Bruidsjurken van Viktor & Rolf 2017: Haute Couture romanticisme

Er zijn van die ontwerpers die absolute meester zijn over hun eigen ontwerpen, en van elk model een kunstwerkje maken. Iedereen weet dat de mode een kunstvorm is, maar om elke keer weer een kunstwerk te maken, is iets wat alleen de beste ontwerpers kunnen. Viktor & Rolf weten dit keer op keer te bereiken met hun unieke modellen, fijne materialen en gedetailleerde lijnen. De nieuwe collectie van Viktor & Rolf 2017 heeft ons dan ook opnieuw met open mond achter gelaten.

Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf

Viktor & Rolf is in 1993 opgericht door Nederlanders Viktor Horsting en Rolf Snoeren die elkaar hebben leren kennen tijdens hun tijd op de kunstacademie in Arnhem. Sinds hun afstuderen hebben ze beetje bij beetje de modewereld veroverd met hun originele en authentieke prêt à porter collectie, dat ze daarna achter zich lieten om zich volledig op de haute couture te richten. Ze voelden dat ze terug wilden naar hun kunstenaarsbasis en designs wilden ontwerpen die dicht bij kunst lagen, en volledig uit hand- en maatwerk bestaan. En dat is wat ze opnieuw hebben gedaan met hun herfst-wintercollectie 2017. De jurken zitten vol details en elk model is een wereld op zich. Van minimalistisch tot koninklijk: Elk model laat het talent van dit knappe duo zien.

Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf

De eerste jurken die we zien in deze collectie zijn vloeiend, simpel, met simpele lijnen maar versierd met kleine details die een groot verschil maken, zoals de grote strik op de schouder, de symmetrie, en de kleine rechte sleep. Deze details geven net dat beetje extra en zorgen voor een schone en moderne touch.

Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf

Van deze minimalistische lijn gaan ze subtiel over naar heel andere stijl met meer romantiek. Deze jurken zijn erg groot en geven het idee van een klassieke en traditionele prinsessenjurk. De lijfjes zijn simpel strapless met hartvorm, maar de rokken zijn glamoureus met tulle, bollingen en asymmetrie. De verschillende lagen zijn volumineus maar erg luchtig waardoor het elke bruid zal staan. De jurk met de strikken op de rug bijvoorbeeld, is een erg zoet model en de bolle rok neemt je mee naar lang vervlogen tijden. Een op en top romantische jurk, waar je wel de handtekening van Viktor & Rolf in terug ziet, hoe anders deze jurken van deze lijn ook zijn.

Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf

Viktor & Rolf experimenteren in deze collectie ook met minder vaak voorkomende halslijnen zoals de rechte strapless, en rechte halzen bezet met bloemen. Het verwerken van bloemdetails in combinatie met een moderne touch maken de jurken een lust voor het oog en laten de romantiek stralen. De details zijn verspreid op het bovenlijf, het onderstuk of zelfs over de gehele jurk, stuk voor stuk erg elegant.

Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Foto: Viktor & Rolf

Ook de moderne bruiden of de bruiden die een sprong in het diepe willen wagen kunnen hun hart ophalen bij de nieuwe collectie. Een jumpsuit en een korte jurk met een hoge hals in de sixties stijl, zijn een paar van de andere unieke designs van de hand van Viktor & Rolf. Beide looks zijn een perfecte tweede avondlook, of voor een meer ingetogen bruiloft.

Designers Viktor & Rolf zijn de meesters van de haute couture en de jurken kunnen ter inspiratie dienen voor de bruiden die nog op zoek zijn. Een gevarieerde collectie, met zeer veel detail en handwerk voor de modebewuste en stijlvolle bruid. De heren hebben het perfect voor elkaar gekregen en weten zowel de moderne bruiden, de romantische bruiden of voor de net-wat-anders bruiden te verrassen met hun prachtige ontwerpen.

Welke is jouw lievelingsjurk? En ontdek ook de beste tips om jouw bruidsjurk mooi te houden na de bruiloft en over het kiezen van de perfecte jurk voor jouw figuur

Laat een bericht achter

Foto: Mark Hadden
Wie vraag je als getuigen bij je huwelijk?
De getuigen zijn enorm belangrijk op de bruiloft, want zonder hen is er geen huwelijk! Maar hoe kies jij eigenlijk je getuige?
Photo: Shutterstock
Hier vind je jouw droom trouwjurk in Rotterdam!
Niets is belangrijker dan je goed voelen op jouw droomdag. De mooiste versie van jezelf kan je alleen zijn in de perfecte trouwjurk. Maar wat zijn nou de boetieks waar je zeker een kijkje moet nemen? We hebben een selectie gemaakt van de beste trouwjurken boetieks in Rotterdam waar je zeker een kijkje moet nemen.
Foto: The Dylan
De 10 beste trouwlocaties van Noord-Holland op een rijtje!
Noord-Holland is de provincie van onze prachtige hoofdstad Amsterdam, maar heeft daarnaast nog zo veel meer mooie plekken te bieden. Het is aan jou om die te ontdekken, de mooiste trouwlocaties hebben wij in ieder geval al op een rijtje gezet!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie