliceNeem nu contact op!
Foto: Bruidsmode Delice
Foto: Bruidsmode DeliceNeem nu contact op!
Foto: Bruidsmode Delice

Laura Dols – Bezoek de website

Een trouwjurk uit de 50’s! Lekker classy en vintage. Jurken, sluiers en accessoires, je vindt het hier allemaal. Je kunt zelfs de bruidegom langssturen voor jacquetten met pantalons en hoge hoeden. Alles kan op maar vermaakt worden. Voor je moeder of de bruidsmeisjes is er ook een uitgebreid collectie jurken. Bruidegom, moeder van de bruid en de bruidsmeisjes kunnen terecht in de winkel op de Wolvenstraat 7, deze is dagelijks geopend en hier hangen ook wat vintage bruidsjurken. Het atelier is waar je moet zijn voor de echt antieke trouwjurken. Hier is keuze uit zo’n 2000 stuks en deze is alleen op afspraak te bezoeken.

Foto: Laura DolsNeem nu contact op!
Foto: Laura Dols
Foto: Laura DolsNeem nu contact op!
Foto: Laura Dols

Zarganza Bridal Boutique – Bezoek de website

Hier staan Bridal experts te wachten om jou te voorzien van al het advies dat jij nodig hebt om dé perfecte jurk te vinden. Omdat de experts zich optimaal willen voorbereiden, kun je Zarganza Bridal Boutique enkel op afspraak bezoeken. Wist je dat je hier ook een Bridal High Tea kunt boeken? Op een feminine locatie in Amsterdam kun jij je met select gezelschap helemaal voorbereiden op je grote dag.

Foto: Zarganza Bridal Boutique Neem nu contact op!
Foto: Zarganza Bridal Boutique
Foto: Zarganza Bridal Boutique Neem nu contact op!
Foto: Zarganza Bridal Boutique

Ook de winkels van Zankyou’s internationale partners Pronovias en Maggie Sottero van Zankyou’s internationale partners kun je bezoeken in Amsterdam!

Geïnspireerd? Ga dan snel langs of maak een afspraak bij een van deze bruidsmodehuizen! Voor je het weet zie jij jezelf in je droomjurk voor de spiegel staan!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laura Dols Bruidsmode Boetiek
DreamGirls Bruidsmode Bruidsmode Boetiek
Unielle Couture Bruidsmode Boetiek
Sara's Bridal Bruidsmode Boetiek
iek's Bohemian Bruidsjurken Bruidsmode Boetiek
Bruidsmode Delice Bruidsmode Boetiek
Zarganza Bridal Boutique Bruidsmode Boetiek
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!